מעניין אם היה משהו שהאיץ בנונראה לי זה הכי מהיר שהגענו ל200 אי פעם.
אני אבדוק את האחרים אחר כך, אבל אני מאוד אוהב את זה כמובן.choose your fighter:
באמת שיר מושלםאני אבדוק את האחרים אחר כך, אבל אני מאוד אוהב את זה כמובן.
שיר של כיתה ה׳ורק אני נמשך לשירים הצינים והאפלים האלה, גם בשגרה שלפני המלחמה אגב:
אני הכרתי את השיר ואת הזמר (בשמה המלא ג'ול קיכלר) כשהייתי בן 18 בערך, סוף שנות ה-90. מישהי ששירתה איתי בצה"ל בקריה השמיעה אותה נון סטופ במחשב של הקריה, כולל ביום הזיכרון ואף עלתה על כך למשפט שנגמר בריתוק ביום העצמאות.שיר של כיתה ה׳
איך אהבתי את ג׳ול פעם![]()
משחק נחמד להעברת הזמן.
(אם כי הבנתי שזה נחרש לאחרונה אז לא אתפלא אם כבר קיבלתם)
יש מעל 50 שירים ישראלים שחבויים בתמונה הזאת:
צפה בקובץ המצורף 131821
קראתי את זה choose your fingerchoose your fighter:
בעולם משוגע רואים דברים משוגעים. שתהיה לה טיסה נעימה הביתה. יש לי דודה מצד אמא שתקועה בוויטנאם. אבל היא צפויה לחזור בהפלגה (שמאריכה את הטיול המקומי בימים ספורים) עוד ארבעה ימים.עדימוסרת דש חם לכולם מיוון. היא והוריה עדיין תקועים שם.
היא סיפרה שהיא ראתה שהיה שם מצעד גאווה בדיוק והיו בו דגלי פלסטין.
טוב, לא יהיה להם מצעד בעזה...
תמסור להעדימוסרת דש חם לכולם מיוון. היא והוריה עדיין תקועים שם.
עדיין הזוי כל כך מה שנהיה מתנועת הווק (שאני באמת חושבת שהתחילה עם כוונות טובות ונכונות).היא סיפרה שהיא ראתה שהיה שם מצעד גאווה בדיוק והיו בו דגלי פלסטין.
טוב, לא יהיה להם מצעד בעזה...

יאא חמודהקודם כל, אני נורא מתגעגעת אליכם. אתם כמו משפחה שנייה שלי ולא הפסקתי לחשוב עליכם גם לפני המלחמה(ועל כל מה שאני מפסידה בפורום, אני בfomo פסיכי מהרגע שיצאנו לנתבג) ועוד יותר עכשיו, אני מקווה שכולכם כולל המשפחות שלכם בסדר.
וואי מקומות מושלמים
משחק נחמד להעברת הזמן.
צפה בקובץ המצורף 131821
אוקי, הצלחת הרבה יותר ממני1. סוף עונת התפוזים
2. פה קבור הכלב
3. הכוכבים דולקים על אש קטנה
4. מתנות קטנות
5. אין כניסה לפעילים
6. על קו הזינוק
7. הנסיך הקטן
8. בתוך נייר עיתון
9. מי מכיר את האיש שבקיר
10. עץ ירוק מפלסטיק
11. למאיה יש אקדח
12. שימי נר על החלון
13. עטור מצחך זהב שחור
14. לאבא שלי יש סולם
15. סיגליות
16. תותים
17. אגדה יפנית
18. שלכת
19. פרפרים לבנים
20. גיטרה וכינור
21. מגדלור
22. חלליות
23. אותיות פורחות באוויר
24. כלניות
25. שועל במנוסה
26. כותונת פסים
27. יש לי ציפור קטנה בלב
28. דמעות של מלאכים
29. תחרות כלבים
30. קרוב איגרוף
31. איש קש
רדיו חזק?
האמת נשמע טיול מדהים ותמונות משגעות!עדי עכשיו שלחה לי הודעה לכתוב בשמה (אני אשים את מה שהיא כתבה בכחול שיהיה ברור שזה לא אני):
היי, כאן עדי נחש.
קודם כל, אני נורא מתגעגעת אליכם. אתם כמו משפחה שנייה שלי ולא הפסקתי לחשוב עליכם גם לפני המלחמה(ועל כל מה שאני מפסידה בפורום, אני בfomo פסיכי מהרגע שיצאנו לנתבג) ועוד יותר עכשיו, אני מקווה שכולכם כולל המשפחות שלכם בסדר.
היה לנו טיול ממש כיפי עד שבוע שעבר שעבר,עשינו מלא דברים של פעם בחיים, והיינו בכמה מהמקומות הכי יפים בעולם!!
אני כרגע תקועה בסלוניקי בלי לדעת מתי נוכל לחזור ארצה, מילאנו טפסים אבל אף אחד לא טרח לחזור אלינו. ובגלל שטסנו עם חברה יוונית לאף אחד לא ממש אכפת מאיתנו.
מקווה שאוכל לכתוב לכם באופן אישי בקרוב והמון תודה לניק שמעביר ממני בשבוע האחרון מסרים ממכם!!
עדי.
יש שם ירח אבל לא חשבתי שיש איזה דגש על האור שלו.אור הירח
כמובן, חשבתי על זה אבל משום מה לא זכרתי שהיה להן שיר בשם הזהמכשפות
וואי נכוןאדון שוקו
באמת מה זה אמור להיות?!עכשיו מה הקטע של הכלב הרובוטי?
לא התעמקתי יותר מידי אבל אחד שקפץ לי מיד ולא ראיתי שכתבתם - חתול מפלצתמשחק נחמד להעברת הזמן.
צפה בקובץ המצורף 131821
לונה וניק מפילים אחד את השני עם שטויות סיבוב #454354354אני לא חושבת שאני ארדם הלילה אם אני לא אפתור את זה. יהיה לי על מה לחשוב במקלט.
נשבעת שבדיוק באתי לכתוב את זה!לא התעמקתי יותר מידי אבל אחד שקפץ לי מיד ולא ראיתי שכתבתם - חתול מפלצת
כנ״ל וזיקוקיםלא התעמקתי יותר מידי אבל אחד שקפץ לי מיד ולא ראיתי שכתבתם - חתול מפלצת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.