* ראינו את מאט! האם זה אומר שהשחקן לא באמת עזב? או שהוא באמת עזב והמסלול שלו בחזרה לעיר ההיא יגרום לו להשתנות וככה יסבירו לנו למה יש שחקן חדש?
* נכון שהעיר העתיקה ההיא לפני 3000 שנה היתה מאוד מתקדמת, אבל הצחיק אותי שהיו להם שם ג'קטים מחויטים בגזרה מודרנית.
* לאן כרגיל מותק אמיתי

אני אשנא את מי שתבחרי בו אבל אוהב אותו אם יגרום לך לחייך... אפשר ביותר רומנטי? ואיך הוא רץ לחפש את מוריין למורת שהיא לא קראה לו.
* היה ברור שמוריין לא מתה ושזה יהיה חלום או אשליה כלשהי. אדון האופל לא השאיר רושם מיוחד...
* היה לי קצת חבל שהאחות של המלך מתה. חשבתי שהיא תלבש את השריון של האבא ותתעל את הכוחות של הקודמים לה וככה תצליח לעצור את הטרולוקס. למרות שזאת היתה סצינה חזקה כשהיא שאבה מהבנות את הכוחות שלהן. אפילו חשבתי לרגע שגם נינייב מתה באמת אבל אז המוכר ההוא מהשוק, האיש הרע, דיבר על חמישה אז היה ברור שהיא חייבת להישאר בחיים. מצד שני, סצינת החזרה שלה לחיים היתה קצת סתמית. ראינו תיעול כוח של אגווין אבל משהו לא עבד שם.
* רנד היה חמוד. באמת לא ידעתי מה הוא הולך לבחור כשהוא היה באשליה שם
* הסיום עם הילדה בחוף הרגיש לי קצת נדוש. תמיד יש ילד אחד שמשחק לבד לגמרי, בלי הורים ובלי חברים, ופתאום הוא קולט משהו מרחוק. אפשר היה לוותר על הילדה ורק להראות את הספינות המסקרנות האלה