🐲 כישור הזמן🐍

didalf

Well-known member
אבל מה הקטע? למה היא ניסתה לא להראות לו את זה אם זה חלק חשוב בתוכנית שלה. היא סתם נודניקית.
חחח נכון? היא סתם נהנית להיות דרמטית ומסתורית.

נייניב (שאגב את מעוותת את שמה מאוד)
אני יודעת אני לא מצליחה לכתוב אותו נכון:-D

בכל מקרה אני מניח שעוצר לא יכול להיות במערכת יחסים עם מישהי מעבר לאאס סדאי שלו. זה נראה לי מורכב מידי.
למה לא בעצם? אם היא יכולה להיות עם אחרים?

יש לך יותר מידי נוקמים על המוח.

אה, את חושבת שזאת הייתה העיר הנטושה המפחידה?
כן זה נראה ככה

אבל אם ככה היא עקבה אחרי מוריין אז איך היא יכלה ללמד בקלות את לאן כיצד לעקוב אחריה?
היא לימדה אותו? חשבתי שהיא פשוט נתנה לו כיוונים.

dilia snake

Well-known member
אבל עוצר לא יכול להיות בקשר רומנטי עם אס אדאי אחרת אם שלו לסבית?
לא יודעת, נראה לי שזה לא מקובל.
. אח"כ אגב היא בורחת מהעיר במקום להשאר להלחם.
אבל הם אומרים שהם מפנים את כול מי שלא שייך לעיר. חוץ מזה מה היא בדיוק תעשה שם?
אדון האופל הציג לו את העתיד שיכול להיות לו אם הוא יבחר בצד האפל. יש להם עוגיות כדאי
:-D.
אה וגם פרין משועמם בינתיים כי הוא חסר תועלת (אבל הזאבים!! תביא אותם)
לא חשבתי על הזאבים בכלל8-*.
במה היא צדקה?
היא אמרה למוריין שהאמירלין תהיה המפלה שלה.
בתכלס נשמע מעייף שקצת טוב שדילגו.
גם אני, אני חושבת שעל סמך הספרים יותר מתאים לאופי שלא שהוא גילה לבד והלך לשם לבד וגם כזה שהוא אמר למוריין שלא תבוא איתו לתוך העין עצמה ואני כזה "אתה כ"כ רנד"|מאוהב| ואז ברור שמוריין באה איתו כי זה כ"כ היא|פנים|.
טוב, אני מניח שהרעיון הוא להבהיר שזה כל כך הרבה זמן לפני שדיברו בשפה אחרת. עדיין מרגיש לי קצת סתם
הם למדו ממשחקי הכס|פנים|.
ודווקא כול הקטע לא הפריע לי, היה יותר מוזר אם היו מדברים באנגלית במיוחד שהם ביססו כבר בפרקים הקודמים את השפה העתיקה.
אבל אין לזה זכר בסדרה עצמה
אוקיי, מצטערת.
לא אני לא זוכר... רגע, זאת לא הייתה בובה?
וזה יכול לגרום לגיבורים להלחם עבורך? אני חשבתי שזה פשוט כדי לכנס אותם.
אני לא אכנס לזה יותר מידי, אבל הקרן קוראת לגיבורים המיתולגים של העולם(לוחמים, מצביאים וכאלה) לבוא להילחם למרות שהם מתים. בירגיט היא אחת הלוחמות שמקושרות לקרן(אז זה סתם חמוד שהילדה תקרא לבובה שלה על שמה).
זה מזכיר לי שהיה קטע שרנד שואל את מוריין מה התוכנית שלהם והיא מנסה להתחמק מלענות לו, אבל הוא מתעקש ורק אז היא מראה לו את הפסלון הזה.
אבל מה הקטע? למה היא ניסתה לא להראות לו את זה אם זה חלק חשוב בתוכנית שלה. היא סתם נודניקית.
(y).
כול הלילה הוא היה בחדר שלה, אז אחרי שהוא ישב וסיפר למה הוא חושב שזה הוא והיא השתכנעה. למה היא לא דיברה איתו על מה שהולך לקרות שם?
אני חשבתי שהוא עדיין בטאר וולון ורק עשו פילטר שזה יראה מפחיד.
אז זה אומר שלא היו קרבות עד עכשיו? הם נמחקו? התחלנו את הספירה מחדש?
אני חושבת שהכוונה היא שזו ההתחלה של הסוף. היו בטח קרבות עם יצורי צל אבל עכשיו אמורה להתחיל שוב המלחמה הגדולה והחשובה באמת(לא מתוך ידע על הספרים, אלא כי זה נראה לי הכי הגיוני. סביר להניח שבעונות הבאות נהיה עסוקים בהכנה של רנד ואחרים לקרב הגדול באמת).

didalf

Well-known member
אבל הם אומרים שהם מפנים את כול מי שלא שייך לעיר. חוץ מזה מה היא בדיוק תעשה שם?
לאדעת כיוון שהיא סינית הנחתי שהיא מתושבי העיר ואמורה להשאר להלחם. גם ראו שהיא נמלטת כזה בתחפושת.

היא אמרה למוריין שהאמירלין תהיה המפלה שלה.
לא הבנתי איך האמירלין הייתה המפלה שלה.

ודווקא כול הקטע לא הפריע לי, היה יותר מוזר אם היו מדברים באנגלית במיוחד שהם ביססו כבר בפרקים הקודמים את השפה העתיקה.
סתם זאת הייתה שפה מאד לא נעימה לאוזן, לא יכלו להמציא משהו יפה יותר?

לא יודעת, נראה לי שזה לא מקובל.
וזה מקובל שלהן יהיו בני/בנות זוג אחרים? כי אם כן זה ממש לא פייר. או שזה או שאתם זוג או ששניכם נזירים?

dilia snake

Well-known member
לאדעת כיוון שהיא סינית הנחתי שהיא מתושבי העיר ואמורה להשאר להלחם. גם ראו שהיא נמלטת כזה בתחפושת.
היא אמרה לרנד בפרק הקודם שהיא נתקלה באבא שלו בטאר וולון בתור ילדה. זו לא ממש תחפושת, היא לבושה בחולצה ומכנסיים (מה שראינו המון נשים עושות) והיא בלי הקשת בשיער שהייתה לה בבאר.
לא הבנתי איך האמירלין הייתה המפלה שלה.
היא נותקה מהכוח, כנראה לצמיתות.
וזה מקובל שלהן יהיו בני/בנות זוג אחרים? כי אם כן זה ממש לא פייר. או שזה או שאתם זוג או ששניכם נזירים?
זה לא משהו שממש עסקו בו בספרים. הירוקות תמיד שכבו/התחתנו עם העוצרים שלהן. אבל מה שקורה בספרים זה שאאס סדאי חיות מאות שנים יש כאלו שמגיעות בשקט לגילאים 300-400 שנה הרבה לא טורחות לנהל בכלל יחסים רומנטיים כי בסופו של דבר בן הזוג שלהן יזדקן וימות בזמן שהן תמיד יראו צעירות.

didalf

Well-known member
אבל מה זה קשור לאמירילין? זה אדון האופל או מה שהוא לא היה שניתק אותה.

זה לא משהו שממש עסקו בו בספרים. הירוקות תמיד שכבו/התחתנו עם העוצרים שלהן. אבל מה שקורה בספרים זה שאאס סדאי חיות מאות שנים יש כאלו שמגיעות בשקט לגילאים 300-400 שנה הרבה לא טורחות לנהל בכלל יחסים רומנטיים כי בסופו של דבר בן הזוג שלהן יזדקן וימות בזמן שהן תמיד יראו צעירות.
והעוצרים מזדקנים בקצב שלהן או מתחלפים?

dilia snake

Well-known member
כן, אבל היא אמרה לה שהם צריכים ללכת לשם.
והעוצרים מזדקנים בקצב שלהן או מתחלפים?
מתחלפים, או שחלק לוקחות אחד ואחרי זה מחליטות לא לקחת יותר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל מה שקורה בספרים זה שאאס סדאי חיות מאות שנים יש כאלו שמגיעות בשקט לגילאים 300-400 שנה הרבה לא טורחות לנהל בכלל יחסים רומנטיים כי בסופו של דבר בן הזוג שלהן יזדקן וימות בזמן שהן תמיד יראו צעירות.
זאת נקודה מעניינת שלא הייתה בספרים. אז בת כמה מוריין אמורה להיות בתחילת הסיפור?
כן, אבל היא אמרה לה שהם צריכים ללכת לשם.
זה חיבור די קלוש.
זה לא שמוריין הלכה לעין העולם רק בגלל האמרילין. היא הלכה לשם כי היא האמינה שזאת הדרך לעצור את אדון האופל. וזה לא שהיא לא ידעה שזה יהיה מסוכן, היא הייתה מוכנה לזה שהיא תמות שם.

dilia snake

Well-known member
זאת נקודה מעניינת שלא הייתה בספרים. אז בת כמה מוריין אמורה להיות בתחילת הסיפור?
40 ומשהו, צעירה.
זה חיבור די קלוש.
זה לא שמוריין הלכה לעין העולם רק בגלל האמרילין. היא הלכה לשם כי היא האמינה שזאת הדרך לעצור את אדון האופל. וזה לא שהיא לא ידעה שזה יהיה מסוכן, היא הייתה מוכנה לזה שהיא תמות שם.
ככה אני מפרשת את זה. האמירלין שלחה אותה לשם(לא משנה ששתיהן האמינו שזה הדבר הנכון) ואז זה קרה לה, מה הקשר לזה שהיא חשבה שהיא הולכת למות.

מילי08

Well-known member
ראיתי בשעה טובה.
פרק טוב. קיבלנו קצת תשובות אבל גם השאירו לנו שאלות חדשות לעונה הבאה.
* ראינו את מאט! האם זה אומר שהשחקן לא באמת עזב? או שהוא באמת עזב והמסלול שלו בחזרה לעיר ההיא יגרום לו להשתנות וככה יסבירו לנו למה יש שחקן חדש?
* נכון שהעיר העתיקה ההיא לפני 3000 שנה היתה מאוד מתקדמת, אבל הצחיק אותי שהיו להם שם ג'קטים מחויטים בגזרה מודרנית.
* לאן כרגיל מותק אמיתי |מאוהב| אני אשנא את מי שתבחרי בו אבל אוהב אותו אם יגרום לך לחייך... אפשר ביותר רומנטי? ואיך הוא רץ לחפש את מוריין למורת שהיא לא קראה לו.
* היה ברור שמוריין לא מתה ושזה יהיה חלום או אשליה כלשהי. אדון האופל לא השאיר רושם מיוחד...
* היה לי קצת חבל שהאחות של המלך מתה. חשבתי שהיא תלבש את השריון של האבא ותתעל את הכוחות של הקודמים לה וככה תצליח לעצור את הטרולוקס. למרות שזאת היתה סצינה חזקה כשהיא שאבה מהבנות את הכוחות שלהן. אפילו חשבתי לרגע שגם נינייב מתה באמת אבל אז המוכר ההוא מהשוק, האיש הרע, דיבר על חמישה אז היה ברור שהיא חייבת להישאר בחיים. מצד שני, סצינת החזרה שלה לחיים היתה קצת סתמית. ראינו תיעול כוח של אגווין אבל משהו לא עבד שם.
* רנד היה חמוד. באמת לא ידעתי מה הוא הולך לבחור כשהוא היה באשליה שם
* הסיום עם הילדה בחוף הרגיש לי קצת נדוש. תמיד יש ילד אחד שמשחק לבד לגמרי, בלי הורים ובלי חברים, ופתאום הוא קולט משהו מרחוק. אפשר היה לוותר על הילדה ורק להראות את הספינות המסקרנות האלה

מילי08

Well-known member
לואס תרין הוא גבר שחור שמתגלגל לתוך גוף של גבר ג'ינג'י לבן, תרבות ה-PC עדיין לא ניצחה(טוב לדעת!).
:-D
שראיתי את הכיתוב "3000 שנה קודם" חשבתי שהם ילכו על הפרולוג של הספר, עם הדברים הכיפיים. לואס תרין הורג את כול המשפחה שלו, יוצר את הר הדרקון והורס את העולם.
וואלה. לא רק שלא ראינו, אלא שלדעתי הוא הוצג בצורה חיובית יותר. כביכול העלה טיעונים נכונים כנגד אדון האופל והאשה הוצגה כקשוחה. מה גם שגילינו שהתינוקת היא שלו וזה כביכול אמור לתת לו נקודות
מוריין מספרת לרנד שהיה לה קשה לתעל ואז אאס סדאי הכתה אותה עם מארגים עד שהיא הצליחה. איך זה מסתדר עם שלושת השבועות?
מה הכוונה 3 שבועות? תזכירי לי אבל גם אולי היא דיברה על תקופת למידה כשהיא היתה ממש צעירה
במקביל רואים את האנשים בפאל דארה מתכוננים לקרב האחרון, ויש המון אנשים שעד סוף הפרק ימותו. אבל לא שווה להתייחס אליהם יותר מידי.
ברור, ניצבים :-D
אבל גם לויאל מת!!! שכחתי לכתוב מקודם. בקושי התייחסו לזה
בחלום יש מישהו שרנד חושב שזה אדון האופל (זה לא, קוראים לו ישמעאל) וישמעאל כזה "אתה לא יודע כלום ג'ון סנואו...אה לואס תרין" וממשיכים הלאה לעין העולם.
רגע.. זה לא אדון האופל? לואס תרין מתחילת הפרק הוא האיש שראינו כאדון האופל?
ורנד אומר למוריין שהיא צריכה להגיד לכולם שהוא מת שם ומוריין כזה "אני לא יכולה לשקר" ורנד כזה "זה לא הרודיאו הראשון שלך מתוקה, את יודעת איך לשקר בלי לשקר"
:-D. בסוף היא באמת יצאה מזה בקלות. באנגלית זה הכי פשוט להגיד he's gone וזה יכול להישמע כמו מת (אמריקאית פעם סיפרה לי שאבא שלה היה עונה לשיחות שיווק מעצבנות בטלפון וכביקשו אותו, הוא היה אומר - he's gone והמתקשרים היו נבוכים ומתנצלים ומנתקים את השיחה :-D)
ואז הוא הולך לאלוהים יודע איפה. לטיול אחרי צבא במייצרים? באמת שאין לי שמץ של מושג כי הם סטו כאן בענק.
:-0 :-0
פרין חסר תועלת לגמרי(אבל אולי הוא יפסיק להיות כזה אימו, ירים את הגרזן ויעשה משהו בהמשך והוא אשכרה ניסה ללכת בדרך העלה?)
:-D. תכלס גם אני חשבתי ככה, למרות דרך העלה :-D . מצד שני גם יכול להיות שיש לו טראומה בגלל שהוא הרג את אשתו והוא פוחד לפגוע בעוד מישהו בטעות
333333333333333333333
גם זאת סטייה? :-0 חצופים!
לאן מוצא את מוריין והוא כזה "תחזירי את הקשר" הוא באמת כלבלב לא משנה כמה הוא יכחיש (גם הכלבים שלי ברגע שאני חוזרת הבייתה שמחים לראות אותי ואז כזה "טיול?" לא משנה שמישהו הוציא אותם חצי שעה לפני כן)
ומגלים שהיא שותקה ולא יכולה לתעל יותר :eek:. ומין צדקה!
שיט, אני לא זוכרת מה היא אמרה. הכוונה לזה שהכס יהרוס אותה?
כאילו מצד אחד הסוף של הספר הראשון בעייתי אז כולם ציפו שהם יתקנו את הבעיות אבל אני לא בטוחה שזה התיקון שהיינו צריכים.
אוי.. באמת?
אני חייבת להעיר על משהו שנורא הציק לי כשצפיתי בפרק וזה של"אדון האופל" הזה נורא הזכיר במראה שלו קריקטורה אנטישמית של יהודי. גם בפנים שלו וגם באופן שהיה לבוש.
יש בזה משהו |כן|
אני התקשרתי לדודים כבר בתשע, ואז פחות אחרי שסיימתי את הדברים של הבוקר וישבתי והסתכלתי על המסע של הקובץ כול הדרך מאמריקה.
ספוילרים מהתגובה של עדי על הספרים:
כול המייצרים? בספר זה ברמה של סרט אימה! העלים יכולים להרוג אותך, יש שם תולעים מפלצתיות וזוועה אחרי זוועה אחרי זוועה. זה לא סתם עצים מפחידים, אני לא חושבת שהם הציגו את הסכנות מספיק.
|כן|זה בכלל לא היה מפחיד ולא נראה מסוכן
כול הסצנה ביניהם בסוף כמה שהיא הייתה יפה ונוגעת ללב, אבל זה כמו שאני חוזרת הבייתה והכלבים כזה "תבטיחי שלא תעזבי יותר את הבית".
לגמרי
האישה של פרין? לא קיימת. אבל כן יש התלבטות שלו אם לבחור בגרזן או בפטיש(וגם זה נמשך נצח כאילו 8 או 9 ספרים או אפילו 10) רק שבספר פרין לוקח איתו את הגרזן כבר בשני נהרות וסוחב אותו מאז(אם כבר התבכיינות) והקטע שהוא עומד כול הפרק כמו בול עץ בלי לעשות כלום לא מתאים לו.
:-0

מילי08

Well-known member
מגלים שנייניב בעצם עקבה אחרי מוריין ולא אחרי לאן. כלומר יש איזשהם עקבות שמוריין משאירה מאחוריה? וזה לא רק הרגשה שלה, כי זה משהו שהיא יכולה כנראה ללמד את לאן לחפש.
...האם זה אומר שהיא משירה שיערות?
אני ציפיתי שידברו על זה קצת יותר. זה סתם נזרק כמשפט באוויר ולכן די מיותר
ומה לכל הרוחות הוא מתכוון לעשות עם הקרן הזאת? [פדן פיין]
שכחתי להגיד שזו היתה החלטה ממש מטופשת של השומרים. ברגע שהמצלמה התמקדה בקופסא, היה לי ברור שהיא תיעלם או יקחו אותה. במקום להסתיר אותה, או ששומר אחד ינסה לברוח איתה.. פשוט השאירו אותה בחוץ כדי שהרעים יבואו לקחת אותה
אז פרין באמת לא עושה ממש שום דבר. לא ברור אם הוא ממש אימץ את דרך העלה של הטינקרים או שהוא פשוט שוקל דברים עדיין. הוא כן מתעצבן על זה שזה לא הגיוני, אבל עדיין לא נלחם באף אחד. הוא אפילו לא עושה את הדבר הזה עם העיניים הזהובות. חבל שאין שם זאבים שילחמו בשבילו.
האמת שיש בעיה בייצוג של הדמויות. אף אחת מהן לא מפותחת מספיק ולא עגולה. פרין נראה כמו טמבל טיפוסי שלא יודע מהחיים שלו, נאיניב מתנהגת כמו טינאייג'רית עצבנית, מאט כמעט ולא דיבר. גם מוריין רנד ואגווין לא היו עגולים במיוחד
( אני יודעת, אבל אני כמו אדון האופל אני יודעת כמעט הכול).
אני חשבתי על המחזור שלה, אבל אני מעוותת לגמרי.
:-D הלוואי שיסבירו. גם בספר נאיניב אמרה את זה? וגם שם לא היה הסבר נוסף?
תכלס השפה העתיקה צריכה להיות עברית אנחנו היינו פה ראשונים.
:-D תכלס
בהתחלה ממש נבהלתי כשהוא הרג ככה את מוריין ואז אמרתי לעצמ שזה בטח בעצם חלום.
כנ"ל
. אדון האופל לובש דמות אדם שדומה לשחקן הישראלי הזה צחי... משהו. זה שהיה התרנגול בזמר במסכה|מובך|:-D ו
נאביב מגלה ללאן AKA סקסי-נסיך-ממולאן (איך קוראים לו?? אה חיפשתי לי שאנג. אז לאן-שאנג מעכשיו:-P:) שיש לה דרך לאתר את מוריין ושולחת אותו לדרכו והם נפרדים. הוו. אבל תתנשקו שוב! הוא אומר לה שהוא ישנא את העוצר שלה כי הוא יקנא וגם יאהב אותו אם הוא יעשה אותה מאושרת. אדורבל. אבל עוצר לא יכול להיות בקשר רומנטי עם אס אדאי אחרת אם שלו לסבית?
מהממוש! והשאלה שלך מאוד חשובה B-|
החבורה הולכת לבר לבקש מרואת העתיד עצות אבל היא לא עוזרת במיוחד ורואה את נאביב מתה או משהו אבל לא מספרת. אח"כ אגב היא בורחת מהעיר במקום להשאר להלחם. צד אחד שלי אומר "פחדנית" וצד שלי אומר "תכלס חכמה".
גם אני תהיתי לגבי זה. אבל כנראה המשמעות היא שנראה אותה שוב כי היא לא מתה בעיר
חוצמזה שזה נראה מקום די שובינסטי. הגברים בלבד יכולים להילחם והנשים נשלחו החוצה עם הילדים. היחידות שנשארו הן בעלות הכוחות. ככה שלמין גם לא היה מה לעשות שם
הקיסר של סין ואחותו מחליטים לצאת למלחמה להגן על העיר. כל היציאה לקרב וההתכוננות והצדעת הקרב שלהם מאד הזכיר לי את הנוקמים איניפיטי וור. כשהם הסתערו צעקתי "ווקנדה פוראבר"
:-D נכון!
כשהוא התחיל לשאול אותה משהו כדי להבין אם היא אמיתית חשבתי שזה הטריק הידוע של "בכלל לא הלכנו לשם את שקר"
כנ"ל
בינתיים הטרולוקים פורצים את החומה והנשים מתעלות ביחד את הכוח ומביאות מכת ברק שמורידה אותם כמו ת'ור!! בחיי איניפיטי וור:-D
:-D איפה ת'ור?
ושחלקם יעברו לאופל
אה כן? את זה פספסתי
אה רציתי להגיד שזה היה מגניב שמנייניב יצא לבן בוהק יותר כי היא חזקה יותר.
לא שמתי לב
אם כך אז אני ידידת האופל:-P:
חחח
אבל זה בעצם מתעלם מכך שהעולם הוא ממש לא כל כך בינארי.
יש בזה משהו
כשאני שומע שאומרים שמישהו איננו אני לא חושב מת. בטח אף אחד לא מתאר מישהו מת ככה.
באנגלית זה יותר חזק
זה מזכיר לי שהיה קטע שרנד שואל את מוריין מה התוכנית שלהם והיא מנסה להתחמק מלענות לו, אבל הוא מתעקש ורק אז היא מראה לו את הפסלון הזה.
נכון! גם אני לא הבנתי למה להסתיר את זה. כאילו, תגיעו לרגע האמת ואז תחשפי את הקלפים מול אדון האופל ותגידי חרנד להשתמש בזה? אין הגיון
גם אני הנחתי ככה
וכן, זה היה בסוף קל יחסית כי מסתבר שזה בוס של רמה 1.
חחח
אבל אין לזה זכר בסדרה עצמה
אוקיי, מצטערת.
:-D טוב, מישהו צריך לקחת אחריות...
באמת? לא חשבתי שזה לתמיד
בל מה שקורה בספרים זה שאאס סדאי חיות מאות שנים יש כאלו שמגיעות בשקט לגילאים 300-400 שנה הרבה לא טורחות לנהל בכלל יחסים רומנטיים כי בסופו של דבר בן הזוג שלהן יזדקן וימות בזמן שהן תמיד יראו צעירות.
מעניין. כאן לא דיברו על הגיל שלהן
זה חיבור די קלוש.
מסכימה

במחשבה נוספת נראה לי שבסופו של דבר העונה היתה קצת מאכזבת. יכלו לעשות את יותר אפי אבל יש לא מעט דברים שנזרקו לאוויר בלי הקשר ובלי סיבה.

dilia snake

Well-known member
וואלה. לא רק שלא ראינו, אלא שלדעתי הוא הוצג בצורה חיובית יותר. כביכול העלה טיעונים נכונים כנגד אדון האופל והאשה הוצגה כקשוחה. מה גם שגילינו שהתינוקת היא שלו וזה כביכול אמור לתת לו נקודות
כן, אבל בסופו של דבר האישה צדקה. העולם נהרס ולגברים אסור להשתמש בכוח, אם גם הנשים היו מגיעות זה היה יכול להיגמר רע יותר.
מה הכוונה 3 שבועות? תזכירי לי אבל גם אולי היא דיברה על תקופת למידה כשהיא היתה ממש צעירה
של האאס סדאי, שהן לא יכולות לשקר או להשתמש בכוח האחד כנשק. אבל אני מניחה שהאישה ההיא ידעה ללכת סביב השבועות שלה ולתקוף את מוריין.
בסוף היא באמת יצאה מזה בקלות. באנגלית זה הכי פשוט להגיד he's gone וזה יכול להישמע כמו מת (אמריקאית פעם סיפרה לי שאבא שלה היה עונה לשיחות שיווק מעצבנות בטלפון וכביקשו אותו, הוא היה אומר - he's gone והמתקשרים היו נבוכים ומתנצלים ומנתקים את השיחה :-D)
:-D :-D.
מצד שני גם יכול להיות שיש לו טראומה בגלל שהוא הרג את אשתו והוא פוחד לפגוע בעוד מישהו בטעות
אבל הרעים בתוך העיר! ויש טרולוקים בחוץ כמה כבר קשה לא לפשל שוב?
שיט, אני לא זוכרת מה היא אמרה. הכוונה לזה שהכס יהרוס אותה?
(y) זו התאוריה שלי.
גם בספר נאיניב אמרה את זה? וגם שם לא היה הסבר נוסף?
לא, בספר היא מספרת שאבא שלה לימד אותה גששות וככה היא עקבה אחרי לאן מה שגרם לו להידלק עליה מלכתחילה.
במחשבה נוספת נראה לי שבסופו של דבר העונה היתה קצת מאכזבת. יכלו לעשות את יותר אפי אבל יש לא מעט דברים שנזרקו לאוויר בלי הקשר ובלי סיבה.
גם לדעתי, הם יכלו לעשות מלא דברים טוב יותר. כאילו אני מבינה שיש טעויות של עונה ראשונה+ העזיבה של השחקן של מאט+ קורונה. אבל הם יכלו הרבה יותר טוב.

didalf

Well-known member
* ראינו את מאט! האם זה אומר שהשחקן לא באמת עזב? או שהוא באמת עזב והמסלול שלו בחזרה לעיר ההיא יגרום לו להשתנות וככה יסבירו לנו למה יש שחקן חדש?
מניחה שמצאו איזה צילום שלו מפרקים קודמים או שהספיקו לצלם את השניה הזאת לפני שהוא נעלם.

רגע.. זה לא אדון האופל? לואס תרין מתחילת הפרק הוא האיש שראינו כאדון האופל?
לא, לואיס תרין זה הדרקון הקודם.

חוצמזה שזה נראה מקום די שובינסטי. הגברים בלבד יכולים להילחם והנשים נשלחו החוצה עם הילדים. היחידות שנשארו הן בעלות הכוחות. ככה שלמין גם לא היה מה לעשות שם
מה דווקא לא. אני הבנתי ששלחו את כל מי שלא תושב העיר ואמרו במפורש כל תושבי העיר נשים וילדים שיהיו מוכנים למחלמה. הגברים בחזית, אחריהן נשים עם כוחות ובתוך העיר הנשים והילדים שנשארו ילחמו גם אם יגיעו אליהם.

אה כן? את זה פספסתי
כן ובדיוק כשהוא אמר שחלקם יעברו לאופל הראו את מאט במראה קריפי.

של האאס סדאי, שהן לא יכולות לשקר או להשתמש בכוח האחד כנשק. אבל אני מניחה שהאישה ההיא ידעה ללכת סביב השבועות שלה ולתקוף את מוריין.
אה עד עכשיו הייתי בטוחה שכתבת שבועות מלשון שבוע ולא שבועה|פנים|

למעלה