Lhuna3
Well-known member
מה זה שלג הדם?שלג הדם!
ואז חזרנו להווה וכולם כזה "מאט! מאט!" ומוריין "טוב, ביי!!".
אוקיי אז אני מבינה שאנחנו אוהבים את מין.מין!!!!!!!!!!!!! מין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(אוקיי זה נראה רע).
אבל תסבירי לי למה היא לא סיפרה למורין שהיא יודעת שרנד הוא הדרקון, ורק אמרה את זה לרנד אחר כך. כאילו בהתחלה היא רק ראתה אותו תחזיק תינוק, ורק כשהוא בא אח"כ היא ראתה שהוא הדרקון?
גם אני, מה אתם עסוקים בשטויות האלה עכשיו.ואז יש לנו דרמת תיכון סביב אגווין, רנד ופרין. שזה הקטע שהכי פחות אהבתי בפרק.
אוישכול מה שחשבתי עליו בסצנות של לאן ונאיניב שמוריין מרגישה את זה דרך הקשר שלהם.
אם את לא יודעת להגיד לנו אז מי אנחנו שנשיב חחחח אבל תכלס אנחנו יודעים שהיא יכולה "למסך" את הקשר הטלפאתי/רגשי שלהם מתי שהיא רוצה.או שהיא יכולה איך שהוא להגן על עצמה שהיא התחילה להרגיש שהעניינים "מתחממים"?
למה, איך זה היה בספר?ואז רנד ואגווין הולכים ומשלימים והוא כזה " את צריכה ללכת להיות אאס סדאי ואני אהיה העוצר שלך" ואני כזה "פור גאד סייק שמישהו יקרא לאמבולנס כי אני הולכת להתעלף!" זה היה יותר טוב מאיך שזה היה בספר באלף רמות.
אוקיי.לטובת הכיתה, ההר שמול טאר וולון נקרא "הר הדרקון" והיה לי נורא קשה לשמור את זה בפנים כול הזמן הזה. בנבואה שמוריין שמעה שהיא הייתה צעירה יותר הדרקון החדש נולד על מורדות הר הדרקון, ויש לנו רק אחד שמתאים באופן מושלם לזה.
רק הגבר הלבן ויפה העיניים, ברור.נאיניב, פרין ואגווין נפגשים ומחליטים ללכת לעין העולם ואז לאן מגיע ואומר להם שמוריין מיסכה את הקשר והם מבינים שרנד הדרקון. כאילו דא?! מי זה עוד יכול להיות.
התכוונת שאנחנו צריכים לחכות שבוע. את כבר יודעת לא? או שמרגיש לך שכבר יש סטיה משמעותית מהספר אז אולי לא?רנד דופק על הדלת וכזה "אני הדרקון! הפתעה!" והוא מוריין נכנסים למייצרים ואני צריכה לחכות שבוע שלם כדי לראות מה באמת הולך לקרות בעין העולם.
אני לא זוכרת אותו מהפרק הראשון, הוא עשה משהו משמעותי שם? זה זה שמאט עשה איתו איזה עסקה מפוקפקת (נדמה לי מכר לו תכשיט/משהו שהוא גנב בשביל כסף להימורים שלו?)אה, ופדן פיין(הרוכל מהפרק הראשון) גם הצליח איך שהוא להגיע לפאל דארה, אז יהיה מעניין.
למה זה מרגיש לי כמו מוטיב מאוד מוכר? באיזה סדרה/סרט עוד היה דבר כזה?רוח שלוחשת לכל אחד את הפחד הגדול שלו
אני הייתי די בטוחה שכבר בפרק הראשון רמזו לנו על זה, בקטע שאישתו בכוונה לא הלכה ל"מסיבה" שעשו לכבוד ההצלחה של אגווין בטקס החניכה שלה, והוא הלך אליה וראו שהיא ממורמרת כזה. והיתה עוד סצינה שבה זה נרמז לדעתי ואני כבר לא זוכרת.הא מעניין הרוח אמרה לפרין שהוא הרג את אשתו בכוונה כי הוא מאוהב במישהי אחרת, הוא מאוהב באגווין?ווי.
למה הם כולם מתנהגים כאילו רק עכשיו הם שומעים את זה? היא לא אמרה להם את זה כבר לפני שהם נכנסו לפורטל? הייתי בטוחה שכן.מוריין מודיעה להם שמחר הם הולכים לעין העולם ומי שהוא לא הדרקון ימות.
כל כך קל לקנות אותךאין דרך מהירה יותר לליבה של אישה מלהיות חמוד ומשפחתי, במיוחד עם ילדיםזה נשמע צינית אבל אני רצינית לגמרי הוא היה כזה חמוד איתם
![]()
גוף מאוד חטוב באמת.לאן בחדרו מוריד בגדים. הו יס פליז דאממ איזה גוף![]()
(למרות שאני לא נמשכת אליו. אבל עדיין נעים למראה.)
יש בזה ספק?היא גם הייתה ג'ינג'ית, זה אומר שהוא באמת מגזע הג'ינג'ים הזה?
עם גולגלות אדם בגזעים שלהם!והם הולכים לעין העולם דרך יער של עצים נבולים![]()
הפתעת אותנו!חוץ מהקצת משולש עם פרין שבאמת לא מעניין אני אוהבת את כל ענייני הרומנטיקה.