Aranel Nenharma
Well-known member
ומה הרושם?ראיתי אתמול את הסרט שיקגו כהכנה לסדרה
אני ראיתי אותו גם השבוע ונזכרתי כמה סרט מהנה הוא
מה דעתך על cell block tango?
ומה הרושם?ראיתי אתמול את הסרט שיקגו כהכנה לסדרה
איזה יופי וכיף, רק מעצם כך שקוראים לזה שמיגקו היה ברור ששיקגו הולך להיות חזק העונהעכשיו אני מבין יותר את הקטע של העורכת דין. במיוחד את כל הקטע של להאשים את ג'ז בפשע שהיה בפרק הקודם.
זה היה מעולה, גם גריז הוא משנות ה-70 אז חיכתי שיהיה אזכור גם לזה, מקווה שיהיה יותר גריז.אז מתחיל שיר היפי (קצת כמו אקווריוס) אבל קלטתי שהם פשוט אומרים שמות של דמויות מגריז.
זה היה אזכור לך שבמחזמר על הבמה השחקנים מתפשטיםאבל עם מטרה אחת - החלטה שכולם צריכים להיות ערומים.
זה ישיר מסוויני טוד כמעט אחד לאחדאז מליסה עוברת לדבר עם השוחט שהוא כמובן מי שראינו כבר בהתחלה הראש עיר/דמוי סוויני טוד.
מסתבר שהוא אבא של ג'ני והוא היה נפגש עם אלסי (זאת שנרצחה) כי היא הייתה מעדכנת אותו לגבי ג'ני.
והנבל שגרם לפרידת המשפחה זה אוקטביוס קראט העשיר.
באמת בזיון שלא מראים לנו את ארון עירוםההיפים חזרו להיות לבושים משום מה.
נאמבר מעולהאבל אז בובי מגיעה ועושה מופע שלם על כך שמה שצריך בשביל לנצח במשפט זה לעשות הופעה (bells and whistles)
וגם ידע מקיף של משפטים (אבל זה פחות מודגש)
זה משתלב טוב גם עם הסיפור של אנניאם כי יש לי ניחוש לגבי זה שהעונה תסתיים בכך שקראט יאמץ את אחת היתומות וימצא שמחה בזה.
גם בגרסה ההישראלית עשו את זה??? ידעתי שזה משהו בברודווי אבל לא חשבתי שלישראלים יש מספיק אומץואז בסוף כולם מתפשטים כעקיצה לשיער לקטע הידוע שבמחזמר הבימתי כולם מתפשטים (היה קצת מביך לראות את זה עם אבא שלי).
בספק שיהיו בכלל אזכורים לעלובי החיים העונה כי המחזמר הוא משנת 1985 והעונה מדברים על שנות ה-70מליסה פוגשת את קריסטן צ'יינוות בהכלאה בין אנני לבעלת הפונדק מעלובי החיים
זה מCompanyוהקטע המהיר המעולה (שממש התקשיתי לעקוב אחריו ועוד בלי תרגום) שהוא רפרנס לשיר המהיר הזה איימ נוט גטטינג מאריד שכחתי את שם המחזמר.
זה התחיל דווקא כמו שיר אחר בשיער, איזה שיר כשהם מתמסטלים אבל שכחתי איזה.
פרסמתי את זה כבר פה, אבל למקרה שלא ראית, לין והקאסט של המילטון עשו תקציר של המחזמראה טוב לא ראיתי סוויני טוד. על מה זה בכלל? אני תמיד מבלבלת בין זה למספריים של אדוארד רק שהשני בכלל לא מחזמר
הלוואי והיה גרסה טובה של סוייני טוד. ממש בימים אלו עולה בברודויי גרסה של המחזמר עם ג'וש גרובןהייתי אומר לך אבל הוחלט על ידי חבר המושבעים שאת תצפי בסרט בסוף שבוע (אלא אם כן יעל תמצא גרסה מומחזת טובה לצפייה ביו-טיוב)
בדיוק מה שחשבתי!באמת בזיון שלא מראים לנו את ארון עירום
אה התכוונתי להעלאה מחודשת שראיתי בניו יורק עם אבא שלי ב2009.גם בגרסה ההישראלית עשו את זה??? ידעתי שזה משהו בברודווי אבל לא חשבתי שלישראלים יש מספיק אומץ
כן. זה אמור להיות 60-80 כזה, אז אני חשבתי שזה כולל אייטיז+ אבל כנראה שלא ואני סתם מחפשת את עלובי החיים בכל מקוםבספק שיהיו בכלל אזכורים לעלובי החיים העונה כי המחזמר הוא משנת 1985 והעונה מדברים על שנות ה-70
קומפני נכון!זה מCompany
חחחח ידעתי שתשימיהעלו לאחרונה גרסה מחודשת ובלונדון שר את השיר ג'ונתן ביילי (שאף זכה בפרס אולבייה על התפקיד)
מתה על זה
בשרשור הזה? שמת המילטון עושים שורות המקהלה.פרסמתי את זה כבר פה, אבל למקרה שלא ראית, לין והקאסט של המילטון עשו תקציר של המחזמר
בשרשור הזה? שמת המילטון עושים שורות המקהלה.
ניק, למקרה שאתה לא מכיר את סוויני טוד, מחזמר שאני בטוחה שהולך להיות הרבה אזכורים אליו העונה (כבר ראינו את ראש העיר כסוויני טוד בשיר הראשון)
לין נתן לנו עוד פנינה וסיכם את המחזמר סוייני טוד עם הקאסט של המילטון
אהה פספסתי את זה תודה. בדקתי שוב רק איפה שהגבת לי.ניק, למקרה שאתה לא מכיר את סוויני טוד, מחזמר שאני בטוחה שהולך להיות הרבה אזכורים אליו העונה (כבר ראינו את ראש העיר כסוויני טוד בשיר הראשון)
לין נתן לנו עוד פנינה וסיכם את המחזמר סוייני טוד עם הקאסט של המילטון
שיקגו היה ברובו טוב.ומה הרושם?
אני ראיתי אותו גם השבוע ונזכרתי כמה סרט מהנה הוא
מה דעתך על cell block tango?
כן, הסיפור לחלוטין.זה ישיר מסוויני טוד כמעט אחד לאחד
זאת הסיבה שהצעתי את זה - רק שמוזר לחשוב על הרע של סוויני טוד הופך לטוב של אנני.זה משתלב טוב גם עם הסיפור של אנני
בושה! בושה! בושה!באמת בזיון שלא מראים לנו את ארון עירום
שיר מעולה.
אבל את לא חושבת שכדאי שנביא לעדי לפחות את השירים?הלוואי והיה גרסה טובה של סוייני טוד. ממש בימים אלו עולה בברודויי גרסה של המחזמר עם ג'וש גרובן
GLEEאת השיר Mister Cellophane הכרתי. אני לא זוכר איפה שמעתי אותו, אבל אני בטוח שיצא לי לשמוע אותו כמה פעמים בעבר. ולא היה לי מושג שהוא משיקגו. בכל מקרה מאוד אהבתי אותו.
היא יכולה לחפש לבדאבל את לא חושבת שכדאי שנביא לעדי לפחות את השירים?
אוי נכון.GLEE
לא מבחינה שזה קריטי. פשוט נראה לי שזה יגביר את ההנאה.היא יכולה לחפש לבד
אבל לא כזה אכפת לי, יש פה עוד מחזות זמר שלא ראיתי, לא כזה קריטי.
אני גם די בטוחה ששמעתי אותו בעוד מקומות, וכמעט בטוחה שהפעם הראשונה הייתה בגלי.אבל בטוח שמעתי/ראיתי בעוד מקומות כי אומנם יש שירים מגלי ששמעתי המון פעמים בתחילת העשור הקודם, זה לא היה היה אחד מהם. (מצטער קורט, אבל ביצוע לא טוב)
אני ממליצה לראות את הסרט, כי כמו שיקגו, זה נראה שסוויני טוד הוא השראה גדולה לעונההיא יכולה לחפש לבד
אבל לא כזה אכפת לי, יש פה עוד מחזות זמר שלא ראיתי, לא כזה קריטי.
כן... לא.אני ממליצה לראות את הסרט, כי כמו שיקגו, זה נראה שסוויני טוד הוא השראה גדולה לעונה
הא מעניין אם יהיה סיפור הפרברים בעונה הזאת. זה נכנס במסגרת התקופה לא?מותר לשים פה הודעה התפעלות מארון טבייט?
צץ לי הסרטון הזה ופשוט ואוווויש ל צמרמורת
זה משנות ה-50 ומתאים יותר לתקופה של עונה קודמתהא מעניין אם יהיה סיפור הפרברים בעונה הזאת. זה נכנס במסגרת התקופה לא?
אה חשבתי על הסרט שהוא מ61, אבל הגיוני שהמחזמר היה קודם.זה משנות ה-50 ומתאים יותר לתקופה של עונה קודמת
לאאא אל תאכלי ילד!!
העונה הזו מעולה ואפילו יותר טובה מהקודמתאני לא מאמין שאחרי שפרק שעבר ממש נהניתי,
הפרק הזה היה אפילו יותר טוב.
זה מSweet Charityקודם כל השיר Talk to Daddy הוא אולי השיר הכי טוב בסדרה עד כה.
אני לא יודע על מה הוא מבוסס, אבל הוא פשוט היה כיף גדול
גם מבחינת שיר וגם כל הכוריאוגרפיה.
המבטים שלה בזמן השיר היו מעוליםכמובן שזה לא השפיע בכלל על ג'ני, אבל זה רק עושה את זה מצחיק יותר.
היה לי ממש מוזר לראות אותם ביחד, אבל זה בעיקר כי דאב קאמרון בראש שלי היא עדיין שחקנית של ערוץ דיסניהשיר הבא של ג'ני וטופר גם היה טוב.
זה הרגיש לי קצת מוכר, כאילו אני אולי מכיר על מה זה מבוסס, אבל אני לא בטוח.
סצנת הארחוה היתה מעולה ומוזרה וטובה, וזה היה בטייק אחד, השחקנים עשו עבודה מעולה בלא לשבור דמות ולצחוקולכן כמובן משדכים את הקצב עם מנהלת בית היתומים.
זה היה בעיקר סוויני טוד ואנני, בקטע שהן רוקדות במלח יש אפילו מנגינה של its a hard live for usזה מוביל כמובן לעיבוד של A little priest (מסוויני טוד) לגבי מאיזה יתומים יכינו איזה בשר (למרות שזה לא ממש ככה עובד)
ואז זה הוביל לעוד כמה שירים שחלקם נשמעו לי מוכרים, אבל לא זיהיתי על מה הם מבוססים.
אם כי הכוריאוגרפיה לפחות חלק מהזמן הייתה מאנני.
הקטע שהם מניחים את הראש שלהם על הצלחת ומחייכיםזה בהחלט שיר מאוד עליז יחסית לנושא שהוא עוסק בו.
וזה מאוד מוזר שזה נראה כאילו היתומים עצמם שרים חלקים בשיר ושמחים מאוד לגורלם.
איזה מעניין זה יהיה אם נגלה שמליסה וגוש בעצם שמעו הכלמליסה וג'וש לא שומעים מה הם שרים, אלא רק צופים בכולם רוקדים עם חיוכים ולכן הם בטוחים שהם עשו משהו ממש טוב.
מעניין איך הם יגלו את האמת. (אני מקווה שזה לא יהיה אחרי ארוחה)
הוא דמות מעולה, תוספת כל כך טובה לעונהחוץ מזה עד כמה שאהבתי את הקריין בפרקים הקודמים, אהבתי אותו אפילו יותר בפרק הזה.
דווקא יותר נהניתי מהקודםאני לא מאמין שאחרי שפרק שעבר ממש נהניתי,
הפרק הזה היה אפילו יותר טוב.
חחחח הפרצופים שלה מזה הצחיקו אותי. איך היא כולה נהנית ולא קולטת את המסר בכללקודם כל השיר Talk to Daddy הוא אולי השיר הכי טוב בסדרה עד כה.
אני לא יודע על מה הוא מבוסס, אבל הוא פשוט היה כיף גדול
גם מבחינת שיר וגם כל הכוריאוגרפיה.
כמובן שזה לא השפיע בכלל על ג'ני, אבל זה רק עושה את זה מצחיק יותר.
שיר יפה, הם חמודים ביחד.השיר הבא של ג'ני וטופר גם היה טוב.
זה הרגיש לי קצת מוכר, כאילו אני אולי מכיר על מה זה מבוסס, אבל אני לא בטוח.
אני מתה על המבטא שהיא עושה.הדבר הזה שחזיתי כבר בפרק שעבר (רק שחשבתי שאולי זה כבר קורה)
הרעיון שהם יפתרו את הבעיות של שניהם על ידי כך שהקצב ישתמש ביתומים בשביל בשר.
זה מוביל כמובן לעיבוד של A little priest (מסוויני טוד) לגבי מאיזה יתומים יכינו איזה בשר (למרות שזה לא ממש ככה עובד)
ואז זה הוביל לעוד כמה שירים שחלקם נשמעו לי מוכרים, אבל לא זיהיתי על מה הם מבוססים.
אם כי הכוריאוגרפיה לפחות חלק מהזמן הייתה מאנני.
זה בהחלט שיר מאוד עליז יחסית לנושא שהוא עוסק בו.
וזה מאוד מוזר שזה נראה כאילו היתומים עצמם שרים חלקים בשיר ושמחים מאוד לגורלם.
מליסה וג'וש לא שומעים מה הם שרים, אלא רק צופים בכולם רוקדים עם חיוכים ולכן הם בטוחים שהם עשו משהו ממש טוב.
מעניין איך הם יגלו את האמת. (אני מקווה שזה לא יהיה אחרי ארוחה)
את ממש מומחית.זה מSweet Charity
כןהמבטים שלה בזמן השיר היו מעולים
נכוןוהיה ממש נחמד לראות כיצד העולמות מתערבבים כי ג'ני היא יותר מהקטע של קברט/ שיקגו ושנות ה-40 וההיפים הם יותר משיער/ גוטספל ושנות ה-60
אני לנצח אתבלבל בינה לבין סברינה קרפנטרהיה לי ממש מוזר לראות אותם ביחד, אבל זה בעיקר כי דאב קאמרון בראש שלי היא עדיין שחקנית של ערוץ דיסני
וואלה? כל הכבוד להםסצנת הארחוה היתה מעולה ומוזרה וטובה, וזה היה בטייק אחד, השחקנים עשו עבודה מעולה בלא לשבור דמות ולצחוק
כן מה שחשבתיזה היה בעיקר סוויני טוד ואנני, בקטע שהן רוקדות במלח יש אפילו מנגינה של its a hard live for us
לא חשבתי על זה אבל נכוןוגם טופר ממש הביא לי וויבים של Jesus Christ Superstar
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.