🎶שמיגדון !Schmigadoon - עונה 2 🎶 🎶 🎶

didalf

Well-known member
שמיגדון עונה 2
יש שני פרקים ראשונים.
ובכן הגענו לעידן הבא של מחזות זמר כמו שיקגו וקברט ששם הכל אפל יותר. רוב הרפרנסים היו לקברט שאותו אני פחות מכירה, אבל ג'וש נכנס לכלא אז אני מצפה בפרק הבא למשהו סטייל סל בלוק טנגו.
אולסו היכן ארון טוויט?
מעניין איזה עוד מחזות זמר יהיו כבר שכחתי מה היה בטריילר. היה שיער? עלובי החיים?

הנה ארון טוויט והוא בסטייל של שיער!! יאסססס. חחח חמוד השיר שלו. יפה כי הקול שלו מהמם ומטופש בו זמנית. חחח והבובת גרב שלו:-D
אהבתי את הנאמבר של האודישן. מקבלת ממנו קצת עלובי החיים (אט דה אנד אוף דה דיי) וקצת סל בלוק טנגו (כל אחת מספרת משהו) עם רמז לצלילי המוזיקה (זאת שאבא שלה הכריח אותה ואת האחים שלה להופיע ולא נתן לה שמפניה:-D)
העו"ד קלירלי רפרנס לדמות של ריצ'רד גיר כך שקצת התאכזבתי שלא היה שיר תואם במסיבת עיתונאים אבל טוב, אי אפשר להעתיק הכל אחד לאחד. דוקא השילובים והטייקים החדשים זה מה שמגניב, כמו שכתבתי למעלה.
והסוף מרמז על עוד שיער יאיי.

Aranel Nenharma

Well-known member
שמיגדון עונה 2
שכחתי כמה אושר הסדרה הזו מביאה לי
אולסו היכן ארון טוויט?
חיים שלי :love:
ומשהו שצץ לי ביוטיוב
הנה ארון טוויט והוא בסטייל של שיער!! יאסססס. חחח חמוד השיר שלו. יפה כי הקול שלו מהמם ומטופש בו זמנית.
חחחח אותי קצת הצחיק שהוא דמות היפית כזו עם שיער והכל, אבל הבית שחי שלו מגולח
אהבתי את הנאמבר של האודישן. מקבלת ממנו קצת עלובי החיים (אט דה אנד אוף דה דיי) וקצת סל בלוק טנגו (כל אחת מספרת משהו) עם רמז לצלילי המוזיקה (זאת שאבא שלה הכריח אותה ואת האחים שלה להופיע ולא נתן לה שמפניה:-D)
אני דווקט קיבלתי ממנו וייברים של a chorus line בעיקר החלק עם התמונות פרופיל בסוף

היו כל כך הרבה רמיזות למחזות:
קברט - הריקוד של ג'יני
שורת המקהלה
שיקגו
sweet charity - הריקוד בפרק הראשון של הבנות
סוויני טוד - ראש העיר (או איזה דמות שהוא לא יהיה העונה)
pippin - המספר
שיער
והרבה הרבה אזכורים לבוב פוסי

יש עוד כל כך הרבה דמויות שלא הציגו לנו... כאמור הדמות של ראש העיר והדמות של אשת הכומר, וגם הכומר (למרות שאני לא בטוחה שפרד ממשיך גם העונה)

didalf

Well-known member
שכחתי כמה אושר הסדרה הזו מביאה לי
יאיי ראית גם.
חיים שלי :love:
ומשהו שצץ לי ביוטיוב
קברט - הריקוד של ג'יני
כן הקטע שלה היה רפרנס מאד ברור לזה.
וואלה? לא שמתי לב:-D
אני דווקט קיבלתי ממנו וייברים של a chorus line בעיקר החלק עם התמונות פרופיל בסוף
אולי, לא מכירה את זה.
היו כל כך הרבה רמיזות למחזות:
קברט - הריקוד של ג'יני
שורת המקהלה
שיקגו
pippin - המספר
שיער
לא הכל אני מכירה או מזהה אז השארתי את מה שכן:-D
יש עוד כל כך הרבה דמויות שלא הציגו לנו... כאמור הדמות של ראש העיר והדמות של אשת הכומר,
ראו אותה לדעתי בשיר פתיחה והיא נראתה לי כמו בעלת הפונדק מעלובי החיים קצת.
וגם הכומר (למרות שאני לא בטוחה שפרד ממשיך גם העונה)
אוי אני מקווה שכן. אהבתי את הרומן המפתח בינו לבין ראש העיר. חבל שאלה לא אותן דמויות בקטע הזה.

Aranel Nenharma

Well-known member
ראו אותה לדעתי בשיר פתיחה והיא נראתה לי כמו בעלת הפונדק מעלובי החיים קצת.
נכון היה את הזוג שהתקשר לשולחן שמליסה נשארה שם לבד, אז הם ממש נראו לי כמו בעלי הפונדק מעלובי החיים (יכול להיות שזו הייתה קריסטין צ'נוות' ולא שמתי לב)
לא הכל אני מכירה או מזהה אז השארתי את מה שכן:-D
שורת המקהלה
לא מצאתי קליפ טוב משורת המקהלה אבל מצאתי משהו חמוד מהמילטון (הם מופיעים באותו תיאטרון בו הופיע שורת המקהלה)

pippin - המספר

בוב פוסי היה במאי וכרוגרף שבין היצירות שלו זה שיקגו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי, שכחתי שאני צריך להגיב גם על שמיגדון
*לא במיוחד אהבתי את הפרקים החדשים

הנחתי שאני יותר אהנה מרפרנסים של מחזות זמר מסוג של שיקאגו מאשר מהסוג של בריגדון, אבל כנראה שלא ממש.
אני אחזיק אצבעות לעונה הבאה. (שאני מניח שאליה הם כבר יגיעו עם ילד קטן)

דבר אחד שאני כן אהבתי ושמחתי לגביו זה טייטוס ברג'ס.
גם אני באופן כללי מאוד אוהב את השחקן בזכות קימי שמידט.
וגם הדמות של הקריין הצחיקה אותי כמה פעמים בפרקים האלו

אבל אני גם די שמח שהתפקיד של ג'יין קרקובסקי (גם הייתה בקימי שמידט) הוא גדול יותר מאשר בעונה הראשונה (שבה היא הייתה רק בפרק אחד למרות שהייתה בקרדיטים של כל פרק)

אני גם שמח שהעלילה הכללית היא שונה - כלומר זה לא שהם צריכים שוב חיזוק לזוגיות שלהם. הם מאוהבים אחד בשני ובטוחים בזה. פשוט לא מאושרים באופן כללי. וזה לפחות משהו אחר.

ובכן הגענו לעידן הבא של מחזות זמר כמו שיקגו וקברט ששם הכל אפל יותר. רוב הרפרנסים היו לקברט שאותו אני פחות מכירה, אבל ג'וש נכנס לכלא אז אני מצפה בפרק הבא למשהו סטייל סל בלוק טנגו.
זה משהו שאני מודע אליו וצפיתי בו כמה פעמים (למרות שלא צפיתי במחזמר)
מעניין איזה עוד מחזות זמר יהיו כבר שכחתי מה היה בטריילר. היה שיער? עלובי החיים?
אמרו פיפין שזה משהו ששמעתי עליו אבל לא נראה לי שאני יודע מה זה בכלל.
ומולן רוז' - שאני הרבה יותר מודע לו, אפילו שאף פעם לא ממש צפיתי בו.
הנה ארון טוויט והוא בסטייל של שיער!! יאסססס. חחח חמוד השיר שלו. יפה כי הקול שלו מהמם ומטופש בו זמנית. חחח והבובת גרב שלו:-D
השיער שלו הוא דווקא אחד הדברים שאיכזבו אותי. אני אוהב את השיער החלק שלו. וזה שכל כך מתעסקים בשיער שלו רק מקשה עלי את זה.
אבל חוץ מזה הוא מצחיק וטוב שהוא בעונה.
העו"ד קלירלי רפרנס לדמות של ריצ'רד גיר כך שקצת התאכזבתי שלא היה שיר תואם במסיבת עיתונאים אבל טוב, אי אפשר להעתיק הכל אחד לאחד. דוקא השילובים והטייקים החדשים זה מה שמגניב, כמו שכתבתי למעלה.
לא ראיתי
והסוף מרמז על עוד שיער יאיי.
אני אשמח לשירים בסגנון של שיער.
ומשהו שצץ לי ביוטיוב
בדיוק. ככה אני רוצה אותו. חתיך.
חחחח לא חשבתי על זה (וגם לא שמתי לב לזה)
אה נכון, ראש העיר (כלומר בעונה 1) (היה מצחיק איך שג'וש פונה אליו בראש העיר ומליסה מסבירה לו שהם דמויות אחרות)
באמת לא ראו אותו חוץ מקטע הפתיח הזה.
יש עוד כל כך הרבה דמויות שלא הציגו לנו... כאמור הדמות של ראש העיר והדמות של אשת הכומר, וגם הכומר (למרות שאני לא בטוחה שפרד ממשיך גם העונה)
נכון, אשת הכומר. קריסטין צ'נווית'. היא בטוח תהיה כי ראינו אותה.

טוב, אני ממש לא מכיר את המחזות זמר האלו מספיק כדי לדעת מה מבוסס על מה.
חוץ מזה שטופר (ארון טוויט) הוא כמובן ברגר משיער (לפחות חלקית)

משהו שהיה סוג של מצחיק, אבל הרגיש לי שלא נחת ממש זה השיר Do We Shock You (או משהו כזה).
כל הקטע שהן אומרות ועושות דברים שהיו בעבר מעוררים שוק וכיום עבור מליסה וג'וש ממש לא. קונספט מצחיק בעיקרון, אבל שיחקו את זה לאורך שיר שלם וזה נעשה משעמם מהר.

בכל מקרה נראה לי שגם בעונה הראשונה לא נתפסתי במיוחד בפרקים הראשונים. אני ממשיך לראות בכל מקרה.

Aranel Nenharma

Well-known member
דבר אחד שאני כן אהבתי ושמחתי לגביו זה טייטוס ברג'ס.
הוא שחקן מעולה, תזמון קומי מדהים ושר נפלא
אבל אני גם די שמח שהתפקיד של ג'יין קרקובסקי (גם הייתה בקימי שמידט) הוא גדול יותר מאשר בעונה הראשונה (שבה היא הייתה רק בפרק אחד למרות שהייתה בקרדיטים של כל פרק)
מסתבר שבעונה הראשונה היא הייתה פנוייה רק ל2 ימי צילום
זה משהו שאני מודע אליו וצפיתי בו כמה פעמים (למרות שלא צפיתי במחזמר)
איך לא צפית בשיקגו? אם אתה אוהב מחזות זמר אני ממליצה לך לראות את הסרט, הוא טוב
ומולן רוז' - שאני הרבה יותר מודע לו, אפילו שאף פעם לא ממש צפיתי בו.
אני בספק שיהיה אזכורים למולן רוז'.
זה סרט משנת 2001 וממש לפני הקורונה עשו לו גרסה בברודווי (שארון טוויט משחק שם תפקיד ראשי ואף קיבל פרס טוני)
אבל זה לא מתאים לתקופה שמדובר עליה בעונה הזו
משהו שהיה סוג של מצחיק, אבל הרגיש לי שלא נחת ממש זה השיר Do We Shock You (או משהו כזה).
זה היה שיר מאוד מצחיק

Aranel Nenharma

Well-known member
ניק, למקרה שאתה לא מכיר את סוויני טוד, מחזמר שאני בטוחה שהולך להיות הרבה אזכורים אליו העונה (כבר ראינו את ראש העיר כסוויני טוד בשיר הראשון)
לין נתן לנו עוד פנינה וסיכם את המחזמר סוייני טוד עם הקאסט של המילטון

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניק, למקרה שאתה לא מכיר את סוויני טוד, מחזמר שאני בטוחה שהולך להיות הרבה אזכורים אליו העונה (כבר ראינו את ראש העיר כסוויני טוד בשיר הראשון)
לין נתן לנו עוד פנינה וסיכם את המחזמר סוייני טוד עם הקאסט של המילטון
סוויני טוד דווקא אני מכיר די טוב.
כלומר ראיתי את הסרט עם ג'וני דפ. שאני יודע שהוא נחשב ללא ממש טוב, אבל אהבתי מספיק.
ומאז שראיתי את הסרט ראיתי הופעות של חלק מהשירים בסרטונים שונים.
אני במיוחד אוהב, ויש לי בפלייליסט הקבוע שלי, את זה:

אני גם אוהב מאוד את not while i'm around

הסיכום סטייל המילטון של העלילה מאוד מצחיק. זה תמיד מוזר לי איך אפשר לקחת שיר אחד ולהלביש עליו מילים אחרות לחלוטין שיתאימו למשהו אחר.

אז לפי מה שראית מהפרקים הראשונים של העונה החדשה של שמיגדון - איזה מחזמר לדעתך הכי כדאי לי לראות לקראת המשך העונה?
קחי בחשבון שאני מעדיף משהו שהוא בסרט ואם לא אז אני צריך גרסה טובה של ההמחזה על הבמה

Aranel Nenharma

Well-known member
אז לפי מה שראית מהפרקים הראשונים של העונה החדשה של שמיגדון - איזה מחזמר לדעתך הכי כדאי לי לראות לקראת המשך העונה?
שיקגו! - ממליצה על הסרט בלי קשר כי הוא זכור לי כטוב
קחו בחשבון גם שלפי התקופה של מחזות משנות ה-70 אז גם אנני ואוליבר הם מחזות שיכולים בהחלט להיות מוזכרים
ממה שקראתי אז כבר יש אזכור לאנני - הבנות ששרות בפרק הראשון אז חוץ מזו שנרצחת השמות שלהן הן של היתומות בבית היתומים של אנני :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שיקגו! - ממליצה על הסרט בלי קשר כי הוא זכור לי כטוב
קחו בחשבון גם שלפי התקופה של מחזות משנות ה-70 אז גם אנני ואוליבר הם מחזות שיכולים בהחלט להיות מוזכרים
ממה שקראתי אז כבר יש אזכור לאנני - הבנות ששרות בפרק הראשון אז חוץ מזו שנרצחת השמות שלהן הן של היתומות בבית היתומים של אנני :-D
אוקי, אני אראה שיקגו. לא יודע למה אבל אף פעם לא נראה לי מושך.

אנני כמובן שראיתי, יש לי תרבות מסויימת. אני מאוד אשמח למשהו בסגנון.
אוליבר לא ראיתי לדעתי. כלומר יש לי זיכרון ישן שראיתי סרט של אוליבר טוויסט, אבל אני לא זוכר אם זה היה בכלל מחזמר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי אתמול את הסרט שיקגו כהכנה לסדרה
נראה אם זה ירגיש רלוונטי
אני עדיין אוהב דמות הקריין של טיטוס ברג'ס.

עכשיו אני מבין יותר את הקטע של העורכת דין. במיוחד את כל הקטע של להאשים את ג'ז בפשע שהיה בפרק הקודם.

ג'וש מגלה שלשהות עם היפים גורם אוטומטית לכך שגדל לך אפרו.
אז מתחיל שיר היפי (קצת כמו אקווריוס) אבל קלטתי שהם פשוט אומרים שמות של דמויות מגריז.
זה הופך לקצת מונטאז' של כמה מהשירים של שיער,
אבל עם מטרה אחת - החלטה שכולם צריכים להיות ערומים.
ג'וש מנסה לשכנע שיוותרו לו ולא נראה שהם מסכימים.
בסוף כשכולם התפשטו ג'וש אומר שהוא רואה כמה שומות שהוא מודאג לגביהם :-D

אוקי יש כאן שילוב מוזר (ומצחיק מאוד) של מיס האניגן מאנני עם גברת לובט מסוויני טוד,
מהבחינה השיר שבו היא מציעה למכור למליסה יתומים.

אז מליסה עוברת לדבר עם השוחט שהוא כמובן מי שראינו כבר בהתחלה הראש עיר/דמוי סוויני טוד.
מסתבר שהוא אבא של ג'ני והוא היה נפגש עם אלסי (זאת שנרצחה) כי היא הייתה מעדכנת אותו לגבי ג'ני.
והנבל שגרם לפרידת המשפחה זה אוקטביוס קראט העשיר.
אז עכשיו מליסה חושדת שקראט הוא זה שרצח את אלסי.
*חוץ מזה האם רק לי עלה החשש ממשהו שהשוחט אמר שהוא קונה יתומים מהשכנה שלו בשביל בשר?

ההיפים חזרו להיות לבושים משום מה.
ומספרים לג'וש על כך שהם מנסים להלחם בשחיתות, קפיטליזם, עוני, זיהום, יאדה יאדה
אבל משום מה להתפשט ולעשות מחזות קטנים עם מוסר לא עובד כל כך.
אחת ההיפיות נשלחת למצוא את מליסה לומר לה שג'וש בסדר ומליסה הולכת בעקבותיה למתחם של ההיפים על מנת לפגוש את ג'וש.
שם ג'וש נרגע בדיוק בזכות לחם עם סמים.
למורת רוחם של ההיפים (שלא אוהבים אותה) היא משכנעת אותו להסגיר את עצמו למשטרה.

ובום הוא בבית משפט, בלי אפרו, וכולם מסביב חושבים שהוא אשם.
אבל אז בובי מגיעה ועושה מופע שלם על כך שמה שצריך בשביל לנצח במשפט זה לעשות הופעה (bells and whistles)
וגם ידע מקיף של משפטים (אבל זה פחות מודגש)
וכאן אני ממש שמח שראיתי שיקגו אתמול כי זה לחלוטין כמו השיר של העורך דין שם במשפט (רק שהוא לא עושה את זה באמת בבית משפט)
ויש אפילו קטע קטן שבו ג'וש הוא כמו בובת פיתום של בובי וזה שיר אחר משיקגו.

זה עובד וג'וש מזוכה מאשמה
הם קיבלו את הסוף הטוב שלהם והם חושבים שעכשיו הם יוכלו לעזוב.
(הם כנראה לא שמו לב שזה רק פרק 3 ולכן מוקדם מידי)

אז הפרק מסתיים כשקראט מעוצבן מכך שג'וש זוכה כי העובדים שלו הבטיחו לו שההפללה של ג'וש תעבוד.
ואז הוא שר שיר שלם על כך שהוא רוצה אישה ואף אישה לא רוצה אותו
ואז בסוף הוא מחליט על מליסה
או משהו כזה.
בכל מקרה את השיר הזה לא זיהיתי אז אולי זה ממשהו אחר.

אם כי יש לי ניחוש לגבי זה שהעונה תסתיים בכך שקראט יאמץ את אחת היתומות וימצא שמחה בזה.

didalf

Well-known member
וואי פרק ממש טוב.

אהבתי את השיר של ההיפים. בהתחלה חשבתי לי "הוא לא מצחיק אבל לפחות חמוד ומתאים לשיער" ואז "חייבים להתפשט":-D
ואז בסוף כולם מתפשטים כעקיצה לשיער לקטע הידוע שבמחזמר הבימתי כולם מתפשטים (היה קצת מביך לראות את זה עם אבא שלי).
ואז ג'וש הרופא "אני רואה הרבה שומות מדאיגות":-D
חחח ואז גם כשארון טוויט צייר לו את הסמיילי והוא כזה מאוכזב מעצמו "אני אף פעם לא מצליח את העיניים" של סמיילי כן?:-D

מליסה פוגשת את קריסטן צ'יינוות בהכלאה בין אנני לבעלת הפונדק מעלובי החיים בשיר משעשע על מכירת יתומים. אהבתי את המבטא שלה.

הקצב זה סוויני טוד? לא ראיתי את זה. הצחיק אותי בשיר שלו "רק להבהיר הקצב זה אני" ומליסה פרצוף כזה של "כן ברור":-D

מליסה באה לקחת את ג'וש מההיפים, אני מקווה שעוד נחזור אליהם.

ואז ההופעה של בובי בבית המשפט הייתה מעולה. איפה יעל מומחית הרפרנסים שלנו? החלק העיקרי היה דיאמונד אר א גירל בסט פרינד? לאדעת.
היה קטע קטנצ'יק מעולה של העו"ד שמתמשת בג'וש כבובה מה שבדיוק ציפיתי לו משיקגו,
והקטע המהיר המעולה (שממש התקשיתי לעקוב אחריו ועוד בלי תרגום) שהוא רפרנס לשיר המהיר הזה איימ נוט גטטינג מאריד שכחתי את שם המחזמר.
וכל השיר שלה היה מצחיק למדי.

ג'וש מזוכה והאיש הרע עם הקול הנמוך לא מרוצה.

עכשיו אני מבין יותר את הקטע של העורכת דין. במיוחד את כל הקטע של להאשים את ג'ז בפשע שהיה בפרק הקודם.
יופי|כן|

ג'וש מגלה שלשהות עם היפים גורם אוטומטית לכך שגדל לך אפרו.
:-D
אז מתחיל שיר היפי (קצת כמו אקווריוס) אבל קלטתי שהם פשוט אומרים שמות של דמויות מגריז.
חחחחחח נכון אני גם קלטתי דמויות מגריז:-D
זה התחיל דווקא כמו שיר אחר בשיער, איזה שיר כשהם מתמסטלים אבל שכחתי איזה.

אוקי יש כאן שילוב מוזר (ומצחיק מאוד) של מיס האניגן מאנני עם גברת לובט מסוויני טוד,
אה טוב לא ראיתי סוויני טוד. על מה זה בכלל? אני תמיד מבלבלת בין זה למספריים של אדוארד רק שהשני בכלל לא מחזמר.

*חוץ מזה האם רק לי עלה החשש ממשהו שהשוחט אמר שהוא קונה יתומים מהשכנה שלו בשביל בשר?
חחחח מה??? לא קלטתי את זה. למה אין תרגום לעברית?? קשה לי לפעמים לקלוט דברים בשירים.

ההיפים חזרו להיות לבושים משום מה.
חבל:-D

אבל משום מה להתפשט ולעשות מחזות קטנים עם מוסר לא עובד כל כך.
חחחחחח איזה מחזה הזיה זה היה:-D

וכאן אני ממש שמח שראיתי שיקגו אתמול כי זה לחלוטין כמו השיר של העורך דין שם במשפט (רק שהוא לא עושה את זה באמת בבית משפט)
ויש אפילו קטע קטן שבו ג'וש הוא כמו בובת פיתום של בובי וזה שיר אחר משיקגו.
|כן|שמחתי שאמרת שראית שיקגו כשהיה את הקטע הזה.

(הם כנראה לא שמו לב שזה רק פרק 3 ולכן מוקדם מידי)
מה שחשבתי:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואי פרק ממש טוב.
למקרה שזה לא היה ברור, אני גם אהבתי אותו מאוד . בהחלט אהבתי את הפרק הזה הרבה יותר משני הפרקים הקודמים.
הקצב זה סוויני טוד? לא ראיתי את זה. הצחיק אותי בשיר שלו "רק להבהיר הקצב זה אני" ומליסה פרצוף כזה של "כן ברור":-D
אני ראיתי שיקגו בשביל הסדרה ואני מאוד שמח על זה.
לדעתי כדאי לך לראות סוויני טוד
מליסה באה לקחת את ג'וש מההיפים, אני מקווה שעוד נחזור אליהם.
אני בעיקר רוצה עוד ביצועים שמזכירים את שיער
ואז ההופעה של בובי בבית המשפט הייתה מעולה. איפה יעל מומחית הרפרנסים שלנו? החלק העיקרי היה דיאמונד אר א גירל בסט פרינד? לאדעת.
היה קטע קטנצ'יק מעולה של העו"ד שמתמשת בג'וש כבובה מה שבדיוק ציפיתי לו משיקגו,
והקטע המהיר המעולה (שממש התקשיתי לעקוב אחריו ועוד בלי תרגום) שהוא רפרנס לשיר המהיר הזה איימ נוט גטטינג מאריד שכחתי את שם המחזמר.
אה נכון, ידעתי שזה מוכר לי.
זה השיר הזה (רק שאני מביא גרסה עם דארן כריס בתור ה"כלה" שאני אוהב):
אה טוב לא ראיתי סוויני טוד. על מה זה בכלל? אני תמיד מבלבלת בין זה למספריים של אדוארד רק שהשני בכלל לא מחזמר.
הייתי אומר לך אבל הוחלט על ידי חבר המושבעים שאת תצפי בסרט בסוף שבוע (אלא אם כן יעל תמצא גרסה מומחזת טובה לצפייה ביו-טיוב)

didalf

Well-known member
למקרה שזה לא היה ברור, אני גם אהבתי אותו מאוד . בהחלט אהבתי את הפרק הזה הרבה יותר משני הפרקים הקודמים.
הבנתי את זה מאורך הסיכום וחוסר המרמור:-D

לדעתי כדאי לך לראות סוויני טוד
אני לא בטוחה מה זה אבל הוא מפחיד לא?

אני בעיקר רוצה עוד ביצועים שמזכירים את שיער
אני גם. ארון טוויט + שיער|מאוהב|
עכשיו אני תוהה אם הוא שיחק באיזה גרסה של זה, בטוח שכן. לא נראה לי שיש תפקיד ראשי של גבר שהוא לא עשה מתישהו.
ובכן, לא:-(
מצאתי רק את זה
דאממ|מאוהב|

אה נכון, ידעתי שזה מוכר לי.
זה השיר הזה (רק שאני מביא גרסה עם דארן כריס בתור ה"כלה" שאני אוהב):
חחח מתה על ברודווי מיסקאסט

הייתי אומר לך אבל הוחלט על ידי חבר המושבעים שאת תצפי בסרט בסוף שבוע (אלא אם כן יעל תמצא גרסה מומחזת טובה לצפייה ביו-טיוב)
לא קראתי על מה זה וזה נשמע לי מפחיד ומגעיל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא בטוחה מה זה אבל הוא מפחיד לא?
לא קראתי על מה זה וזה נשמע לי מפחיד ומגעיל.
אוקי, כן, זה מפחיד ואני מניח מגעיל.
אם כי אני מניח שגרסה על הבמה היא פחות מגעילה כי זה יותר ברור שהדם לא אמיתי.

בעצם אני יכול גם להביא לינקים לסרטונים של השירים הכי טובים ומרופרנסים

למעלה