🆕השבוע שיהיה - 28/08-03/09/2022📺

Lhuna3

Well-known member
כן זו הסיבה, היה הודעה שלא ראיתי
פשוט במקום לשים אותיות מטופשות בחרתי לשים משהו כיף לעיניים:love:
שמת משהו כיף מאוד! אבל זה מטריד שהיתה הודעה שלא ראית כי עד עכשיו הבאג הזה היה רק למנהלים!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל אבל... קראתי את הספרים! זה אמור להיחשב יותר.
אה, אוקי אז בסדר
* למרות שלאחרונה אין לי כל כך כוח וזמן לסדרות פנטזיה (יש בתור עוד את סנדמן ובית הדרקון)
לראות סנדמן עכשיו ודחוף

*יש הודעה שאני לא רואה
אני לא בטוח אם את רצינית או שאת צוחקת עלי
אני רוצה שכבר יעשו איפה שהו הקרנה של 3 הסרטים back to back , מתה לראות מרתון שלהם
מה? את מסוגלת לשבת ב9 שעות רצופות של זה? נראה לי בלתי אפשרי
אני מעדיף לשים גיף או תמונה נחמדים במקום סתם אות.
אבל אז אני מתחיל להתלבט מה לשים ובלי ששמתי לב עברה חצי שעה
שמת משהו כיף מאוד! אבל זה מטריד שהיתה הודעה שלא ראית כי עד עכשיו הבאג הזה היה רק למנהלים!
אני מניח שהעניין היה שמישהו שירשר לא נכון ולכן ההודעה שלו לא הופיעה בתחתית השרשור. אבל כשכותבים הודעה חדשה אז רואים את ההודעות האחרונות שנכתבו גם אם הן יותר למעלה.

didalf

Well-known member
טוב מאד|מאוהב|
לא נראה לי שיש פה באג של הודעות נעלמות, כי לניק זה קורה כשמוחקים משהו והוא יכול לראות דברים שנמחקו ואז תפוז מאבד את זה.
נראה לי שמה שקרה זה ש-שניר שרשר לאמצע השרשור וזה לא הופיע בסוף ואולי הלחיצה לא כיוונה להודעה האחרונה. אבל היא קיימת אם גוללים למעלה.
פשוט ככשולחים הודעה אז תפוז מיישר את ההודעות לפי מספר בלי עץ והאחרונה באמת מופיעה בסוף.

Lhuna3

Well-known member

מילי08

Well-known member
אני מעדיף לשים גיף או תמונה נחמדים במקום סתם אות.
אבל אז אני מתחיל להתלבט מה לשים ובלי ששמתי לב עברה חצי שעה
:-D מוכר לי
אבל כשכותבים הודעה חדשה אז רואים את ההודעות האחרונות שנכתבו גם אם הן יותר למעלה.
פשוט ככשולחים הודעה אז תפוז מיישר את ההודעות לפי מספר בלי עץ והאחרונה באמת מופיעה בסוף.
אז איך זה שבשרשורים ארוכים יש תגובה מספר 50 נגיד שנמצאת בעמוד הראשון מתחת להודעה שהגיבו אליה? או שלא הבנתי מה אתם מסבירים כאן |טמבל|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז איך זה שבשרשורים ארוכים יש תגובה מספר 50 נגיד שנמצאת בעמוד הראשון מתחת להודעה שהגיבו אליה? או שלא הבנתי מה אתם מסבירים כאן |טמבל|
רק מיד אחרי שאת שולחת. ברגע שאת חוזרת לשרשור או עוברת דף אז הכל חוזר למקום הרגיל שלו

למעלה