Lhuna3
Well-known member
שמת משהו כיף מאוד! אבל זה מטריד שהיתה הודעה שלא ראית כי עד עכשיו הבאג הזה היה רק למנהלים!כן זו הסיבה, היה הודעה שלא ראיתי
פשוט במקום לשים אותיות מטופשות בחרתי לשים משהו כיף לעיניים![]()
שמת משהו כיף מאוד! אבל זה מטריד שהיתה הודעה שלא ראית כי עד עכשיו הבאג הזה היה רק למנהלים!כן זו הסיבה, היה הודעה שלא ראיתי
פשוט במקום לשים אותיות מטופשות בחרתי לשים משהו כיף לעיניים![]()
אה, אוקי אז בסדראבל אבל... קראתי את הספרים! זה אמור להיחשב יותר.
לראות סנדמן עכשיו ודחוף* למרות שלאחרונה אין לי כל כך כוח וזמן לסדרות פנטזיה (יש בתור עוד את סנדמן ובית הדרקון)
אני לא בטוח אם את רצינית או שאת צוחקת עלי![]()
*יש הודעה שאני לא רואה
מה? את מסוגלת לשבת ב9 שעות רצופות של זה? נראה לי בלתי אפשריאני רוצה שכבר יעשו איפה שהו הקרנה של 3 הסרטים back to back , מתה לראות מרתון שלהם
אני מעדיף לשים גיף או תמונה נחמדים במקום סתם אות.פשוט במקום לשים אותיות מטופשות בחרתי לשים משהו כיף לעיניים![]()
אני מניח שהעניין היה שמישהו שירשר לא נכון ולכן ההודעה שלו לא הופיעה בתחתית השרשור. אבל כשכותבים הודעה חדשה אז רואים את ההודעות האחרונות שנכתבו גם אם הן יותר למעלה.שמת משהו כיף מאוד! אבל זה מטריד שהיתה הודעה שלא ראית כי עד עכשיו הבאג הזה היה רק למנהלים!
טוב מאדפשוט במקום לשים אותיות מטופשות בחרתי לשים משהו כיף לעיניים![]()
לא נראה לי שיש פה באג של הודעות נעלמות, כי לניק זה קורה כשמוחקים משהו והוא יכול לראות דברים שנמחקו ואז תפוז מאבד את זה.שמת משהו כיף מאוד! אבל זה מטריד שהיתה הודעה שלא ראית כי עד עכשיו הבאג הזה היה רק למנהלים!
כשכותבים הודעה חדשה אז רואים את ההודעות האחרונות שנכתבו גם אם הן יותר למעלה.
וואלה, לזה אני אף פעם לא שמתי לב. טוב לדעת.פשוט ככשולחים הודעה אז תפוז מיישר את ההודעות לפי מספר בלי עץ והאחרונה באמת מופיעה בסוף.
אני מעדיף לשים גיף או תמונה נחמדים במקום סתם אות.
אבל אז אני מתחיל להתלבט מה לשים ובלי ששמתי לב עברה חצי שעה
אבל כשכותבים הודעה חדשה אז רואים את ההודעות האחרונות שנכתבו גם אם הן יותר למעלה.
אז איך זה שבשרשורים ארוכים יש תגובה מספר 50 נגיד שנמצאת בעמוד הראשון מתחת להודעה שהגיבו אליה? או שלא הבנתי מה אתם מסבירים כאןפשוט ככשולחים הודעה אז תפוז מיישר את ההודעות לפי מספר בלי עץ והאחרונה באמת מופיעה בסוף.
רק מיד אחרי שאת שולחת. ברגע שאת חוזרת לשרשור או עוברת דף אז הכל חוזר למקום הרגיל שלואז איך זה שבשרשורים ארוכים יש תגובה מספר 50 נגיד שנמצאת בעמוד הראשון מתחת להודעה שהגיבו אליה? או שלא הבנתי מה אתם מסבירים כאן![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.