|麇靯 משחק פורום חדש!

• פותח הנושא Nihau
  • פורסם בתאריך

BluePrint

New member
קיבוצניק ../images/Emo163.gif

נראה לי שאני מבין את החוקים מההודעות הנמצאות, אבל רק בשביל להיות בטוח: מה זה "Round Robin"?

Nihau

New member
זה סוג אחר של משחק פורום לפיו

כל משתתף מספר קטע קצר בסיפור ועוצר ברגע מותח והבא אחריו חייב להמשיך משם את הסיפור. כל אחד מביא את הקריזות שלו והעיניין נהייה מטורלל לחלוטין אבל שמח.

Nihau

New member
תצטרפו למשחק יא חולרות עצלניות

ויבשות שכמוכם. מה זה חוסר המוטיבציה הזה??? מה זו העצלנות הזו? מה זה היובש הזה בפורום??? זו התדמית העגומה שאתם רוצים להציג לעולם? אם כל חבורת מו"ד הייתה יבשה כמוכם האלים המרושעים היו מנצחים, התעלומות היו בוכות בשקט בפינה בדד בחושך, פלאי העולם היו מעלים אבק והדמויות שלכם היו משמינים ומתעגלים, מפוטמים לטבח עבור סעודת הניצחון של אויביהם! בושה ! חרפה ! זוועה חיה! אין פלא שהגובלינים הירוקים הננסיים מכוסי האזוב משתלטים פה על הפורום, כמעט כל הארזים הגאים, עמודי התווך של הפורום נכרתו מזמן! והפכו לקיסמי שיניים עבור המתפטמים מנחת שלא יכולים להזיז אצבע ולהגיב להודעה! פויה לכם! ראו הוזהרתם! כל חברי הפורום שהשמינו מחוסר מעש מעל להיקף חזה מסויים יאכלו לארוחת הבוקר של דרקון הפורום הישנוני גורבש! ראו הוזהרתם! זו נבואת הזעם שלי! ויקום תהיה!

רמץ

New member
טוב - קיוויתי לא להכנס לזה אבל

כיוון שדחקת אותנו לפינה... ... ...זה טפשי! פשוט טיפשי! אף אחד פה לא רוצא לזרוק שום דבר על אף אחד! אם משחקי ה-TIC נכשלו פעם אחר פעם, מה גורם לכם לחשוב ש-Play catch יתפוס יותר טוב? ואסיים בפתגם: "אם בארזים נפלה שלהבת, כנארה ששלהבת זה טוב". נה!

למעלה