|麇靯 משחק פורום חדש!

• פותח הנושא Nihau
  • פורסם בתאריך

Nihau

New member
|麇靯 משחק פורום חדש!

במטרה הנעלה לייצר את הפתיל הארוך ביותר חשבתי על רעיון ידידותי למשתמש: הרעיון הכללי הוא לזרוק חפץ מ"ת כלשהו על המודיע הבא, ולעשות זאת ביצירתיות רבה ככל האפשר. העונה להודעה צריך להגיב על החפץ שהושלך אליו ולזרוק משהו אחר הלאה. סוג משעשע יותר של round robin אני אתחיל: לאחר התבוננות ביושבי הפורום השקטים (משועממים) הנחים על זרי הדפנה תפסתי אל יווני מצוי וזרקתי אותו על הבא אחרי

DDN

New member
חם! חם!

בעודי מושיט ידיי לתפוס את האל היווני ("אל יווני באוויר!") לא חישבתי לי שהוא יתחמם עקב המהירות שבה הוא הושלך לעברי, אני תופס אותו בשתי ידיים, רק כדי לזרוק אותו באוויר כמה פעמים תוך כדי צעקות: "חם! חם! הידיים!" לאחר שהנחתי את האל בשלווה על הקרקע, הרמתי את הק20 הסגולה הגדולה (כמו של ננסק למי שמכיר, קטנה קצת יותר מכדור טניס) והשלכתי אותה על הבא אחרי.

Wild elf

New member
מתבונן באדישות

על הק20 הנוחתת לידי ומתרסקת לחתיחות. חושב "בעסה", מרים באוויר את הDDN (מי כמוהו קשור למ"ת), ובאותה אדישות משליך אותו הלאה

DDN

New member
היי! אף אחד לא משליך DDN!

קל וחומר, אף אחד לא יצליח לתפוס אותי בלי שאני אפול לרצפה. אני פשוט כבד מדי. רואים? הנה האלפים מחסלים אותי ברגע שיש להם סיכוי - ואתם טענתם שהם טובים ותמימים!

Nihau

New member
הרמתי את DDN שנפל שוב לרצפה

ניגבתי מעליו את האבק והנחתי אותו על המדף ליד הדרקון השביעי. זרקתי את פירורי הק20 הסגולה המרוסקת שדבקו בסמרטוט שלי על הבא אחרי.

DDN

New member
חכו חכו

DDN לא מעלה אבק! DDN גם לא אחד שנזרק ממקום למקום! DDN עכשיו הולך לאסוף את כל האומה האלפית בשק אחד גדול כדי שהוא יוכל להשליך בתורו הבא. בין לבין, DDN עוקב בעיניו אחרי הסמרטוט עם הקוביות של ניהאו שעף באוויר עד שהוא פוגע ב. . .. . ..

DIDGIN

New member
...בי!

אני בולע את הסמרטוט עם הקוביות ומשליך לחלל האוויר NPC ממשחק תפקידים למחשב, שאומרת את אותו משפט כל פעם שמדברים איתה.

DDN

New member
בסדר בסדר

זה מה שאני אומר לאותו NPC, מניח אותו בצד, מביט לעבר שק האלפים שהכינותי מראש, אבל הולך. רגע? לאן DDN נעלם? מה זו התזוזה הזו, למה האדמה רועדת. אי שם, בין החלל הזמן והמימד, עומד לו טרול ממושקף, ומחזיק כדור ענקי שנראה כאילו אינספור עולמות כלואים בפנים, יש עליו מדבקה גדולה בכתב יד מקושקש, טרולי משהו, כתוב שם "קוניה". הוא מסתכל בחיוך לכיוון המישור השמיימי שם גורבש אמור לישון בשלווה. "גורבש! FETCH!" וזורק את קוניה לכיוון מיטת הזהב עליה רובץ הדרקון הנורא.

Quai

New member
עומד בנחת בין הטרול לגורבש...

ומחזיק מחבט בייסבול ענק! לוקח תנופה... ו... באם! כדור ענקי שנראה כאילו אינספור עולמות כלואים בפנים, עולה, עולה, עולה... ומתחיל את הנפילה המהירה לכיוון הפורום... מי יתפוס? האם נמחץ כולנו? מה יהיה בפרק הבא של "מסירות לשם התענוג"? זאת נדע, בפוסט הבא...

Nihau

New member
אני רואה את הכדור הענק מתקרב

ובידי כבר מוכן קסם טלפורטציה בין גלקטית (מסוג קסם אינסטנט- רק להוסיף מים!) הכדור נבלע כלא היה לתוך צד אחד של חלל הקסם השחור ומופיע מאחורי קוואי עם כל התנע הקודם שלו ממכת המחבט שוב במסלול התנגשת מיידי עם הדרקון הישן...

גורבש

New member
בעיפעוף קטנטן והזזת ציפורן בלתי

מורגשת מוטלים קסמים רבי עוצמה. הכדור שמכיל את קוניה שב לתפוס את מקומו השליו בנבכי הדמיון ואילו DDN עולה בלהבות ומתפורר. מרוב שיעמום, שולף חרב קטנה ובלתי משמעותית מהערמה (האקסקליבר) וזורק אותה לכיוון לא מוגדר.

DDN

New member
DDN לא יכול לעלות בלהבות.

DDN ספג יותר מדי קרינה זיהומית ירקונית מהשחיה שלו בירקון בכיתה ז' (במיוחד אחרי ששי רודין נפל לשם שעתיים לפניו) הוא מסתכל על האקסקליבר שמעופפת, וחושב "אני אתפוס אותה אחר כך", נוטל סכין ומזלג, מסתכל על גורבאש, ואומר: "MEEP MEEP" ומתחיל לרוץ

Soul Cake Duck

New member
תופס את האקסקליבר (במעיים)

ובכוחות אחרונים זורק טבעת קסומה לבא אחרי. לא איזו טבעת מיוחדת, אתם יודעים. סתם משהו שמצאתי באיזה נהר...

Hammerfall

New member
זזה

בתנועה מהירה והחלטית הצידה, לא רוצה שטבעת ששהתה יותר מידי בנהר תיגע בי, תוך כדי קריאת "איכס, מגעיל!!!"... מפרקת בזריזות וביעילות מלכודת שמכילה סלע גדול שאמור להתגלגל על חסרי המזל שלא שמים לב למלכודת ונותנת לסלע דחיפה קלה תוך כדי אנקה לנוכח המשקל והוא מתחיל להתגלגל מהר יותר ויותר לעבר....

BluePrint

New member
rock 'n roll

"זה ארוך מדי בשביל להיות aftershock..." מבט מאחור מגלה סלע גדול מתגלגל ואוסף מהירות. "מה?! מאיפה?! מי מדרדר סלעים בשעות כאלו?!" ביד זריזה מוציא מהתיק את קלסר המשחקים הישן, שולף מתוכו MD-86, מכ' תוצרת בית בגובה 4.5 מטר, ורץ לתפוס מחסה. "מזל שזה הדגם עם הטורבינת גז ולא הכור הגרעיני, אחרת זה היה מסוכן." הסלע המתגלגל במהירות שיוט פוגש במכ' הלא מאוייש, ומתעלם ממנו לחלוטין כשהרובוט מתפוצץ ביוזמתו האישית ומרפד את דרכו של הסלע על המדרון. "לפחות כיסא המפלט עבד כמו שצריך..." "אנשים! זהירות על הראש!"

תופסת את כיסא המפלט

או, יותר נכון, הוא תופס אותי. לאחר מספר דקות בהן כל הציפורים מצייצות בדרך שלי ומעל ראשי בסחרחרה, אני זוחלת מתחת לכיסא ומביטה סביב על כל הבלגאן שעשיתם עד כה. מרוב תיסכול אני שולפת את המטאטא הקרוב מהמכשפה שרכבה עליו זה עתה, וזורקת אותו לכיוון...

Nihau

New member
עולה על המטאטא בזינוק מאטריקסי למדי

ובריחוף קליל העולה למעלה מנסה לראות איפה אני ביחס לאחת המפות שקוואי צייר... ואז משב רוח קליל חוטף את המפה בדיוק כשכבר התחלתי לזהות נ"צ חשובים והמפה עפה לה אל המודיע הבא (ואני אחריה במרדף לוהט...)

עולה על האופנוע שסתם נח לידי

מפעילה את מנועי הרקטה הסופר-אולטרה-אקסטרה... מגניבים, מתחילה לעופף אל המפה שעפה לניהאו מהיד. בעוד המטאטא של ניהאו ניחן בהגבלת מהירות חיננית של 70 קמ"ש (דגם ישן, סליחה), האופנוע שלי טס במהירות ורטיקלית של 54.44m/sec (משהו כמו 195 קמ"ש), ותוך הפיכת נוסחאות גל בפיזיקה לתנועות אטומים אקראיות בכימיה אנליטית, אני עטה על המפה. חטיפה!!! מרוב אושר אני מתחילה לקפץ (בישיבה כמובן) על האופנוע, ולפתע מתגלגל לו מתיקי היקר זוג נעליים אהובות, שבעבר השתייכו לאחת בשם דורותי או משהו, עד שאריתיה גנבה אותן והביאה אליי (היי, אני עדיין הבוסית שלה). הנעליים מתגלגלות הרחק ממני....

Wild elf

New member
מתבונן באדישות

על הק20 הנוחתת לידי ומתרסקת לחתיחות. חושב "בעסה", מרים באוויר את הDDN (מי כמוהו קשור למ"ת), ובאותה אדישות משליך אותו הלאה

Wild elf

New member
מתבונן באדישות

למעלה