助けて

• פותח הנושא tzuru
  • פורסם בתאריך

CountDust

New member
דווקא לא ../images/Emo13.gif

אתה מוזמן לנסות לכתוב תגובה מוצמדת לשמאל בדרך שהצעת...

tzuru

New member
ええ、そう&#123

日本語がとてもむずかしですネ!ありがとうございます

furrball

New member
minna no iu toori

、仕事の時間ですから、長いメッセージを入れる時間がないけど 、本当の進行気づけないことで、はやいものじゃありませんけど いつの間に、のろのろと、上手になっています そしてイスラエル人の私たちには日本語をしゃべるとか 。チャンスがぜんぜんありません !それで、頑張り続けて下さいね

hazu1

New member
זה לא פשוט, אבל

מסתובבים בארץ כ-800 יפנים. צריך לא להתבייש וליצור קשר כאשר מזהים אחד. בד"כ הם לפחות יסתקרנו על היפנית, וכך ניתן יש הזדמנות לקשר ודיבור.

furrball

New member
לקחתי לתשומת ליבי

למרות שאני לא מסוג האנשים שנטפלים לזרים, חחחח.

GnomeBubble

New member
אז תיקון

日本人と話しかけるチャンスがほとんどありません אבל האמת היא שלי עוד לא יצא לפגוש יפני בארץ, וכנראה שגם אם אני אפגוש אחד, אני לא אתבייש, אבל ארגיש רע מידי כדי להטריד אותם עם היפנית שלי.

0Pandemonium0

New member
אמא'לה! wakatta! ../images/Emo2.gif

nihongo ga totemo muzukashi(i) desu ne! arigatou gozaimasu "יפנית היא קשה מאוד, לא? תודה" רק ש-muzukashii זה עם שני i (כלומר, shi ואחריו i), ולמה ה-ne בקאטאקאנה?

tzuru

New member
ה ネ בקטקנה סתם בשביל הדגשה

סליחה על המוזקאשי (י) זאת אכן טעות שלי תודה על ההערה וההארה צורו.

eyola

New member
אני מקנאה בכם

אני גם רוצה לדעת לדבר ולכתוב ביפנית:( איזה מדהים לכםםםםם שפה, תרבות, וכתב ציורי ונפלאים!

Okuryo

New member
ohayougozaimasu ../images/Emo13.gif

僕も、毎日、日本語を練習していますだけど、最近が、なんども漢字が忘れています。 日本語の音楽を聞いて、アニメを見ています。最終のに、上手になると信じています^^ この書くのは誤りしたなら、正してください ^_^

hazu1

New member
ביקשת פידבק אז..

כמה נקודות: 1. 練習していますだけど בצורת MASU~ משתמשים רק בסוף משפט, היא אף פעם לא תופיע באמצע משפט. 2.最近が לא מוסיפים GA\HA אחרי מיליות זמן (אם ככה אומרים). זו טעות מאוד נפוצה. כך שלא נכון לומר את כל הביטויים הבאים: saikin ga, ahsita ha, kyou ha . פשוט שמים פסיק (או עושים הפסקה קטנה בדיבור)לאחר ביטוי הזמן: 最近、なんども

0Pandemonium0

New member
ואיך שואלים מישהו "יפה היום, לא?"

לא kyou wa ii desu ne? או שכאן מותר להוסיף wa בגלל שיש תואר אחר-כך?

hazu1

New member
לא מוסיפים WA

今日腫れですね kyou hare desu ne hare= יום יפה, שמיים בהירים בלי עננים.

hazu1

New member
תשכחו ממה שכתבתי- ../images/Emo52.gif

טעות שלי. זכרתי משום מה שהיו מתקנים אותי על זה כל הזמן, אבל עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שכן משתמשים. אז כנראה שכן אפשר והזכרון שלי קצת לא נכון. שוב סליחה.

furrball

New member
עם HA אפשר, לא?

זה פשוט משנה קצת את "מיקוד" המשפט... טוֹ אוֹמוֹאימסוּ :) GA לא כי הוא מסמן את הנושא ה"ישיר"... טוֹ אוֹמוֹאימסוּ קֱדוֹ...

למעלה