⭐ שרשור הכוונה ומודיעין 1/4-30/4 ⭐

EHP12

Well-known member
מחר בבוקר נוסעת מחיפה לירושלים (גבעת רם), חוזרת אחה"צ, כנראה יוצאת בסביבות 2–3, וצריכה להגיע לאוניברסיטת חיפה.
מתלבטת אם לנסוע ברכבת או באוטובוס ישיר, מבחינת עומס בכבישים ועומס ברכבת עצמה.
האם בחזור עדיף לי 960 למרכזית המפרץ ומשם רכבלית? (לא יודעת מה המצב בכביש 6 בשעות האלה, אבל העלייה לכרמל תהיה עמוסה, אני מעריכה).

נ"ב
לא הגיע הזמן לפתוח שרשור הכוונה חדש?
אני זוכר שבדקתי בזמנו שרכבת עדיפה על 940/960.

הסיבה שיש אותו שרשור שנה וחצי זה כי לפורום הזה אין אדמין, כי האדמין הרשום פרש מהפורום באפריל 24, ורק אדמין יכול להצמיד הודעה למעלה. שלא תרד עם הזמן.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני זוכר שבדקתי בזמנו שרכבת עדיפה על 940/960.

הסיבה שיש אותו שרשור שנה וחצי זה כי לפורום הזה אין אדמין, כי האדמין הרשום פרש מהפורום באפריל 24, ורק אדמין יכול להצמיד הודעה למעלה. שלא תרד עם הזמן.
תודה. בסופו של דבר החמצתי את האוטובוס למרכזית ומכיוון שהקו יוצא רק פעם בשעה, כבר עליתי על הרכבת... (וממילא היה מאוחר מכדי לנסוע לאוניברסיטה).

שלום.. יש לי שאלה קצת שונה.. ידוע לי שכדי להגיע מרחוב הרצל 75 ברמת גן לתחנה מרכזית תל אביב צריך קו 51 או 52 או 53 ואולי יש אופציות נוספות

השאלה שלי היא איזה קו הכי פחות צפוף בשעות הצהריים ?

אני מפחד שיהיה צפוף ואצטרך לעמוד וזה בעייתי בשבילי במיוחד אחרי שנפצעתי ועוד יותר קשה לי לעמוד

לכן אני מבקש לדעת באיזה קו יהיה הכי מעט אנשים ? (גם אם אני אשב אני מעדיף לשבת לבד בשביל תנוחה יותר נוחה לרגליים)

EHP12

Well-known member
שלום.. יש לי שאלה קצת שונה.. ידוע לי שכדי להגיע מרחוב הרצל 75 ברמת גן לתחנה מרכזית תל אביב צריך קו 51 או 52 או 53 ואולי יש אופציות נוספות

השאלה שלי היא איזה קו הכי פחות צפוף בשעות הצהריים ?

אני מפחד שיהיה צפוף ואצטרך לעמוד וזה בעייתי בשבילי במיוחד אחרי שנפצעתי ועוד יותר קשה לי לעמוד

לכן אני מבקש לדעת באיזה קו יהיה הכי מעט אנשים ? (גם אם אני אשב אני מעדיף לשבת לבד בשביל תנוחה יותר נוחה לרגליים)
מה איבדת במבנה המצחין הזה? מה היעד הסופי שלך?

מה איבדת במבנה המצחין הזה? מה היעד הסופי שלך?
לחזור לרמלה
אני מעדיף תחנות מרכזיות באופן כללי כי בתחנות מרכזיות הנהג נוסע רק אחרי שיושבים ובתור מישהו עם בעיה בשיווי משקל זה משמעותי
כשאין בררה אז אין בררה אבל אני מעדיף לעלות בתחנות מרכזיות מהסיבה שאמרתי

EHP12

Well-known member
לחזור לרמלה
אני מעדיף תחנות מרכזיות באופן כללי כי בתחנות מרכזיות הנהג נוסע רק אחרי שיושבים ובתור מישהו עם בעיה בשיווי משקל זה משמעותי
כשאין בררה אז אין בררה אבל אני מעדיף לעלות בתחנות מרכזיות מהסיבה שאמרתי
אז קווים 70 או 69 מז'בוטינסקי (שני הקווים נוסעים די ריקים ברמת גן), למסוף רכבת מרכז ומרציף (A) 454 או 458 שזאת תחנת המוצא שלהם. תלוי לאן אתה צריך ברמלה. זה פחות הליכה מאשר ללכת מהרציפים העירוניים בקומה 7, לרציפים בקומה 6 בצחנה.

אז קווים 70 או 69 מז'בוטינסקי (שני הקווים נוסעים די ריקים ברמת גן), למסוף רכבת מרכז ומרציף (A) 454 או 458 שזאת תחנת המוצא שלהם. תלוי לאן אתה צריך ברמלה. זה פחות הליכה מאשר ללכת מהרציפים העירוניים בקומה 7, לרציפים בקומה 6 בצחנה.
תודה

למעלה