⭐ שרשור הכוונה ומודיעין 1/11-30/11 ⭐

מצב
הנושא נעול.

foxil821

New member
שלום, רציתי לדעת על מוניות שירות בתל אביב, האם שירות ביום שבת מקבלים רב קו? איזה קווים?

האם קיים במונית שירות מדבקת qr לתיקוף דרך טלפון סלולרי?

תודה רבה!

arseny92

Well-known member
מנהל
שלום, רציתי לדעת על מוניות שירות בתל אביב, האם שירות ביום שבת מקבלים רב קו? איזה קווים?

האם קיים במונית שירות מדבקת qr לתיקוף דרך טלפון סלולרי?

תודה רבה!
אין רב-קו ביום שישי מכניסת שבת וביום שבת עת צאתה (באך מקום לא מופיעות שעות וגם הנהגים לא יודעים עד מתי בשישי וממתי בשבת המכשיר פעיל לרב-קו).
אין תיקוף אפליקציות, גם לא ביום חול כי אין מדבקות. מוניות השירות עוד אינן מצורפות לאמצעי זה.

שינויים בתחבצ הרצליה

מצורף קובץ של מטרופולין

קבצים מצורפים

• הרצליה.pdf
    KB 359.3 · צפיות: 11
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם יש לי חוזה תקופתי ואני רוצה לנסוע ברכבת ישראל מעבר לגבול החוזה מה עלי לעשות?
לפצל נסיעות? לגשת לפקח באמצע הנסיעה?

arseny92

Well-known member
מנהל
אם יש לי חוזה תקופתי ואני רוצה לנסוע ברכבת ישראל מעבר לגבול החוזה מה עלי לעשות?
לפצל נסיעות? לגשת לפקח באמצע הנסיעה?

וודא שיש לך מספיק ערך צבור להמשך כזה וגש לפקח כל עוד לא עזבת את אזור החוזה. ואם יהיה לפקח מצב רוח רע, צא בתחנה הקרובה [אשר עדיין באזור החוזה התקופתי שלך ולא פספסת תחנה כדי לא להיחשב ללא כרטיס] ותפצל

הבוס3

New member
היי,
עוד מישהו נתקל בתקלה שקו 567 נעלם מ- גוגל maps וגם ממוביט?
יצא לי בזמן האחרון כבר כמה פעמים להיות בר"ג/ת"א ליד תחנות של קו 567 או בסביבתן ואני מפעיל את האפליקציות לחיפוש מסלול לכיוון כפר סבא וקו 567 לא מופיע באפליקציות וזה שולח אותי למסלולים ארוכים עם החלפה של כמה קווים ומסלול נסיעה של כשעה וחצי.
העניין הוא שהקו פעיל ועובד בימים שחיפשתי נסיעה, אבל הוא לא עולה אצלי באפליקציות כאופציה למסלול.

שמונו

Active member
היי,
יצא לי בזמן האחרון כבר כמה פעמים להיות בר"ג/ת"א ליד תחנות של קו 567 או בסביבתן ואני מפעיל את האפליקציות לחיפוש מסלול לכיוון כפר סבא וקו 567 לא מופיע באפליקציות וזה שולח אותי למסלולים ארוכים עם החלפה של כמה קווים ומסלול נסיעה של כשעה וחצי.
העניין הוא שהקו פעיל ועובד בימים שחיפשתי נסיעה, אבל הוא לא עולה אצלי באפליקציות כאופציה למסלול.
ברשימת קווים במוביט הוא מופיע
כדאי לנסות למצוא אותו בתחנה שבה הוא עובר (בלשונית 'תחנות')
או במסלול הקו (בלשונית קוים)
1636974011681.png

הבוס3

New member
ברשימת קווים במוביט הוא מופיע
כדאי לנסות למצוא אותו בתחנה שבה הוא עובר (בלשונית 'תחנות')
או במסלול הקו (בלשונית קוים)
צפה בקובץ המצורף 37236

בסדר שהקו מופיע. אני התכוונתי שכשאני נמצא איפשהו במסלול שלו, פותח את האפליקציה ובמסלולים האפשריים שקופצים לי אז קו 567 לא מופיע במסלולים האופציונליים אפילו שאני נמצא ליד התחנה של קו זה...

היי,
ייתכן שהאוטובוס עצמו הוא אוטובוס פרטי שהושכר ע"י הזכיין.
ואז הוא לא מזוהה ע"י האפליקציה.

arseny92

Well-known member
מנהל
היי,
האפליקציות לא מתעדכנות בזמנים ומסלולים מעודכנים בגלל ה-"תקלה" של משרד התחבורה אשר אורכת כבר מספר חודשים

שמונו

Active member
האפליקציות לא מתעדכנות בזמנים ומסלולים מעודכנים בגלל ה-"תקלה" של משרד התחבורה אשר אורכת כבר מספר חודשים
ב14/9 נפתחה התחנה מרכזית החדשה בעפולה
עם הפתיחה שונו רציפי התחנות בהתאם למבנה החדש

הבעיה היא שעקב ה'תקלה' עדיין לא סדרו את הרציפים הנכונים, ככה שכל מי שנכנס לתחנה רואה מידע סותר בין הרציפים האמיתיים (מה שכתוב על הדלת) לבין השילוט האלקטרוני
הנהלת התחנה אפילו לא טרחה לשים איזה שלט שמבהיר מה הנתונים הנכונים

מצורף תמונות להמחשה שצילמתי היום, שם רואים את רציף 1 שיש מידע סותר בין השלט האלטרוני למצב הנכון

1637047483171.jpeg 1637047441210.png

DanielOne

New member
שינויים בתחבורה הציבורית באזור ת"א, פעילות הסברה בין 6-16 בדצמבר. מישהו יודע במה מדובר?

n22222

New member
האם כבר אפשר לשלם במזומן במכונות (שעל הרציפים) של המטרונית באזור חיפה והקריות?

ואם עדיין לא - האם ידוע מתי כן?
תודה.

arseny92

Well-known member
מנהל
האם כבר אפשר לשלם במזומן במכונות (שעל הרציפים) של המטרונית באזור חיפה והקריות?

ואם עדיין לא - האם ידוע מתי כן?
תודה.
לא, המכונות של דן צפון לא מקבלות מזומן מאז סיום פעילות המפעיל.

topcat115

Member
מטרונית קו 3 הופך לקו סיבובי החל מ29.11
חוץ מכמה נסיעות בבוקר ובלילה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה