אין רב-קו ביום שישי מכניסת שבת וביום שבת עת צאתה (באך מקום לא מופיעות שעות וגם הנהגים לא יודעים עד מתי בשישי וממתי בשבת המכשיר פעיל לרב-קו).שלום, רציתי לדעת על מוניות שירות בתל אביב, האם שירות ביום שבת מקבלים רב קו? איזה קווים?
האם קיים במונית שירות מדבקת qr לתיקוף דרך טלפון סלולרי?
תודה רבה!
אם יש לי חוזה תקופתי ואני רוצה לנסוע ברכבת ישראל מעבר לגבול החוזה מה עלי לעשות?
לפצל נסיעות? לגשת לפקח באמצע הנסיעה?
ברשימת קווים במוביט הוא מופיעהיי,
עוד מישהו נתקל בתקלה שקו 567 נעלם מ- גוגל maps וגם ממוביט?
יצא לי בזמן האחרון כבר כמה פעמים להיות בר"ג/ת"א ליד תחנות של קו 567 או בסביבתן ואני מפעיל את האפליקציות לחיפוש מסלול לכיוון כפר סבא וקו 567 לא מופיע באפליקציות וזה שולח אותי למסלולים ארוכים עם החלפה של כמה קווים ומסלול נסיעה של כשעה וחצי.
העניין הוא שהקו פעיל ועובד בימים שחיפשתי נסיעה, אבל הוא לא עולה אצלי באפליקציות כאופציה למסלול.

ברשימת קווים במוביט הוא מופיע
כדאי לנסות למצוא אותו בתחנה שבה הוא עובר (בלשונית 'תחנות')
או במסלול הקו (בלשונית קוים)
צפה בקובץ המצורף 37236
ייתכן שהאוטובוס עצמו הוא אוטובוס פרטי שהושכר ע"י הזכיין.היי,
יצא לי בזמן האחרון כבר כמה פעמים להיות בר"ג/ת"א ליד תחנות של קו 567 או בסביבתן ואני מפעיל את האפליקציות לחיפוש מסלול לכיוון כפר סבא וקו 567 לא מופיע באפליקציות וזה שולח אותי למסלולים ארוכים עם החלפה של כמה קווים ומסלול נסיעה של כשעה וחצי.
העניין הוא שהקו פעיל ועובד בימים שחיפשתי נסיעה, אבל הוא לא עולה אצלי באפליקציות כאופציה למסלול.
האפליקציות לא מתעדכנות בזמנים ומסלולים מעודכנים בגלל ה-"תקלה" של משרד התחבורה אשר אורכת כבר מספר חודשיםהיי,
ב14/9 נפתחה התחנה מרכזית החדשה בעפולההאפליקציות לא מתעדכנות בזמנים ומסלולים מעודכנים בגלל ה-"תקלה" של משרד התחבורה אשר אורכת כבר מספר חודשים

עבודות רכבת קלה, הסטת תחבורה ציבורית באזור מוגרבישינויים בתחבורה הציבורית באזור ת"א, פעילות הסברה בין 6-16 בדצמבר. מישהו יודע במה מדובר?
לא, המכונות של דן צפון לא מקבלות מזומן מאז סיום פעילות המפעיל.האם כבר אפשר לשלם במזומן במכונות (שעל הרציפים) של המטרונית באזור חיפה והקריות?
ואם עדיין לא - האם ידוע מתי כן?
תודה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.