❤️king OFF my heart👑

didalf

Well-known member
נכון אבל לא רק בגלל זה
נכון יש ככ הרבה סיבות|מאוהב|
אגב היא הולכת להוציא משהו עם טוי סטורי כל רגע כנראה שיר, יש קאונטדאון באתר:
1780333346745.png

Reutk

Active member
הפשוטע בתגובה לבנט על טיילור :-D

לא ידעתי שבר גם סוויפטי

didalf

Well-known member
הפשוטע בתגובה לבנט על טיילור :-D

בנט אמר את זה? בוווווווווווווווווו|לא| לוזר.
לא שאהבתי אותו אי פעם אבל עכשיו הוא גמור.
חחחחחחח התגובה:-D:-D:-D
לא ידעתי שבר גם סוויפטי
אה בטח סוויפטי רציני.

אוי יותר מידי דברים להשלים ואת עוד אמרת שזאת תקופה יחסית רגועה.
עוד 25 דקות
שיר חדש לסרט בשישי🥳

didalf

Well-known member
לא הבנתי את זה. רק ראיתי שאפשר לרכוש כל מיני גרסאות של דיסקים.
נחכה לסרט, לא שאני מתכוונת לצפות בו אבל בטח הקליפ יהיה נגיש
הקאונט מוביל לחנות שאפשר לרכוש את הסינגל בדיסק.
אבל בפוסט באינסטגרם כתוב שיצא לסטרימינג ביום שישי.
יווו אפילו לא חשבתי על קליפפפ יאיייי
האמת שאני לא ככ אוהבת את טוי סטורי אז גם לי לא כזה בא לצפות בסרט, נראה.
מקסימום כשיגיע לדיסני+.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא היה לי הרבה זמן פנוי היום אבל אני שמח שביליתי את החלק הטלוויזיוני ממנו בצפיה בראיון הזה:

היו כמה חלקים ממש טובים. טום חמוד. איימי חמודה. שמחתי לגלות שלא טעיתי והם באמת לא נפגשו אף פעם לפני כן.
היו דיבורים מעניינים גם סרט האודיסאה וגם על הסרט החדש של ספיידרמן.
עבר חלק גדול מהראיון בלי שהזכירו את זנדאיה והיה לי מוזר אז שמחתתי שבשלב מסוים כן דיברו עליה - בין היתר כי זה תמיד נחמד לראות את טום מדבר עליה. הוא תמיד נראה כאילו הוא מאוהב על מעל הראש ומעריץ אותה.
היו כל מיני דברים שלא ידעתי. כמו למשל שעומדים להתחיל לעבוד על הסרט על פרד אסטר שדובר עליו לפני המון זמן ואני חשבתי שכבר בוטל.
גם פעם ראשונה שראיתי שהוא מתייחס לזה שהוא אף פעם לא הנחה את SNL. מסתבר שהציעו לו כמה פעמים (כמובן שירצו אותו) אבל הוא תמיד סירב כי בגלל שיש לו דיסלקסיה מאוד קשה לו להקריא מCue Cards. לזה איימי הגיבה ב"אתה יודע שהיו מנחים הגישו כשFully on Drugs".
באופן כללי הייתה להם דינמיקה ממש חמודה שהתפתחה לאורך הראיון.

didalf

Well-known member
עבר חלק גדול מהראיון בלי שהזכירו את זנדאיה והיה לי מוזר אז שמחתתי שבשלב מסוים כן דיברו עליה - בין היתר כי זה תמיד נחמד לראות את טום מדבר עליה. הוא תמיד נראה כאילו הוא מאוהב על מעל הראש ומעריץ אותה.
באיזה דקה מדברים על זנדאיה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
באיזה דקה מדברים על זנדאיה?
מתחילים לדבר עליה ב57:15
מדברים עליה רק איזה 4 דקות נראה לי

אבל אז לקראת הסוף שוב הוא מדבר עליה כשהוא מדבר על הבירה הלא אלכוהולית שלו והוא מציין שזנדאיה לא אוהבת בירה בכלל אז הוא יצר סוג חדש של בירה לא אלכוהולית שהיא בעצם בעיקר לימונדה כדי שהיא תאהב את זה. זה פחות מעניין.

It's Always Sunny

Well-known member
מרגישה כאילו לא התלוננתי הרבה זמן. אבל אולי מותו המפתיע של אנתוני הד ( |נחמה| ) מגביר אצלי תחושה שכבר קיימת. רע לי, זהו. פשוט רע לי. ואני יודעת שזה יעבור אבל וואו, זה בלתי נסבל כשזה בשיא, התחושה הזאת שאין אוויר.
לפחות אנחנו מסיימים את הדיון על The Bell Jar בקרוב, הספר הזה מאוד מעניין אבל מאז שהתחלנו לקרוא אותו, מצב הרוח שלי הפך להיות רע באופן תמידי. ואם יורשה לי (כי אני לא מתכננת להגיד את זה לאף אחד בסביבה אקדמית) אני כועסת על סילביה פלאת' שכתבה ספר עם סוף יחסית אופטימי ואז התאבדה חודש לאחר מכן. האם זה דבילי לכעוס על אישה שמתה לפני 60+ שנים? כנראה. אבל זה כואב לי, זה כואב לי שיש את הסוף של הספר ואז את הסוף שלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מרגישה כאילו לא התלוננתי הרבה זמן. אבל אולי מותו המפתיע של אנתוני הד ( |נחמה| ) מגביר אצלי תחושה שכבר קיימת. רע לי, זהו. פשוט רע לי. ואני יודעת שזה יעבור אבל וואו, זה בלתי נסבל כשזה בשיא, התחושה הזאת שאין אוויר.
לפחות אנחנו מסיימים את הדיון על The Bell Jar בקרוב, הספר הזה מאוד מעניין אבל מאז שהתחלנו לקרוא אותו, מצב הרוח שלי הפך להיות רע באופן תמידי. ואם יורשה לי (כי אני לא מתכננת להגיד את זה לאף אחד בסביבה אקדמית) אני כועסת על סילביה פלאת' שכתבה ספר עם סוף יחסית אופטימי ואז התאבדה חודש לאחר מכן. האם זה דבילי לכעוס על אישה שמתה לפני 60+ שנים? כנראה. אבל זה כואב לי, זה כואב לי שיש את הסוף של הספר ואז את הסוף שלה.
מצטער לשמוע.
אני מקווה שבין תקופות כאלו יש תקופות שאת מרגישה יותר טוב. לפעמים כשאנחנו בתחושה רעה אנחנו לא זוכרים את התקופות שאנחנו לא מרגישים ככה.

אני לא מכיר את הספר, אבל השם מרגיש לי מוכר

It's Always Sunny

Well-known member
מצטער לשמוע.
אני מקווה שבין תקופות כאלו יש תקופות שאת מרגישה יותר טוב. לפעמים כשאנחנו בתחושה רעה אנחנו לא זוכרים את התקופות שאנחנו לא מרגישים ככה.

אני לא מכיר את הספר, אבל השם מרגיש לי מוכר
כן, זה בא והולך. ועכשיו אני מרגישה טיפה יותר רגועה, אז לפחות זה. אני כן מנסה לחשוב על הדבר החשוב אחרי שאסיים ללמוד- שזה לצפות בטלוויזיה כמובן. יש כל כך הרבה סדרות שאפילו לא התחלתי לראות ומשום מה הצפייה לכך קצת משמחת אותי 🤞

Lhuna3

Well-known member
|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|
אוי אני לא מכירה את הסיפור שלה, זה באמת נשמע מדכא :-(

didalf

Well-known member
|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|
הלוואי שהייתה לי דרך לעזור לך חוץ מחיבוק אינטרנטי|חיבוק|
וואי
לגיטימי לחלוטין בעיניי להרגיש ככה. כאילו את מרגישה שהיא רימתה אותך איכשהו?
לא משנה שהיא לא תדע שאת כועסת עליה, מותר לך להרגיש ככה. וזאת סיבה טובה.

כן, זה בא והולך. ועכשיו אני מרגישה טיפה יותר רגועה, אז לפחות זה. אני כן מנסה לחשוב על הדבר החשוב אחרי שאסיים ללמוד- שזה לצפות בטלוויזיה כמובן. יש כל כך הרבה סדרות שאפילו לא התחלתי לראות ומשום מה הצפייה לכך קצת משמחת אותי 🤞
מחכה|מאוהב|
רגעעע זהו סמסטר אחרון לתואר? ואז את חופשיה שוב?

It's Always Sunny

Well-known member
אוי אני לא מכירה את הסיפור שלה, זה באמת נשמע מדכא :-(
הצד החיובי זה שתיכף מסיימים איתו :-):

|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|
הלוואי שהייתה לי דרך לעזור לך חוץ מחיבוק אינטרנטי|חיבוק|
חיבוק אינטרנטי זה הדבר הכי מנחם שיש :-]

וואי
לגיטימי לחלוטין בעיניי להרגיש ככה. כאילו את מרגישה שהיא רימתה אותך איכשהו?
לא משנה שהיא לא תדע שאת כועסת עליה, מותר לך להרגיש ככה. וזאת סיבה טובה.
כן, כלומר היא כתבה את זה בשיא הדיכאון שלה, אז זה הגיוני אני מניחה. כל הסיפור שלה כל כך עצוב.

מחכה|מאוהב|
רגעעע זהו סמסטר אחרון לתואר? ואז את חופשיה שוב?
כן! מסתיים ביולי, ואז יש מבחנים ועבודות להגשה עד לספטמבר.
אחרי זה אני בהחלט פנויה, כי החלטתי שאין מצב לעשות תואר שני :-D
אני בעיקר מנסה לשמור על עצמי, זה מפחיד אותי להודות כמה פעמים פשוט הרגשתי שהדבר הנכון הוא פשוט לקפוץ מהחלון או לקחת אוברדוז עד שנרגעתי קצת וקלטתי שהמחשבה הזאת באה מכאב רגעי ואין לי באמת רצון למות. מה שכן, זה מפחיד, כי באותו הרגע, למרות שאני יודעת שאתגבר על המחשבה והכל יהיה בסדר, זה ממש משתלט על הכל.

didalf

Well-known member
חיבוק אינטרנטי זה הדבר הכי מנחם שיש :-]
טוב אז קחי עוד כמה|חיבוק||נחמה||חיבוק||נחמה||חיבוק||נחמה|

כן, כלומר היא כתבה את זה בשיא הדיכאון שלה, אז זה הגיוני אני מניחה. כל הסיפור שלה כל כך עצוב.
הרבה מהאומנים הגדולים בעבר היו להם המון שדים והם מתו בגיל צעיר.
אני חושבת שבזה החברה השתפרה קצת כיום שאנחנו לא מצפים מהאומנים שלנו להיות סופר מיוסרים כדי שיחשבו לטובים.
בדיוק הייתי עכשיו במוזאון ואן גוך באמסטרדם שגם הוא סבל מדכאונות והתאבד וחשבתי שזה מעניין שגם בשיא הסבל שלו הציורים שלו היו אופטימיים, הם לא היו מפחידים כאלה שציירו את השדים שיש לו בראש.

כן! מסתיים ביולי, ואז יש מבחנים ועבודות להגשה עד לספטמבר.
אחרי זה אני בהחלט פנויה, כי החלטתי שאין מצב לעשות תואר שני :-D
יוהוווו

אני בעיקר מנסה לשמור על עצמי, זה מפחיד אותי להודות כמה פעמים פשוט הרגשתי שהדבר הנכון הוא פשוט לקפוץ מהחלון או לקחת אוברדוז עד שנרגעתי קצת וקלטתי שהמחשבה הזאת באה מכאב רגעי ואין לי באמת רצון למות. מה שכן, זה מפחיד, כי באותו הרגע, למרות שאני יודעת שאתגבר על המחשבה והכל יהיה בסדר, זה ממש משתלט על הכל.
חס וחלילה;-(
יש לך עם מי לדבר?

It's Always Sunny

Well-known member
הרבה מהאומנים הגדולים בעבר היו להם המון שדים והם מתו בגיל צעיר.
אני חושבת שבזה החברה השתפרה קצת כיום שאנחנו לא מצפים מהאומנים שלנו להיות סופר מיוסרים כדי שיחשבו לטובים.
בדיוק הייתי עכשיו במוזאון ואן גוך באמסטרדם שגם הוא סבל מדכאונות והתאבד וחשבתי שזה מעניין שגם בשיא הסבל שלו הציורים שלו היו אופטימיים, הם לא היו מפחידים כאלה שציירו את השדים שיש לו בראש.
זה מהמם לשמוע (על הדיכאון של ואן גוך אלא על הציורים שלו). איך היה באסמטרדם?

חס וחלילה;-(
יש לך עם מי לדבר?
כן, תודה על הדאגה, יש הרבה אנשים שאפשר לדבר איתם |תפילה||תפילה|

למעלה