וואלה, רואים אותך בהשתקפות של האוזנייה של האריאיימ באק ביצ'סססססססססס
בעלי מושלם
צפה בקובץ המצורף 146571
(לא אני צילמתי זה מהאינסטגרם אבל הייתי שם)
ברוכה השבה
היה כיף כמו פעם שעברה?
וואלה, רואים אותך בהשתקפות של האוזנייה של האריאיימ באק ביצ'סססססססססס
בעלי מושלם
צפה בקובץ המצורף 146571
(לא אני צילמתי זה מהאינסטגרם אבל הייתי שם)
וואלה, רואים אותך בהשתקפות של האוזנייה של הארי
תודהברוכה השבה![]()
ככןןןןן הוא מושלםהיה כיף כמו פעם שעברה?
יש משהו בכך שאי אפשר לשחזר התלהבות של פעם ראשונה,ככןןןןן הוא מושלם
במובנים מסויימים היה יותר כיף כי התנהלנו נכון יותר כי כבר יש לנו נסיון, והיו לנו מקומות ישיבה אז היינו פחות מותשות, והרכבת תקתקה יותר וכו.
במובנים אחרים היה פחות מלהיב כי זה כבר פעם שניה וגם הייתי בהופעה של טיילור אז זה לא התרגשות של הפעם הראשונה ראשונה שהייתי בהופעה של אמן שאני אוהבת.
אבל סהכ כן היה מושלם היה כיף מאד והאנרגיות בהועפה עצמה הן משהו אחר לחלוטיןן והארי מהמם וקורע מצחוק![]()
חצי חצי בערך.היו בעיקר שירים מהאלבום החדש או שילוב מלא עם ישנים?
וואי כן ממש אהבתי את האלבום.האם באופן כללי התחלת להתחבר יותר למוזיקה החדשה שלו?
הוא תמיד מדבר עם הקהל וזה מצחיק.ותני דוגמאות לדברים מצחיקים
כן זהו אני חושבת שאמרנו לך אחרי ההופעה הקודמת וזאת של טיילור שאין לך יותר שיאים לשאוף אליהם חחחחחחחחצי חצי בערך.
בעצם היה את כל האלבום חוץ משיר אחד.
(עד כה שניים נשארו בחוץ אבל בהופעה שלי הוא החליף את אחד השירים בשיר נוסף מהאלבום החדש שממש שמחתי כי אני אוהבת אותו מאד, יותר מהשנים הקודמים שהיו במשבצת שלו)
ועוד מספיק שירים מאלבומים קודמים.
וואי כן ממש אהבתי את האלבום.
אחרי שקצת חששתי כי לא ככ אהבתי את aperture ואז יצא שאר האלבום וממש אהבתי אז נהניתי שהיה את כולו.
וגם aperture הוא מממשששששששששששששש כיפי בהופעה חיה הוא עובד אחרת לגמרי!!!
הוא תמיד מדבר עם הקהל וזה מצחיק.
הייתה מישהי עם שלט "האם לסמס לאקס שלי" והעניין הסתבך כשהתברר שזה סיטואשיינשיפ שנמשך שנה, ושהוא טייס והיא דיילת והוא זרק אותה כי היא פאנגירל והתגובות של הארי לכל מידע נוסף על הסיטואציה הזאתובסוף אמר לה "אם תסמסי לו אני אזרוק אותך מההופעה"
השיחה הזאת הייתה הרבה יותר מצחיקה מאיך שאני מתארת.
זה קצת ארוך כי היא חופרת לו רצחחח (מתישהו הוא כזה "נראה לי שאני אמור לעשות משהו אחר כרגע")
אם אני אתקל שוב בגרסה המקוצרת אני אשים.
הוא אגב הזכיר את פרויקט הייל מרי, לפני sign of the times הוא אמר "אם גיליתם את השיר לאחרונה אולי תחשבו על ריאן גוסילינג בחלל"
חוצמזה לא קשור ישירות להארי הפיט האחורי היה מצחיק. היו שם כריש וקואלה שרקדו ביחד
מצאתי גרסה מקוצרתזה קצת ארוך כי היא חופרת לו רצחחח (מתישהו הוא כזה "נראה לי שאני אמור לעשות משהו אחר כרגע")
אם אני אתקל שוב בגרסה המקוצרת אני אשים.
קלירלי התשובה היא עוד הופעותכן זהו אני חושבת שאמרנו לך אחרי ההופעה הקודמת וזאת של טיילור שאין לך יותר שיאים לשאוף אליהם חחחחחחח
אז עכשיו נשאר לך רק לשחזר את השיאים הקודמים בעוד הופעות, או למצוא זמר/ת חדשים להתאבסס עליהם![]()
חשבתי ככה!קלירלי התשובה היא עוד הופעות![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.