■■ מזעזע ■■

ben 911

New member
■■ מזעזע ■■

נהג אופנוע שניפגע כנראה ממשאית בצומת אזור.. נותר גוסס על הכביש ללא עזרה.. במשך כ- 14 דקות בערך.. כשהוא שרוע על הכביש והאופנוע לצידו אי אפשר שלא לראות אותו... אך הנהגים ממשיכים לנסוע כאילו כלום...נזהרים שלא לדרוס אותו שוב אמנם.. אך אף אחד אינו יורד מרכבו כדי לתת עזרה. אדישות? חוסר איכפתיות? זלזול? אולי הנהגים חששו להסתבך בחקירה... לאן היגענו? להיכן נעלמה הנכונות הידועה שלנו לעזור זה לזה?

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifפחד...!!!!

הסרטון לא נפתח לי. כנראה עדיף שכך... ... בשביל מה יש מצלמות בעצם??? לא כדי להזעיק עזרה במיידי במקרי חירום??? עם תרבות הנהיגה שנהוגה בארצנו, מי יבטיח לי שלא אפגע אם אנסה לבוא לעזרת אדם פצוע באמצע הכביש??? (ברור שזו היתה שאלה היפוטתית)... גם כאן זה ענין של חינוך.... ואי אכיפת החוק...

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifתיאורטית את צודקת גאיה ק...

...מעטים הם הסיפורים על נהגים שעצרו בצד כדי להחליף גלגל מפונצ'ר למשל???? ובכך גזרו על עצמם עונש מוות או נכות לכל החיים??? מספיק שרק נהג אחד היה עסוק בנייד שלו, ולא היה ערני באותה שבריר של שניה כדי לקפח חיים של מישהו אחר... אל תביני אותי לא נכון גאיה, אני לא נגד הגשת עזרה. אני הראשונה שארוץ לעזור אפילו אם זה כרוך בסכנה...

גאיה ק

New member
התנסיתי בעצמי

בעזרה בתאונה מאחורי בה הבחנתי במראה. גם אני כמעט נפגעתי לולא ברחתי בשלב הראשוני כיוון שהרכב זגזג ואני נסעתי במקביל אליו. הדבר הראשון שעשיתי למרות שכולי רעדתי, היה לעצור ולרוץ למקום התאונה. חשוב לציין שהתאונה היתה על כביש ראשי מאוד,כביש 2. ולא, לא מגיע לי צל"ש על כך...

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifמגיע לך צל'ש על תפקוד מלא בשעת לחץ..

יש כאלו שמהפחד מתאבנים...

טומי*

New member
ראיתי את הסרט בחדשות 10

אומנם מזעזע שלקח דקה וחצי עד שמישהו עצר לראות מה קרה. זהו מקרה יוצא דופן, כי הנהג הישראלי ידוע שבכל מצב יעצור להושיט עזרה. ראיתי מאות תאונות אולי אפילו כמה אלפים... וגם כאלו שנדרסו בגלל שעצרו לעזור, או לחילופין עקב תקלה ברכבם.

טומי*

New member
טוב זה היה באופן פרטי שלי...

אבל עבדתי מעל ל 20 שנה במ.ד.א. ושם ראיתי כבר את הכל

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifאז עכשיו אני מבינה למה השאירו...

עכשיו אני מבינה למה לא לקחו אותך לשמיים, אתה כנראה פשוט מלאך...

טומי...התעוררת כבר???

שמע...אני קוראת מה התרוצץ בינך לבין שרלה הלילה....סליחה....אל תיעלב....הייתי נותת לך כאפה...ואומרת לך טמבל....בחורה מקסימה שכזו מחזרת אחריך כל הלילה.....ואתה????

טומי*

New member
ערדניקית ../images/Emo9.gif

בטרם תשלחי את הזמנות לחתונה, רציתי להבהיר כמה דברים. א' אין לי אוטו...נכון קשה להסתדר בלי, אבל כבר התרגלתי. לפני מספר שנים נתתי לבת את הרכב, היא צריכה יותר ממני גם לעבודה וגם לבילויים. ב' למה לחפש אהבה בסוף העולם? ז"א שלא תביני לא נכון, אין לי בעיה להכיר לא בצפון ולא בדרום. אבל...אבל בימינו למי שאין רכב הוא ממש לא "נחשב"
ועכשיו אני נוסע לנחם את משפחת מומו יקירנו

למעלה