▄ מכתב מחאה !!!

benzba

New member
▄ מכתב מחאה !!!

לא פעם אני קורא כאן בפורום הזה את הקלישאה "גבר מתחשב, רך ועדין". מה זה החרטא הזה? מי המציא את זה? איפה כתוב שאנחנו צריכים להיות כאלה? נהפוכו, אפילו בתנך פרק ג/ יט כתוב: בְּעֶצֶב, תֵּלְדִי בָנִים; וְאֶל-אִישֵׁךְ, תְּשׁוּקָתֵךְ, וְהוּא, יִמְשָׁל-בָּךְ. אינני דתי, אבל גם אינני מזלזל בתנך. ככה תוכנתנו. לכל יצור חי יש צ'יפ בראש שלפיו הוא מתוכנת. כפי שהקוף מתוכנת לטפס על עצים, להתגרד ולקלף בננות, כך אנו מתוכנתים לתת לכן הנשים בראש. גבר שהוא מתחשב רך ועדין, אחרי זמן קצר יחשב בעיניכן כ- "חנון" ז.א. יותר שרגא מיורם. על כזה אתן משתינות בקשת. ופאק אוף כל הפמיניסטיות השמנות והמכוערות שהמציאו כל מיני מונחים ששנאת גברים ביסודם. מה שאתן הנשים צריכות, זה גבר חזק נוקשה תקיף והחלטי. ואתן... " לכתך אחרי במדבר בארץ לא זרועה" ובלי הרבה קשקושי ביצים. נ.ב. אם את מחפשת מתחשב רך ועדין, לכי לסופר פארם ותקני חפיסת טישיו.

הולמס 30

New member
חחחח

הרגיזו אותך, מה? יש גם וגם ויש אפילו פמיניסטיות כוסיות (שנורא מתרגזות שקוראים להן כוסיות - ומתרגזות גם על עצמן על שזה מצליח להחמיא להן קצת) מספרים על ישו שבאחד משיטוטיו בא"י ניסו "להפיל" אותו ושאלו אותו האם לשלם מיסים לרומאים. המתנכלים לו שידעו שהעם סובל מתשלום המיסים קיוו לאחת משתי אפשרויות: א. ישו ימליץ על תשלום מיסים וייראה רע בעיני העם (הכיצד מי שמטיף לאהבת האל מוכן לקבל את מרות הקיסר) ב. ישו ידבר כנגד תשלום מיסים וייאסר בעוון הסתה מה עשה החכם? לקח מטבע והראה לכולם שעליו דיוקנו של הקיסר ואמר: "תנו לאלוהים את אשר לאלוהים ולקיסר את אשר לקיסר" דהיינו המטבעות הם של הקיסר - אז תנו לו אותם וזה לא יפגע באמונתכם באלוהים. ולענייננו תלכנה המחפשות עדינים ותמצאנה את מבוקשן בקרב אחינו החביבים והמתוקים (שכבודם במקומם מונח) ואליך תבואנה אלו המקשות לעצמן גבר דומיננטי/ שולט/ מניאק/ קשוח (תמחק את המיותר - או אל תמחק) ועוד עיצה לסיום אתה רואה את כתובת הפורום למעלה? בסופה כתוב 57 נכון? שים 0 בין ה5 לבין ה7 ותראה מה יקרה.

benzba

New member
■ אהבתי את הפמיניסטיות כוסיות

שנורא מתרגזות שקוראים להן כוסיות ומתרגזות על עצמן. חחחחח אגב, זה נכון שישו היה נשוי למריה מגדלנה?

november76

New member
חיכיתי וחיכיתי

הגיעה השעה 12:00. האם חיכיתי לשווא?

benzba

New member
■ לא מאמי, כתבתי את זה איך שראיתיך

הבוקר, תשארי לצידי עוד קצת. עצם נוכחותך משרה עלי כהנה וכהנה.

tryme 2 m

New member
בנזה...למנוע פדיחה...

אולי כהנה חי...אבל אתה בטוח התכוונת ל...כהנא וכהנא...רק שתדע!

benzba

New member
■ הטעות והפדיחה שלך ידידי המלומד

אם הבאת לדוגמה את מאיר כהנא. אז בבקשה תבדוק בגוגל או כל מנוע חיפוש אחר. תרשום את הערך כהנא או כהנה, ותראה שלא טעיתי. אין לי בעיה להודות כשאני טועה, אבל נראה לי שאתה הולך לאכול את הכובע . (מקווה שזה לא סומבררו)

tryme 2 m

New member
אוקיי...בנזה....

מבטיח לבדוק...אחזור אליך עם תשובה מדוייקת. תודה על שהסבת את תשומת ליבי לטעותי (אם זו טעות).

tryme 2 m

New member
אה...שכחתי...

אתה צודק לגבי מאיר כהנא. טעות שלי (בינתיים אחת אפס לטובתך).

tryme 2 m

New member
החוכמה בנזה...

זה למצוא את השילוב בין שתי ה"דמויות". תשלוט ותמשול...את תהיה גם מתחשב כשתוכל...ועדין כשאפשר. העדינות וההתחשבות הם התובנה של הגברים שנשים היום לא ממש מחפשות בבונים (מה שלא תמיד נכון)...אבל אם תשלב...אתה תכבוש כל יעד. ואתה צודק...הרבה גברים "מוכרים" את עצמם כ"כוסיות"

tryme 2 m

New member
ושילוב מזקירה?

עדין כשצריך...ובבון כשצריך...לא יותר טוב? לא...אני לא מנסה למוסס את דעתך על הרך והעדין שלך...אבל עקרונית...

tryme 2 m

New member
לא את קוקי...

אני יודע שאת לא צריכה "בבון"...שאלתי את מזקירה.

tryme 2 m

New member
Nצד שני...

מה תעשי עם "חננה"? שילוב לא יכול להיות מעניין?

למעלה