▄ מכתב מחאה !!!

benzba

New member
■ בטח נהנית. זה דיי נוח כשיש לך גבר

שכל הזמן מהנהן בראשו,(כמו הדלמתי ששמים ליד החלון האחורי במכונית) ואוי לו אם יעז להטות את הראש הצידה ולו במעלה אחת. תודי שלפעמים מתחשק לך לזרוק אותו לכל הרוחות ולהביא אחד גיזעי, לשם שינוי, לא מגולח, שפם קצוץ עשוי דק. אחד שלוגם בירה בכמויות מגהק, משהק, מפליץ, ומשתין כמו גמל. ולפעמים גם מפליק לך על הטוסיק כדי שתזדרזי לקחת את הבקבוקים הריקים למכולת ולהביא לו עוד שישיה כשאת חוזרת. רך ועדין עאלק.

benzba

New member
■ רציני. נשבע לך בשפם של סלבדור

דאלי. חחחחחחחח נובמבר. סתם התלוצצתי. נראה לך שקוקי תרד מהסוזוקי?

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אין לי גבר שכל הזמן מהנהן בראשו. יש לי גבר בעל עמדות עצמאיות,שמוביל את חייו בלהט של חלומות שהוא מגשים. לרגע, אפילו לא לרגע אחד, לא חשבתי על לזרוק אותו. מעבר לעובדה שאני לא מאמינה ב"לזרוק" אנשים, הוא כל כך מדהים, חכם, מלא בלהט ועקרונות, איכפתי,טוב לב, ויודע לתת לי כל כך הרבה ולקבל ממני את כל מה שיש בי שאני אהיה ממש בטומטמת לעשות משהו שיהרוס את הקשר הזה. הוא רך ועדין,הוא זה שמצליח למוסס אצלי חומות שנבנו בגלל אחרים, הוא מתנסה בחיים ורואה אותם בלי משקפיים מעוותים והוא גם "גזעי". כן,תתפלא. וזה אפילו לא קשור לאופנוע שלו (למרות שאדם שמתבטא כמוך בטח היה נתפס דווקא על הפן הזה). נו טוב...בגעגועים אליו תכף יגרמו לי לכתוב לו פה מכתב אהבה
השורה התחתונה היא-אתה מדבר שטויות. ובכמויות גדולות. אני מעריכה מאוד את בן הזוג שלי. כאדם, כחבר, כבן זוג וכמאהב. ובעתיד-כאדם שאיתו אני אזדקן.

benzba

New member
■ וואוו

אין לך טיפ טיפה של חוש הומור. אם היית קוראת בין השורות היית מבינה שאני מתלוצץ. אבל מסתבר שאת כבדה להחריד. מבטיח לא להתלוצץ איתך. סליחה שלחצתי לך על איזו יבלת. ואם השטויות בכמויות לא נעימות לך, תפנימי, תתעלמי. כי כזה אני. אומר את מה שיש לי בלי להתיפייף ובלי להחליק פינות, גם אם זה כואב. תשכחי מזה שבתור מנהלת הפורום אשתחווה לך אפיים ואנשק לך את המגף, כפי שאת רגילה. ובאמת שלא מעניין אותי אם חבר שלך רוכב על אופנוע, או על טוסטוס, זה לא מזיז לי. מצידי את יכולה להזדקן איתו עד 120,

א פרח

New member
אתה יכול להמשיך למחות

ובהחלט נאפשר לך תמיד לומר את המילה האחרונה "כן מותק"

למעלה