≈שאלון≈

Mi RoNi

New member
../images/Emo59.gif

כרגע:
עם מי את מדברת
אפחד,אני לבד בבית
הוא/היא משעמם/ת
-
מה את שומעת
"בלעדיך" - מאיה בוסקילה.
את אוכלת
לא אבל אכלתי לא מזמן.
שותה
לא.
תסתובבי לאחור,מה את רואה
מיטה עם מלא מלא בגדים
מחזה נעים
חחח כן
.
שבועות:
את אוהבת מאכלי חלב
ברור.
מדוע כן ומדוע לא
ככה
.
בוא נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות
כי קיבלנו את התורה
.
את עשית מלחמות מים
לא
.
למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש,לדעתך
חחח לא יודעת...
אתמול:
היה משהו מעניין אתמול
לא
.

|טיפה|

כרגע. עם מי את מדברת?אפחד הוא\היא משעמם\ת?^ מה את שומעת?אל תלכי לי-אייל גולן את אוכלת?לא שותה?לא תסתובבי לאחור, מה את רואה?מטבח מחזה נעים?בערך.. שבועות. את אוהבת מאכלי חלב?מאודד מדוע כן ומדוע לא?כי זה טעים בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות?מתן תורה כאילו דדה
את עושה\עשית מלחמות מים?לזרוק על עוברי אורח תמימים שקיות מהמרפסת נחשב? למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך?כי הם עמות אתמול. היה משהו מעניין אתמול?איזה אישה אכולת סרטים עצרה אותי ואת בת דודה שלי באמצע הליכה כולה בלחץ עם צו מעצר ביד הביאה לנו תמונה ושאלה אם אנחנו מכירים את האיש ואמרה שהוא אלים וזה..

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

עם מי את מדברת? שירה הוא\היא משעמם\ת? קצת
מה את שומעת? כלום את אוכלת? לא שותה? לא תסתובבי לאחור, מה את רואה? דלת סגורה ואני מקווה שהיא תישאר ככה הרבה זמן מחזה נעים? התמונות האלה שבועות
את אוהבת מאכלי חלב? בד"כ לא מדוע כן ומדוע לא? כי הם לא טעימים... בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? כי אז קיבלנו את התורה
את עושה\עשית מלחמות מים? ראיתי, וגם זה כמה ימים לפני החג. אה, וגם מצאתי במקרה אקדח מים פיצקי
. למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? כדי שהמורה שלי למתמטיקה (לשעבר) תוכל לתת לנו המון שיעורים לחג וכשאנחנו מתלוננים ואומרים שיש רק יומיים חופש להגיד "אבל זה חופש שבועות. חה חה, משחק מילים."
אתמול.
היה משהו מעניין אתמול? חלמתי חלום מוזר וכעסתי על חברה שלי, אבל זה לא מעניין אז... אין.

למעלה