≈שאלון≈

Hellena

New member
≈שאלון≈../images/Emo3.gif

כרגע.
עם מי את מדברת?
הוא\היא משעמם\ת?
מה את שומעת?
את אוכלת?
שותה?
תסתובבי לאחור, מה את רואה?
מחזה נעים? שבועות.
את אוהבת מאכלי חלב?
מדוע כן ומדוע לא?
בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות?
את עושה\עשית מלחמות מים?
למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? אתמול.
היה משהו מעניין אתמול? חחח
זייהו.

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה:]

כרגע. עם מי את מדברת?אפחד הוא\היא משעמם\ת? מה את שומעת?כלום את אוכלת?לא שותה?לא תסתובבי לאחור, מה את רואה?מיטה מבולגנת בהחלט
מחזה נעים?לאXD שבועות. את אוהבת מאכלי חלב?כן מדוע כן ומדוע לא?כי זה טעים
בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות?כיי... נו ידעתי שאני לא חכמה=[[ את עושה\עשית מלחמות מים?עשיתי בצהריים למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך?מאיפה ליXP אתמול. היה משהו מעניין אתמול?אמ.. הייתי אצל חברה

עונה../images/Emo13.gif

כרגע. עם מי את מדברת? סתם איזה אחד מאיראן, בן 16 שראיתי במייפל סטורי
הוא\היא משעמם\ת? לא, הוא מצחיק
מה את שומעת? mario את אוכלת? לא שותה? גם לא
תסתובבי לאחור, מה את רואה? אמאלהה יתוששש
מחזה נעים? בהחלט. שבועות. את אוהבת מאכלי חלב? כןכן
מדוע כן ומדוע לא? כי זה טעים? בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? כדי לאכול מאכלי חלב?
את עושה\עשית מלחמות מים? לא למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך?: כי הם טיפשים, היו צריכים להביא יותר ימים

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

כרגע.
עם מי את מדברת? נדב
הוא\היא משעמם\ת? לאא
מה את שומעת? את ההורים שלי מדברים
את אוכלת? לא
שותה? נופפ
תסתובבי לאחור, מה את רואה? דלת
מחזה נעים? לא
שבועות.
את אוהבת מאכלי חלב? יאפפ
מדוע כן ומדוע לא? כי הם פשוט טעימים
בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? כי עוברים 7 שבועות מפסח עד שבועות
את עושה\עשית מלחמות מים? לא
למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? נו באמתתתת
אתמול.
היה משהו מעניין אתמול? עשיתי סנפלינג.

../images/Emo210.gif עונההההה

עם מי את מדברת? אחותי הוא\היא משעמם\ת? לא מה את שומעת? רדיו את אוכלת? כן שותה? לא תסתובבי לאחור, מה את רואה? אין לי כוח מחזה נעים?מה שבועות. את אוהבת מאכלי חלב? תלוי מדוע כן ומדוע לא? בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? לא יודעת את עושה\עשית מלחמות מים? לא למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? כי הוא מסמל את השבועות ממשו.. לא יודעת אתמול. היה משהו מעניין אתמול? כן
ים יציאה וסרט..

SummerSpirit

New member
נו טוב

כרגע. עם מי את מדברת? עצמי? הוא\היא משעמם\ת?
מה את שומעת? את ההקלדות על המקלדת. את אוכלת?
שותה? כלום. תסתובבי לאחור, מה את רואה? את הארון בגדים? מחזה נעים? נחמד. שבועות. את אוהבת מאכלי חלב?
מדוע כן ומדוע לא? כי זה טעים? בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? כי זה חג מתן תורה? את עושה\עשית מלחמות מים?
למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? כי מערכת החינוך קמצנית.

La Toosh

New member
me me !../images/Emo15.gif../images/Emo175.gif

עם מי את מדברת? אני לבד
הוא\היא משעמם\ת? אני כן
מה את שומעת? שיר של lucie silvas את אוכלת? לא שותה? לא תסתובבי לאחור, מה את רואה? דלת היציאה מהחדר וחלל שחור ומפחיד
מחזה נעים? חחחח לא יודעת סתם יציאה מחדר
שבועות. את אוהבת מאכלי חלב? אכן
מדוע כן ומדוע לא? כי זה טעים וזה קליל ונחמד ולבן ויאמי D: בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? אממממ שמחת בית השואבה וכולם לבשו לבן ובגלל שגבינות זה לבן אוכלים מאכלי חלב וגבינה
את עושה\עשית מלחמות מים? לא T___T רציתי... למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? זהו ! אני מוחה ! צריך כמה שבועות
אתמול. היה משהו מעניין אתמול? אמממממ היה כיף בבית של חברה שלי D:

שלי

עם מי את מדברת? אח שלי הוא\היא משעמם\ת? כן מה את שומעת? כלום את אוכלת? כלום שותה? כלום תסתובבי לאחור, מה את רואה? מיטה מחזה נעים? כן מאוד.. שבועות. את אוהבת מאכלי חלב? כן מדוע כן ומדוע לא? כי זה טעים בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? אממ לא יודעת.. את עושה\עשית מלחמות מים? כןןן למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? כי הם מגעילייםםם אתמול. היה משהו מעניין אתמול? ישנתי בעיקר ואאממ זהו..

../images/Emo80.gifווהו

כרגע.
עם מי את מדברת? נעם.
הוא\היא משעמם\ת? כן, די
מה את שומעת? מרלין מונרו, של שייגעצ
את אוכלת? לא
שותה? לא
תסתובבי לאחור, מה את רואה? חלוו ^^
מחזה נעים? כן, מתחיל להחשיך.. אני אוהבת את השעה הזו.
שבועות.
את אוהבת מאכלי חלב? כן
מדוע כן ומדוע לא? כי זה טעים?
בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? מאיפה לי ]:
את עושה\עשית מלחמות מים? הייתה ביום חמישי, לא הלכתי:p.
למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? ><"
אתמול.
היה משהו מעניין אתמול? פגשתי את בתדודה שלי ^^. היה נחמד.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sweet shir

New member
עונה.. טרהלהלילהלה

כרגע. עם מי את מדברת? אח שלי הוא\היא משעמם\ת? מאוד מה את שומעת? מכושפות [הסדרה] את אוכלת? לא שותה? לא תסתובבי לאחור, מה את רואה? את המיטה שלי מחזה נעים? אהמממ כן? שבועות. את אוהבת מאכלי חלב? כן מדוע כן ומדוע לא? כי יש בינהם גלידה ושוקולד.. בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? בגלל שעברו 7 שבועות מתחילת ספירת העומר, ובתאריכים האלו קצרו את החיטה והשעורה. את עושה\עשית מלחמות מים? עשיתי שהייתי קטנה למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? בגלל שזה בגלל שהשבועות שעברו אתמול. היה משהו מעניין אתמול? לא

dana re3

New member
עונה

כרגע. עם מי את מדברת?חברה הוא\היא משעמם\ת?כה מה את שומעת?סימפל פלאן את אוכלת?לא שותה?לא תסתובבי לאחור, מה את רואה?את הקיר של החדר שלי... מחזה נעים?מאוד שבועות. את אוהבת מאכלי חלב?כן מדוע כן ומדוע לא?כי זה טעים.. בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות?לא יודעת.. את עושה\עשית מלחמות מים?לא למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך?אין לי מושגגג... כי הם רוצים שנלמד אתמול. היה משהו מעניין אתמול?לא חחח זייהו.

talush2005

New member
עונה

כרגע. עם מי את מדברת? עם חברה הוא\היא משעמם\ת? לא מה את שומעת? כלום את אוכלת? לא שותה? לא תסתובבי לאחור, מה את רואה? שולחן מחזה נעים? כן שבועות. את אוהבת מאכלי חלב? חלק כן מדוע כן ומדוע לא? כי חלק טעימים וחלק לא את עושה\עשית מלחמות מים? שהייתי קטנה למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? כי זה השבועות בין לג בעומר למשהו לא זוכרת..משהו עם ספירת עומר שנגמר בשבועות והחג עצמו רק יומיים =/ אתמול. היה משהו מעניין אתמול? כן היומולדת שלי חג שמח!

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

כרגע. עם מי את מדברת? מממ.. משה, מירב, נוי והדרון הוא\היא משעמם\ת? מממ רק משה משעמם חח מה את שומעת? queen- friends will be friends את אוכלת? לא שותה? גם לא תסתובבי לאחור, מה את רואה? ספה מחזה נעים? חח לא היא מכוערת שבועות. את אוהבת מאכלי חלב? מעדיפה בשרי מדוע כן ומדוע לא? זה טעים אבל נמאס.. כל מיני פשטידות ברוקולי ופטריות איכסה מה זה? בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? נו כל הקטע עם זה... נו... נו מה אתם לא יודעים.... בתנ"ך וזה.. פעם ידעתי באמת
את עושה\עשית מלחמות מים? עשיתי כרגע זה כבר לא תקף למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? אין קשר בין הדברים! ה"שבועות" לא מראה על חופש שיהיה כמה שבועות... חה חה איזה סתומים אתם אתמול. היה משהו מעניין אתמול? לא.. חרשתי ללשון. וזה השתלם

עונה ../images/Emo23.gif

קודם כול אני חדששששששה :]] כרגע. עם מי את מדברת? כמה ילדים הוא\היא משעמם\ת?לע.. מה את שומעת?שירים את אוכלת?כלום שותה?מים תסתובבי לאחור, מה את רואה?הארון... מחזה נעים?ממש לע חעחע שבועות. את אוהבת מאכלי חלב?לע מדוע כן ומדוע לא?איככ מגעייייייייל בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות?לא יודעת את עושה\עשית מלחמות מים?חעחע לעע.. הלכתי לבירכה למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך?כי הם סתומים הם צריכים לשים שבועווווווווווווווווווות אתמול. היה משהו מעניין אתמול? לא...

adiss90

New member
ME

כרגע. עם מי את מדברת? אני לא... הוא\היא משעמם\ת? \ מה את שומעת? רחש המקלדת ומשו בטלוויזיה את אוכלת? לא שותה? לא תסתובבי לאחור, מה את רואה? ארון מחזה נעים? ? שבועות. את אוהבת מאכלי חלב? כמובן מדוע כן ומדוע לא? כי יאמי בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? כי צריך 3 ימים חופש את עושה\עשית מלחמות מים? לא למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? כי קמצנים אתמול. היה משהו מעניין אתמול? בריכה :]] ויומולדת לחברה שלי

polbblop

New member
../images/Emo175.gifעונה. ../images/Emo9.gif

כרגע.
עם מי את מדברת? שני ידידים שלי.
הוא\היא משעמם\ת? דווקא לא.
מה את שומעת? את הטלוויזיה..
את אוכלת? לא.
שותה? גם לא..
תסתובבי לאחור, מה את רואה? המיטה שלי.
מחזה נעים? לא ממש... היא מבולגנת מדיי.
שבועות.
את אוהבת מאכלי חלב? אני אוכלת כרגיל.
מדוע כן ומדוע לא? כי אני לא מחשיבה את שבועות כחג.
בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? כדי להשפריץ מים על בנות עם חולמה לבנה?
את עושה\עשית מלחמות מים? אכן.
למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? כי השם שלו לא קשור לחופש.. אתמול.
היה משהו מעניין אתמול? המממ... לא ממש.

TALLLLi

New member
אני:)

כרגע. עם מי את מדברת? איתו! הוא\היא משעמם\ת? ממש לא:) מה את שומעת? in the air tonight את אוכלת? לא... שותה? קולה.. תסתובבי לאחור, מה את רואה? מאוורר..חחחח מחזה נעים? לא..אבל מרגיש טוב:) שבועות. את אוהבת מאכלי חלב? יאס... מדוע כן ומדוע לא? כי זה טעים?! בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? ממממ...ממממ... את עושה\עשית מלחמות מים? כן..חיחיחיחי למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? אין לי שמץ! אתמול. היה משהו מעניין אתמול? מממ...לקחתי מקום שני בתחרות:)

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

כרגע. עם מי את מדברת? אףאחד. לא בא לי מסנ. הוא\היא משעמם\ת? - מה את שומעת? מזגן מטרטר. את אוכלת? לא. שותה? לא. תסתובבי לאחור, מה את רואה? דלת. מחזה נעים? נחמד. שבועות. את אוהבת מאכלי חלב? תלוי איזה. מדוע כן ומדוע לא? ממ ככה. בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? קציר משהו? דברים חדשים? נו לא זוכרת, הסבירו לי בגן. את עושה\עשית מלחמות מים? הלכנו לראות, לא היה שווה, אז נסענו לאכול גלידה. למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? ממ אין לי מושג. אתמול. היה משהו מעניין אתמול? לא ממש. היה חם.

McflyRule

New member
../images/Emo203.gif אני :)

כרגע. עם מי את מדברת? ממ.. גבי ילדה אחת... הוא\היא משעמם\ת? חחח היא שמה לי את המילים של סאבלימינאל אז כן. מה את שומעת? FALL OUT BOY את אוכלת? לא שותה? לא תסתובבי לאחור, מה את רואה? חלון, ארגז, מיטה, פח. מחזה נעים? חחחחחחחחחחחחחח נגיד. שבועות. את אוהבת מאכלי חלב? כן
מדוע כן ומדוע לא? מממ לא יודעת טעים? בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? בגלל רות!! שהיא התחתנה עם בועז ו... אתם לא באמת רוצים לדעת.. נכון? את עושה\עשית מלחמות מים? נופ
עשיתי בל"ג בעומר למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? כי מישהו חשב - בואו נשמח ילדים אבל נהרוס להם את השמחה ביום השלישי אתמול. היה משהו מעניין אתמול? לא. תודה

B a r r B e e

New member
עונה ../images/Emo55.gif../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif

עם מי את מדברת? אף אחד
הוא\היא משעמם\ת? מה את שומעת? כלום חוץ מהרעש שהמחשב עושה.. חוצמזה כל הבית שקט...
את אוכלת? לא אבל אני רעבה
שותה? לא.. אבל אני גם צמאה כשחושבים על זה. תסתובבי לאחור, מה את רואה? את הדלת של החדר.. מחזה נעים? חח אפשר לומר.. שבועות. את אוהבת מאכלי חלב? מאוד! מדוע כן ומדוע לא? אני פשוט ילדה חולת גבינות. תנו לי גבינה צהובה וצפו בי גומרת
בואו נראה אם את חכמה - למה חוגגים את שבועות? שמחת בית השואבה את עושה\עשית מלחמות מים? לא. תודה! למה קראו לחג שבועות ושמו רק יומיים חופש, לדעתך? ככה! תשאלו את מי שקרה לו שבועות לא אותי
גאד דמט שאלות של כיתה ג'...!
אתמול. היה משהו מעניין אתמול? כן! הייתי עם בייבי שלי

למעלה