מרחפת לי באויר תחושה שאתה מנסה
להשליך עלי סטריאוטיפים שיש לך על פמיניזם, בלי לבדוק אותם עם המציאות. אני דיברתי על גברים ותהליך הענשתם? תראה לי הודעה אחת שלי שמדברת על זה. ולא רק מכאן, גם מהשנה שבה אני מנהלת את פורום פמיניזם. אחת כזו. אני דיברתי על מסרים שוביניסטים בחברה, והשפעתם על היחס לנשים. *נשים*. שמעת? *נשים*. אולי בשבילך גברים הם מרכז העולם. אני מעדיפה לדבר על *נשים*. כמובן, שאם אתה אנס בפוטנציה (שכן דיברתי על העונש הראוי לדעתי לאנסים), או שאתה חושב שהטרדה מינית זה חלק אינטגרלי מאישיותך (שכן דיברתי גם על העונשים שצריכים לקבל מטרידים מינית ותוקפים מינית ושאר רעות חולות), אז יתכן מכאן נובעת תחושתך שאני מדברת על הענשת גברים. בכל אופן, לא רק אבך וסבך היו שוביניסטים. אלא גם בני דורך, וגם בנות דורך. ההבדל ביני לבינך, זה שאני טוענת שכיום אין שוויון ואתה טוען שכן. זה נראה לי הבדל לא מבוטל. נראה לי בהחלט יותר סביר שאתה קוזיאנליומיסט מאשר פמיניסט. בכל אופן, להסתכל עליך ועל זוגתך ולהחליט שבגלל שאצלכם המצב טוב אז יש שוויון, זה כמו שאני אסתכל עלי ועל חבר שלי, ואחליט שהעולם הןא בלונדיני, לבן, ממוצא רומני, אתאיסטי, דובר עברית, אוהב לראות סרטי פעולה, וגר בדירה שכורה בהרצליה. מה אני אגיד לך? לא פיתחתי רמת אטימות כזו לחשוב שאם אצלי זה ככה אז בעולם או אפילו בישראל זה גם ככה.