• • • • • •
• • • • • • •

gerry

New member
צ´מעו בדיחה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

חבורת בנות בחופשה חיפשו מלון כשלפתע ראו מלון בן חמש קומות כשעליו שלט לנשים בלבד´. כשנכנסו הסביר להם פקיד הקבלה את מהלך העיניינים - כל שעליכן לעשות הוא לעלות קומה קומה ולהחליט מהי הקומה הרצויה לכן, לא תהיה לכן כל בעיה להחליט מאחר ובכל קומה קיים שלט המסביר מה יש באותה קומה. עלו הבנות לקומה הראשונה וראו שלט האומר ´לכל הגברים בקומה זו יש קצר ודק´ מן הסתם החליטו לעלות לקומה הבאה. שם אמר השלט ´לכל הגברים בקומה זו יש ארוך ודק´ עלו לקומה השלישית שם ראו שלט האומר ´לכל הגברים בקומה זו יש קצר ועבה´. מאוכזבות עלו לקומה הרביעית, בידיעה שיש עוד שתי קומות. בהגיען לקומה הרביעית ראו שלט האומר לכל הגברים בקומה זו יש ארוך ועבה´ - שמחות נכנסו לקומה כשלפתע נזכרו שקיימת עוד קומה נוספת. לאחר שיחה קצרה החליטו לעלות לקומה החמישית לראות מה הן עלולות להפסיד בהגיען ראו שלט האומר בקומה זו אין כלום, היא נבנתה רק עמ"נ להוכיח כי אין דרך לרצות אישה!

כוכבונת

New member
גבר ואישה מה שביניהם

משהו שתחשבו על זה.... מה ההבדל בין חברה לרעיה? 20 ק"ג מה ההבדל בין חבר לבעל? 45 דקות כיצד נקרא המצב בו גבר מדבר בצורה סקסית לאישה? הטרדה מינית כיכד נקרא מצב בו אישה מדברת הצורה סקסית לגבר? שיחה ארוטית כיצד תדע שאישתך מתה? הסקס אותו דבר אך ערמת הכלים בכיור גדלה מה הסיבה שאישתך יוצאת כל פעם מהמטבח כדי להציק לך? השרשרת בה קשרת אותה ארוכה מידי מה היא הדרך הקצרה ביותר לליבו של גבר? דרך החזה עם סכין חדה מדוע גבר מעוניין להנשא לבתולה? הוא לא יכול לסבול ביקורת מהי בלונדינית חכמה? כלבת גולדן רטריוור מדוע כלה תמיד לבושה בלבן? מפני שצבע המדיח צריך להתאים לצבע המקרר והתנור מדוע הגברים מעדיפים דוש ולא אמבטיה? להשתין האמבטיה זה מגעיל נו מה אתם אומרים?

אלדד26

New member
משהו לא בסדר

שעתיים פחות 4 דקות עברו, וטל קר לא הגיבה! מישהו דיבר איתה לאחרונה? ראה אותה? הכל בסדר? ואגב... רק 45 דקות?!

voguemaster

New member
בוא נקווה שהכל אצלה בסדר..

אולי סתם היא עסוקה ולא בא לה לשגע לנו ת´שכל AND VICE VERSA...

טל קר

New member
שמחתי לראות שגם כשאינני כאן,

רוחי עדין שורה סביבכם. ומכיון שזה מתבקש, הנה המסרים המועברים בבדיחות הנ"ל. א. נשים מזניחות את עצמן אחרי שהן מתחתנות. ב. זלזול במושג ההטרדה מינית (מצ"ב קישור לחוק). כולי תקווה שכל אחד ואחד מהגברים שלא חושבים שדיבור סקסי זו הטרדה מינית יתקלו בבחור שיתחכך בהם ויציע להם הצעות מיניות בקול סקסי. ג. נשים רוחצות ת´כלים בבית, נשים לא נהנות מסקס ולא זזות בסקס (מענין אם כך למה זה מפריע להן ההפרש של ה45 דקות) ד. הבדיחה על השרשרת היא לא פשוטה כמשמעה כי כיום בעולם המודרני לא באמת קושרים נשים, אבל זו בדיחה שנועדה להחזיר נשים למקומן. (הנה, ספרו אותה בפגישת עסקים והיו בטוחים שהנשים שנמצאות במקום ירגישו חרא). ה. בדיחת הבלונדינית הרגילה, שמראה שוב את הקונפליקט הרגיל, על זה שאישה צריכה להראות טוב, אבל כשהיא נראית טוב חושבים שהיא סתומה. ו. עוד בדיחה שיגרתית על זה שמטלות הבית זה של האישה. המסרים הכי מסוכנים מבין כולם - א. המסרים בדבר יחס של אישה למין. ב. הזלזול בהטרדה מינית מצ"ב עיקר החוק (ובקישור מצורף מלוא החוק, כולל סעיף קטן י´ וכו´) (א) הטרדה מינית היא כל אחד ממעשים אלה: (1) סחיטה באיומים, כמשמעותה בסעיף 428 לחוק העונשין, כאשר המעשה שהאדם נדרש לעשותו הוא בעל אופי מיני; (2) מעשים מגונים כמשמעותם בסעיפים 348 ו-349 לחוק העונשין; (3) הצעות חוזרות בעלות אופי מיני, המופנות לאדם אשר הראה למטריד כי אינו מעונין בהצעות האמורות; (4) התייחסויות חוזרות המופנות לאדם, המתמקדות במיניותו, כאשר אותו אדם הראה למטריד כי אינו מעונין בהתייחסויות האמורות; (5) התייחסות מבזה או משפילה המופנית לאדם ביחס למינו או למיניותו, לרבות נטייתו המינית; (6) הצעות או התייחסויות כאמור בפסקאות (3) או (4), המופנות למי מהמנויים בפסקאות המשנה (א) עד (ג), בנסיבות המפורטות בפסקאות משנה אלה, גם אם המוטרד לא הראה למטריד כי אינו מעונין בהצעות או בהתייחסויות האמורות: (א) לקטין או לחסר ישע - תוך ניצול יחסי מרות, תלות, חינוך או טיפול; (ב) למטופל, במסגרת טיפול נפשי או רפואי - תוך ניצול תלות של המטופל במטפל; (ג) לעובד במסגרת יחסי עבודה, ולאדם בשירות במסגרת שירות - תוך ניצול מרות ביחסי עבודה או בשירות. (ב) התנכלות היא פגיעה מכל סוג שהוא שמקורה בהטרדה מינית, או בתלונה או בתביעה, שהוגשו על הטרדה מינית.

אלדד26

New member
נו, בוודאי שרוחך שורה עלינו.

שורה גם שורה. א. האמת? זה נכון, ולא רק לגבי נשים אלא בכלל לגבי אנשים שמתחתנים. עצוב, אבל יש הרבה יותר מדי מקרים כאלו. ב. אני יכול להעיד על עצמי בתור סטרייט למהדרין ויעידו על כך כמה בחורות בעולמנו - ואני לא הומופוב, ואני דווקא לומד במכללה מסוימת ששמה יצא למרחוק בתור כזו שבשורותיה גאים לרוב, ותתפלאי, דווקא יצא לי לקבל הזמנות סקסיות שכאלו מגברים (מה לעשות שיש לי את היתרונות החיצוניים שמיוחסים לגייז) , והאמת שלא נבהלתי. זה אפילו מחמיא
אז נכון, אין לי שום עניין ביחסים הומוסקסואליים, אבל זה בהחלט היה ליטוף לאגו. אם כולם היו מתייחסים להזמנות כאלו כאל מחמאות (כל עוד לא מדובר בהטרדה מתמשכת, כמובן), אז לא הייתה בעיה. את מבינה את הנקודה? אם גבר ידבר אלייך בקול סקסי (והוא לא אישך או חברך) הרי מייד תצעקי גוועלד ותאמרי שזו הטרדה מינית. למה? למה לא לקבל את המחמאה, לסרב בנימוס ולהמשיך הלאה? ושוב, אני מדבר על הצעה חד פעמית, שבסיומה יבין הגבר שאינו רצוי, ולא ימשיך להטריד. וכמובן שהחוק להטרדה מינית עומד לצידי. מדובר בהצעות *חוזרות* (למעט במקרים ספציפיים - קטינים, כפיפים וכו´). ד. אני זוכר איך שמעתי בדיחות כאלו מנשים. ודאי יש לך הסבר שאינו נעוץ בחוש ההומור של אותה בחורה, ששמעה בדיחה משעשעת, גם אם נטולה קשר למציאות. אשמח לשמוע את ההסבר (למרות שאני מתאר לעצמי שההסבר יהיה משהו נוסח... "אותה בחורה רצתה לשאת חן בעיני הגברים באזור"...) ה. אגב, קומפנסציה טבעית של הטבע קובעת שלכל אחד יש יתרונות בתחומים מסוימים וחסרונות בתחומים אחרים, ואלו שהם גם יפים וגם חכמים הם דווקא יוצאי הדופן. אגב - אחת הסיבות לזה שנשים יפות הן סתומות היא בגלל החינוך שהיא קיבלה. או, אם להסתכל מהכיוון השני - בחורות פחות יפות פשוט מתאמצות יותר בתחומים אחרים. אותו הדבר לגבי גברים. אין הבדל. מה שכן, יש יותר נשים יפות מגברים יפים. טבע, את יודעת.

טל קר

New member
יש יותר נשים יפות מגברים יפים?

לא הסכמתי עם זה, ובטח לא הסכמתי עם "הטבע". דווקא שמתי לב שבטבע, בהרבה מינים מי שמתקשט ודואג לצורתו, זה הזכר (ע"ע הטווס וזוגתו האפורה, או האריה עם הרעמה, דגים וכו´) שלא לדבר על זה שמה נחשב יפה ומה לא זו תפיסה חברתית ששונה מחברה לחברה, ומתקופה לתקופה. לאור הנ"ל אולי כדאי לך לשקול היכן אתה תוקע "טבע" אלא אם כן זו מנטרה ואתה מנסה באמצעות חזרה מירבית על המילה להגיע להיכנשהוא.

אלדד26

New member
אצלנו, בני האדם,

המצב הוא הפוך מאשר אצל רוב החיות. רוב החיות גם לא מונוגמיות ובוודאי שלא נקשרות בזוגות עד סוף ימיהם. אז? מה הנקודה שלך? אני מדבר על טבע האדם, לא על הטבע בכלל. אם ניקח את הטבע בכלל, קיומנו כיצורים חיים זניח לחלוטין, כי 99.6 אחוז מאוכלוסיית העולם הם חרקים. יונקים - ובני אדם בפרט - הם זניחים לגמרי. בכל מקרה, על השאלה האם יופי הוא דבר אבסולוטי או דבר יחסי לא נתווכח כאן ועכשיו, זה מיותר ויגרור אותנו לדיוני סרק נוספים. את יכולה לא להסכים עם זה שנשים הן - בממוצע - יפות יותר מגברים, ולא משנה איך תגדירי את יופיין בדיוק. בבקשה, ליאן - סקר חדש. מי יותר יפה בממוצע, גברים או נשים. בואו נעלה את העניין לבדיקה.

טל קר

New member
הרסת אותי עכשיו...

במלאן הודעות דיברת על חשיבות ה"טבע", כתבת גם אצלי בפמיניזם על תכונות טבעיות לגברים וטבעיות לנשים... חשבתי שאתה מסיק מהטבע שסביבנו, בסגנון הפסיכולוגיה האבולוציונית. אז תגיד לי חכמולוג. איך אתה יודע מה "טבעי" ומה "לא טבעי" על פי ההגדרות שלך, אם אתה לא יוצא מ"טבע" החיות (אני לא זוכרת אם זה היית אתה או אלי שחיזק אותך על זה שאנחנו חיות משוכללות), אז על פי מה? על פי המצב הנוכחי? איך אתה קובע מה טבע האדם ומה לא טבע האדם בלי אף נקודת מוצא ? כתבת אצלי בפורום על זה שגברים הם כוחניים יותר "מטבעם" ןנשים עדינות יותר "מטבען". חשבתי שאולי יש לך בראש איזה בבון אוסטרלי שאצלו זה ככה. אבל לא. אתה לא מסתמך על שום דבר מעולם הטבע. אז יצאת מתחום הפסיכולוגיה האבולוציונית. אז על מה אתה מסתמך בעצם, מלבד משאלות לב? הכי הרס אותי ה"לא משנה את תגדירי את יופיין בדיוק". תגיד לי, ראית ת´שבט הזה באפריקה שמאריך לעצמו את הצוואר בצורה מלאכותית עם טבעות על הצוואר כי הוא חושב שצוואר ארוך זה הכי יפה? או את אלו שמחוררים לעצמם את הלחיים? או ארצות כמו מצריים וטורקיה שמתים על נשים בצורת רוזאן בר לפני הדיאטה? יצא לך להציץ בנאשיונל גאוגרפיק ללמוד קצת על מושגי יופי שונים בין חברות שונות? נשים בממוצע מחונכות להקפיד על יופין וטיפוחן יותר מגברים. ולכן הן עשות ניתוחי אף, ניתוחי חזה, ניתוחי שאיבת שומן וכו´, יותר מגברים, עושות דיאטות יותר מגברים (וסובלות יותר מהפרעות אכילה מגברים). אז בממוצע נשים "מטופחות" יותר מגברים. אבל מה הקשר ליופי?

אלדד26

New member
רק אל תיהרסי לנו כאן

א. האדם, כמדומני, לא התפתח מהטווס ולא מהאריה. אלו הדוגמאות שאת נתת. כשאני אומר "טבעי" אני מתכוון לדברים הנובעים, למשל, מאיזורים חזקים יותר במוח האישה, לעומת איזורים אחרים שחזקים יותר במוח הגבר. אני מתייחס אל האדם בלי התייחסות אבולוציונית. ואם כבר הייתי מתייחס לאבולוציה, אז הייתי הולך דרך הנתיב שהוביל אל האדם, מיליוני שנים אחורה. ב. לגבי יופי, יש יופי עקרוני ויש טיפוח. אני קובע שנשים באשר הן, באופן ממוצע יהיו יותר יפות מאשר הגברים. קחי חברה X שבה קוד יופי מסוים. הנשים בחברה הזו יהיו יותר יפים בממוצע מאשר הגברים.

voguemaster

New member
אני משועשע קשות ../images/Emo6.gif

מעניין שדווקא בחרת להדגים שיופי זה מושג שונה בין חברה לחברה. אכן זה המצב בחלק מן המקרים, אבל באופן שיוויוני, לא. הסיבה היא שיש מחקרים (גם לי יצא קצת לראות נשיונל ג´אוגרפיק) שהוכיחו שמושג המשיכה דומה אצל כל אדם ואדם, ללא קשר לתרבותו והגזע שלו, ואם הוא בגלל בא במגע עם תרבות אחרת. כן כן, תתפלאי. שוב, אני מבסס על סמך מחקר, אותם מחקרים שאת כ"כ מתהדרת שאת מסתמכת עליהם. הנה, הסתמכתי על מחקר שמראה את ההיפך. מה תגידי ? עזבי, לא כ"כ מעניין לשמוע את התשובה... אלי

ליאן.

New member
ולמה שיצחקו בכלל ?

"אין דרך לרצות אישה"
זה אמור להצחיק ? בחייכם אנשים !!! מספיק להיות מגעילים בפורום ! היית מת לרצות אישה, לדעת מה היא חשה בכל רגע, מהם מאוויה, רצונותיה וסלידותיה, ומהן אהבותיה וחלומותיה. להציג את האישה שדרשנית שאיננה מתרצה זה פשוט סטריאוטיפ מסיט ודלוח שלא גורם לדבר מלבד זלזול והכללה במין הנשי. חבל.. חבל לי בעיקר על כל הגברים שכנראה מפספסים את הדברים היפים באמת במהות המין הנשי. נשים זה לא רק שותפה לסקס. איך תוכלו לדעת אהבה אמיתית מהי אם בכל הזדמנות תחפשו להתבדח ולהחיות סטראוטיפים שכאלו ? נכון שמדי פעם אני עצמי מעלה קטעים שנראים מפלים משהו לאחד המינים, אך אני באמת משתדלת שלא יפגעו במישהו ושמטרתם תהיה להשתעשע על הסטיגמות עצמן ולא על חשבון המין השני. בואו ננסה לכבד אחד את השני/ה כבני אדם אנושיים עם ראש ולב ורגשות.. אנחנו לא עד כדי כך שונים.. ליאן.

voguemaster

New member
אני אגיד לך משהו

את לא גבר, לכן את לא מבינה למה זה משעשע. זה משעשע כי זה כ"כ נכון, רוב הזמן. אז באנו ונתנו דוגמא לסקס, אבל את יודעת מה ? זה קיים בעוד תחומים. ואם אני בא ואומר לגבר כלשהו את המשפט הזה: הוא יחייך ויהנהן כי הוא מבין את זה טוב מאוד גם כן. פשוט כך. לא בגלל שאנחנו בזים לכן או משהו כזה. לא בכוונה לפגוע. זה פשוט נכון, ובהרבה מקרים. את בעצמך אמרת שהיינו מתים לדעת מה אישה רוצה ומה היא חושבת ומרגישה. אבל אנחנו גברים ולא מסוגלים, לא באופן מוחלט (ויש כאלו שבכלל לא), אז במקום לקפוץ ולהתווכח על המשפט, נניח לזה כי זה באמת לא כזה חשוב... אלי

ליאן.

New member
איך אתה אומר שהמשפט ´כל כך נכון´ ..

כשאתה מסכים איתי שאתה לא יודע מה אישה חושבת ומרגישה, נו בחייך.. ועד שכתבתי משהו כל כך יפה ומתקתק באופן לא אופייני אתה עוד מתווכח איתי..

voguemaster

New member
לא מתווכח..../images/Emo4.gif

מה שכן, אי אפשר להתעלם מהעובדה שזה מצחיק הרבה גברים וגם הרבה נשים. בכל אופן, העובדה שאף פעם לא ניתן לדעת ולהבין מה אישה חושבת הוא בדיוק הסיבה למה אנחנו הגברים אומרים: "אי אפשר לרצות נשים". גאביש ?
אלי

למעלה