על מה את מדברת .. עזבי את הסיפור שלו בכלל בחור צעיר אכן צריך לקבל את עיצת הוריו ובמיוחד כשהם רוצים בטובתו וודאי לא ללכת נגד יש לך מושג מה ההשלכות של דברייך????
בואי נעניש אותם כן אכפת לי וכואב לי ולכן עקבתי אחרי הסיפור הזה מתחילתו שדי התבטא בפורום הזה ואחרי הכל אני מוכן לקחת את האחריות הזו ולומר עזוב זה לא עניין של כסף זה הרבה יותר מזה. זה כואב זה ייכאב אבל...
זורקים דבר שנבנה כך... אישית לא אכפת לי להתחתן ברבנות כל עוד הבחורה שווה את זה... ההורים שלה יחזרו אליך על ארבע ברגע שיהיה לכם בע"ה נכדים... רק תשתדל שהם יהיו חמודים...הילדים...
ב, לא רק הכסף אלא אישיות לא מתאימה. חלילה וחס, אני לא מדבר על הפליה ! חברה של אימי אמרה לי שיש 3 מרכיבית בקשר ( על פי חב''ד ) 1, רקע דומה. 2, משיכה מינית. 3, מטרה משותפת. סיכום : 1 לא התאים ( רקה דומה )
לומר לך שאת המתעורר מאוחר... : ) תכונות של אישה תמיד ישתנו במיוחד לפי מצבי רוח שלה ובמיוחד לאחר הלידות בוא לא נשכח שלהבדיל מאיתנו היא בנויה על רגש כך שאם איני טועה החפץ חיים אמר שאישה בחיים לא תוכל להכיר אותה... פשוט צריך אישה טובה לגידול ילדיך וכמובן שתיראה לך ותמצא חן בעיניך חיצונית