‏*‏ משבר *

2ת Wל ר2

New member
מפריע לך??? מפריע להורים!

ושוב- אם יש בינכם אהבה אמיתי- אל תוותר עליה!! אני מאמינה שהיא שבורה מאד.... כסף זה לא הכל בחיים!!

jjr1

New member
אין לך מושג

על מה את מדברת .. עזבי את הסיפור שלו בכלל בחור צעיר אכן צריך לקבל את עיצת הוריו ובמיוחד כשהם רוצים בטובתו וודאי לא ללכת נגד יש לך מושג מה ההשלכות של דברייך????

2ת Wל ר2

New member
היה צריך לחשוב על זה קודם!!

לא עושים כזה דבר!!! אם הוא אוהב אותה באמת הוא ישכנע את הוריו שלא הכל מתחיל ונגמר עם כסף!! הם התארסו כבר!!!! לבבות הולכים להשבר פה חלילה!

jjr1

New member
היה צריך לחשוב על זה קודם אז...

בואי נעניש אותם כן אכפת לי וכואב לי ולכן עקבתי אחרי הסיפור הזה מתחילתו שדי התבטא בפורום הזה ואחרי הכל אני מוכן לקחת את האחריות הזו ולומר עזוב זה לא עניין של כסף זה הרבה יותר מזה. זה כואב זה ייכאב אבל...

שםאנילא

New member
אז קח את הבחורה...שב ודבר איתה על זה...לא

זורקים דבר שנבנה כך... אישית לא אכפת לי להתחתן ברבנות כל עוד הבחורה שווה את זה... ההורים שלה יחזרו אליך על ארבע ברגע שיהיה לכם בע"ה נכדים... רק תשתדל שהם יהיו חמודים...הילדים...

בועz

New member
א , עדיין לא התארסנו

ב, לא רק הכסף אלא אישיות לא מתאימה. חלילה וחס, אני לא מדבר על הפליה ! חברה של אימי אמרה לי שיש 3 מרכיבית בקשר ( על פי חב''ד ) 1, רקע דומה. 2, משיכה מינית. 3, מטרה משותפת. סיכום : 1 לא התאים ( רקה דומה )

שםאנילא

New member
לרחל ולעקיבא לא היה רקע דומה בכלל...רק

היא ראתה את התכונות שלו ולכן רצתה אותו

בועz

New member
השאלה היא

האם אני ירצה את התכונות שלה להמשך הדרך

שםאנילא

New member
עכשיו יש לך בעיה עם התכונות שלה?? אני חייב

לומר לך שאת המתעורר מאוחר... : ) תכונות של אישה תמיד ישתנו במיוחד לפי מצבי רוח שלה ובמיוחד לאחר הלידות בוא לא נשכח שלהבדיל מאיתנו היא בנויה על רגש כך שאם איני טועה החפץ חיים אמר שאישה בחיים לא תוכל להכיר אותה... פשוט צריך אישה טובה לגידול ילדיך וכמובן שתיראה לך ותמצא חן בעיניך חיצונית

אני לא מבינה אותך

אם אתה רוצה אותה למה זה אמור להפריע????? קום תתחתן במה שההורים יכולים לעזור יעזרו במה שלא לא באמת שכסף זלא הכל

jjr1

New member
איך אומרים....

כסף זה לא הכל בחיים- אבל מי צריך הכל

בועz

New member
עם כל הכבוד ויש כבוד

איך אוכל להמשיך לחות ללא מינוס אחרי החתונה אם המצב הוא כזה? ( נקודה למחשבה )

למעלה