ת ת ע ו ר ר ו

Dor K

New member
ת ת ע ו ר ר ו../images/Emo124.gif

מה קורה לכם? זה שהתחלפה ההנהלה, לא אומר שלא צריכים לכתוב. נראה אם זה יעורר אתכם... תביאו לפה את הציטוטים הכי מצחיקים של שלמה, מהופעות, מהרדיו, משירים, מהפגישה שלכם אתמול בסופר, לא יודע.. רק תביאו..
אני רוצה לראות פה שירשור ענק, ונכניס לטאג ליין, שמי שבא לפה, יראה שהשממה קיימת, אבל לא בבית ספרינו. אני מניח שזה שהצעתי, זה אומר שאני אמור להתחיל (לא פייר). ציטוט שמצחיק אותי, מ"אוטובוס מס´ 1": "...וההוא כן, שאגב, לא נראה כמו גנב, אז איך תקראו לו?"

מאיושית

New member
התעוררתי...בוקר טוב..../images/Emo24.gif

משפט מצחיק? משפט מצחיק?..... הממממממ....תן לי לחשוב קצת.....אה! מצאתי! לתוך הסלט נפל השלט, הגשם ירד, הלכתי לאט... מתוך: לא לקחתי ללב, צימאון

שייני

New member
אמ..

" לאט לאט נשכב על הגב ואז תגידי : "לבשתי לכבודך חולצה" ותגידי : "בוא ותקלף אותה ממני עכשיו כמו שמקלפים ביצה"

golDenBerg

New member
"זה שיר שמתחיל באנגלית...

ו.....One, two, three, four האהבה הישנה זאת שברחה לי..."

אני איתך !

פעם ראשונה ששמעתי את זה לא הפסקתי לצחוק, וגם בפעם השניה.. והשלישית ... טוב נו, הבנתם את הרעיון

שייני

New member
שני דברים בקשר למפגש

שאלתי אם למישהו יש מיני מערכת שהוא יכול להביא למפגש בחמישי לספטמבר אבל לא ענו, אז אני שואלת שוב, כי זה די הכרחי... ודבר שני, מישהו בקשר טלפוני עם רום ויכול להודיע לו על זה כי הוא עדיין נעלם לם לם...... מה, פיקניק בלי קפה??

למעלה