ת"ש
היי שלום, אני חיילת כבר שנה, ויש לי בעיה שהייתי רוצה להעלות כאן.
הבעיה היא לא שלי, היא של חברה מאוד טובה שלי, שאני מנסה לעזור לה ולהביא לה פתרונות.
חברה שלי, משתרתת בבסיס יומיות, וכל פעם כשהיא חוזרת הביתה היא יוצאת ישר לעבוד, לא מזמן היא סיימה חודש מיוחדת.
יש לה הרבה בעיות בבית, בעיות משפחתיות, בעיות כלכליות (לכן היא עושה יומיות), היא לא מסתדרת עם אמא שלה, היא שונאת לחזור הביתה.
כבר הרבה פעמים היא ניסתה להכריז שהיא חיילת בודדה על מנת שיוציאו אותה מהבית, לפני כשבועיים בערך היה לה ביקור בית, ובסופו של דבר הדבר היחיד שנתנו לה זה חצי שנה בבית חיילים בודדים בתל אביב, דבר שהיא ממש לא רוצה.
הצעתי לה אם הבסיס שלה יכול לספק לה חדר, אבל לא, כי זה בסיס יומיות.
עכשיו אני מתייעצת איתכם שתוכלו לתת לי הצעות ופתרונות נוספים...
אני כבר לא יודעת על מה לחשוב, והיא כל פעם שואלת אותי מה היא כבר יכולה לעשות...
תודה
היי שלום, אני חיילת כבר שנה, ויש לי בעיה שהייתי רוצה להעלות כאן.
הבעיה היא לא שלי, היא של חברה מאוד טובה שלי, שאני מנסה לעזור לה ולהביא לה פתרונות.
חברה שלי, משתרתת בבסיס יומיות, וכל פעם כשהיא חוזרת הביתה היא יוצאת ישר לעבוד, לא מזמן היא סיימה חודש מיוחדת.
יש לה הרבה בעיות בבית, בעיות משפחתיות, בעיות כלכליות (לכן היא עושה יומיות), היא לא מסתדרת עם אמא שלה, היא שונאת לחזור הביתה.
כבר הרבה פעמים היא ניסתה להכריז שהיא חיילת בודדה על מנת שיוציאו אותה מהבית, לפני כשבועיים בערך היה לה ביקור בית, ובסופו של דבר הדבר היחיד שנתנו לה זה חצי שנה בבית חיילים בודדים בתל אביב, דבר שהיא ממש לא רוצה.
הצעתי לה אם הבסיס שלה יכול לספק לה חדר, אבל לא, כי זה בסיס יומיות.
עכשיו אני מתייעצת איתכם שתוכלו לתת לי הצעות ופתרונות נוספים...
אני כבר לא יודעת על מה לחשוב, והיא כל פעם שואלת אותי מה היא כבר יכולה לעשות...
תודה