ת-ע-ז-ר-ו---ל-י-!-!-!

ת-ע-ז-ר-ו---ל-י-!-!-!

נכון בדולזמיקר אז יש אפקט מיוחד כזה שאפשר להזיז את הציורים על הלוח כלומר על אותו עמוד... אז איך לעזזל עושים את זה???? ענבר אמרה לי שקשום את זה באיזה הודעה אבל לא ראיתי אותה... אז או שתשלחו אותי להודעה או שפשוט תגידו לי.. וואטאבר!

Diva Star

New member
סליחה שאני אומרת אבל...../images/Emo42.gif

רומי היא הראשונה שהתחילה לבנות פה אתר... וכולן התלהבו מהרעיון ועכשיו הן גם בונות... וכאילו זה ממש לא יפה... אל תבינו אותי לא נכון זה מגניב שיהיו הרבה אתרים בעברית על דוליז וכל זה... אבל תשמרו ותשימו לב שאתן לא מעתיקות ממנה
אל תקחו דברים מאתרה בלי רשות ואל תעתיקו רעיונות
אני כבר הרבה זמן רוצה לבנות אתר ואפילו התחלתי לבנות אתר לפני המון המון המון זמן רק שלא ידעתי איך לעשות את הדולמייקר אז רק שמתי את התמונות... ואני גם עושה אתר שונה לגמרי משל רומי אז זה אחרת... תשמרו ותשימו לב שאתן לא מעתיקות ממה
גורו לכם אויבי היורש
שלכם ב
Diva Star

SnooZer

New member
תאמת-אני די מסכימה... ../images/Emo60.gif

כאילו,כתבו כאן שחשוב נורא להגדיל את קהילת הדוליז הישראלית וזה בהחלט נכון! אז יכול להיות שרומי פשוט נתנה את ה´דחיפה´ להתחיל לבנות את האתרים.. ואני מעודדת את זה! כי זה טוב וחשוב וכיף. אבל טל צודקת-באמת לא להעתיק! חוץ מזה,אם כל מי שבונה אתר דוליז בעברית יעתיק או אפילו ייקח ברשות מאתר דוליז עברי\אנגלי מוכר אחר,אז יהיו בכל אתר אותן תמונות ואז למה צריך הרבה אתרים? אם יעתיקו אז לכל אתר דוליז שאני אכנס אליו אני אגיד:"אוף,שוב התמונות האלה.." ויכול להיות שאני אפסיק להתעניין בדוליז!

blue star

New member
אני לא כל כך מסכימה

רשמת שבגלל שרומי בונה אתר כולן התלהבו והתחילו גם אבל זה לא נכון בכלל ( לדעתי בכל אופן ) אני התחלתי לבנות אתר בובות לפני כשנה דרך הומסטד אבל אז הומסטד עשה את הבנייה בתשלום או משהו אם אני לא טועה ולא היה אפשר להיכנס לאתר אז לפני כמה זמן התחלתי לבנות אתר חדש מה שאני כן מסכימה איתו הוא שהאתרים צריכים להיות מקוריים ושאסור להעתיק כי אז זה באמת לא יפה ולא שווה ! ודרך אגב - מתי תפרסמי טל את כתובת האתר שלך ?

Diva Star

New member
את צודקת..../images/Emo42.gif

יכול להיות שיש ילדות שחשבו על זה לפני הרבה זמן.. אבל את גם חייבת להסכים איתי שיש כאלו שלא
אז נכון לא הייתי צריכה לעשות כזאת הכללה אבל מילא... מה שהיה היה...
אני אפרסם את האתר שלי כשיהיה בו משהו... מקווה שבקרוב...

מי לעזזל אמר שאני בונה אתר דוליז??!

אני בסך הכל שאלתי איך עושים את זה... תפסיקו להסיק מסקנות לפני שאתם בכלל יודעים! לידיעתכם אני בונה אתר שאני צריכה להשתמש באפקט כזה אבל זה ממש ממש לא דוליז!!! כשזה יהיה גמור (אם תעזרו לי) אני יראה לכם ותראו בעצמכם!

Diva Star

New member
אני נורא מצטערת...

טעות שלי...
אבל עדיין לא דיברתי ספציפית עלייך...
דיברתי כללית על כולן... ולא הייתי צריכה להכליל, כבר אמרתי את זה לפני כמה הודעות...

Girly Girl

New member
מממ.. דיברתם עליי?../images/Emo80.gif

קודייייים כל..! אני התחלתי לבנות את האתר הזה ממממזממממן רק שאני עצלנית ולא היה לי כוח להמשיך <זה האתר ה6 שהתחלתי לבנות ועוד לא סיימתי.. חחח> anyway אני לא דחפתי אףאחד לבנות אתר לדולז אני רציתי לבנות אתר כדי שיהיה לכולם יותר קל וכיף ובלהבלהבלה >וכמובן גמלי< וזייהו גירלי גירל

תקנו אותי אם אני טועה... אבל

אף אחת עדיין לא ענתה לה על השאלה... (לי אין מושג על מה את מדברת)

למעלה