את ממש יפה.
L LadyAnanas New member 22/11/05 #10 תתחדשי!!! חולצה מגניבה, ותספורת עוד יותר! O_O אוח.. שיער אדום אני מתגעגעת
L LadyAnanas New member 22/11/05 #22 כן:O זה רעיון טוב אבל אני מחכה שהשיער קצת יתאושש יש לי כבר נשירה רצינית
W WickedBitch New member 22/11/05 #11 איזה שיער כוסון .. ]; לא פיירררררררררר!! רק לי יש בצפר זונה שלא מסכים שום צבע בשיער ]; ];
J Jillian New member 22/11/05 #17 וואלה איזה חוצפה! מה תעשי אם תצבעי את השיער? כאילו מה יעשו לך? תודה
W WickedBitch New member 22/11/05 #20 אממ... לא יודעת.. מביאים הורים ומחריכים לצבוע על זה.. נמ.. סתם ביזבוז אנרגייה וכסף על צבע.. /= צבעתי לסגול פעם ועשו לי תמוות.
אממ... לא יודעת.. מביאים הורים ומחריכים לצבוע על זה.. נמ.. סתם ביזבוז אנרגייה וכסף על צבע.. /= צבעתי לסגול פעם ועשו לי תמוות.
W WickedBitch New member 22/11/05 #26 יאפ. אסור לנו גם גזור , לק , גרביים ציבעוניות מידיי , פירסינג , עגילים ארוכים וכו'. בצפר שיטי כ"כ.. אבל אני עוברת שנה הבאה אז נחמד לי ^__^
יאפ. אסור לנו גם גזור , לק , גרביים ציבעוניות מידיי , פירסינג , עגילים ארוכים וכו'. בצפר שיטי כ"כ.. אבל אני עוברת שנה הבאה אז נחמד לי ^__^
P Prozaccc New member 22/11/05 #18 שיער מדהימ, אמא שלי הייתה רוצחת אותי אם הייתי מעלה בדעתי לצבוע אותו ככה. לא פייר
C Cry For The Moon New member 22/11/05 #29 מדהים!!! זה השיער המושלם!!! אני מתה לעשות ככה כבר הרבה זמן אבל אני לא יודעת אם פוני יתאים לי