ת"א צועדת בגאווה

mri10

New member
מה קשור חרדים?

דיברתי על הקהילה הגאה,דתיים וחילונים כאחד.

אממ..

אני מהקהילה ותאמת מעולם לא הבנתי את הטררם מסביב לנושא.

אני מאמינה שחלק גדול מחברי הקהילה יחלקו עליי כי יש להם צורך לצעוק לעולם "גם לנו מגיע" וכן, אני מצדיקה אותם / אותנו שגם לנו מגיע להיות כמו כולם מבחינת זכויות
אבל עדיין אני חושבת שהמצעד הזה הוא רעש וצילצולים וחבל שככה אחרים רואים אותנו.

בסך הכל יש לא מעט אנשים שקטים ונחמדים בקהילה שלנו שרק רוצים לחיות ולהגשים כמו כולם.

שיהיה סופ"ש מהנה לכולנו.

גם אני אהבתי

יש בזה משהו, אני מסכימה איתך כי אני בהחלט שומעת בדיוק את מה שאמרת מצד הרבה אנשים.
אנשים לא מבינים בשביל מה כל ההחצנה הזו, הבלאגן, ועוד יותר לא מבינים למה צריכים ללכת חצי ערומים ברחוב...
אז כל המטרה אולי מתפספסת?

וכן, כל הבחורים שם הסתובבו חצי ערומים היום,חתיכת בד שבקושי מכסה...

(בלי קשר היה לי כיף, סיבה למסיבה
)

יופי, אז נבטל גם את הקרנבל בברזיל?

בחייאת כולכם.
רוצים לחגוג. שיחגגו.
כל זמן שלא באים ומכריחים מישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה לעשות, אין לי שום בעיה עם זה.

למה אף פעם לא מתלוננים על זה שהיו בחורות חצי ערומות?

אני דורש שיוויון!

קבל הסבר

קודם אני מכיר את הקהילה בתל אביב עבדתי וגרתי ושם !
הרמבם אמר גם לגבי צדיק ורשע האדם בוחר את הבחירות שלו בחייו!
קורה שיש לאדם סערות כאלו בחיים שהוא הולך לבני מינו ,לצערנו בגלל יצר המין לא מעט הולכים לחוות חוויות ולהחליט זה זה מה שאני וקבלו אותי!

וכשיש יותר מידי גאווה אז יש רתיעה שנאה ומה לא,מה שמתאים לתל אביב תשאירו שם

בירושלים זה עיר עם אמונה ואסור משכב זכור ולכן זה יכעיס לא מעט שם

זה לא קשור לליברליות ולקדמה אלא בעוד תחומים לא צריך להבליט את תחלואי האדם בכל תחום

dori78

New member
אז אחרי שנגמר המצעד

ושוב לא הייתי בו, לא כי אני מתנגדת לזכות הקהילה לצעוד אלא כי סתם לא היה לי כח ואני לא חובבת מסיבות רחוב באופן כללי;

כמו שכתבה לך המנומשת - אוכלוסיה נרדפת ומופלית, שמעוניינת להפגין בעד זכותה להיות מי שהיא, נשארת כזאת גם אם זה פחות מתאים להשקפה הפרטית שלך. הייתי מצפה מהאוכלוסיה הפחות ליברלית בת"א לגלות סובלנות ולהדיר רגליה מאיזור המצעד, בדיוק כפי שהייתי מצפה ממארגני המצעד בירושלים לקבוע מסלול שאינו עובר בסמיכות לשכונות חרדיות. כמובן שלאור ההתחרדות הכללית של עיה"ק, המשימה הזו היא קשה ביותר.

האווירה היא לא "ייצרית וחסרת רסן", אלא אווירה של חגיגה.
חוגגים את העובדה שאפשר להיות מי שאתה בלי להיות בסכנת התקפה.
חוגגים את העובדה שמותר לדבר על זה, שיש עוד כמוך ושאתה לא לבד.
חוגגים את העובדה שמה שנחשב במשך שנים ארוכות (ואצל חלק לא מבוטל מהאוכלוסיה עדיין נחשב) להפרעה נפשית - מתחיל לקבל סוג של לגיטימציה, גם אם הדרך ללגיטימציה מלאה עדיין ארוכה.

כמובן שאופי החגיגה לא חייב למצוא חן בעיניך, כפי שהוא לא מוצא חן בעיניי.
מצד שני - אני נבוכה ומרגישה שאני חודרת לפרטיות של דמויות שמתנשקות בלהט בסרטים, ככה שברור למה אני לא מרגישה בנוח מלראות אנשים מפזזים בעירום חלקי בתנועות מיניות, על גבי משאיות שמשמיעות מוזיקה שאני לא נהנית ממנה, כשממילא חם ומגעיל בחוץ ויש לי מספיק דברים לעשות בבית.

אגב, אתה מאוד תמים.
אם היית מבין לא היית משתמש בביטוי "להתקפל בשקט" בפוסט בהקשר הזה.

mri10

New member
כתבתי את מה שכתבתי

כבן אנוש.לא כדתי ואפי לא כיהודי. ההשתייכות הדתית שלי כלל לא רלוונטית לנושא גם אם קשה לך מעט לעשות את ההפרדה. אחת מהקהילה הגאה הגיבה לפנייך.דברי כדבריה.לא יותר ולא פחות. שבוע טוב!

למעלה