ת"א צועדת בגאווה

נסכים שאין לנו אותו טעם :)

מאיפה החלטת שארצה כזה גוף.. וכזה כושי..?
אומנם יש לי סרטים ותסריטים בראש, אבל לא כאלו :)

Anna begins cc

New member
אממ..

אם במקרה את לא לוקחת את אותו הבחור,
אז.. אפשר?

בבקשה

איזו נדיבה אני שויתרתי על משהו לא שלי מלכתחילה

אני מבינה שאת אוהבת שוקולד מריר :)
אני אוהבת פרלין.
עם קצת עבאדי וקצח.

מנומשת30

New member
יש מי שמעדיף/ה את המצעד בי"ם מטעמים אלה ממש.

באופן אישי אני מוצאת את ההודעה שלך מתנגחת מעט. האם לא ראוי יותר לשאול מדוע מתקיים המצעד באווירה שבה הוא מתקיים ולשים בצד אמירות כמו "נניח והבנתי את הצורך שלהם..." וכו'?

למחנות ההשמדה, אליבא ד'מצעד החיים, נשלחו גם הומוסקסואלים. אתה לא מטיל ספק בנחיצותו של מצעד החיים. מדוע אם כן אתה מטיל ספק בנחיצותו של מצעד למען ציבור מופלה ונרדף אחר?

בקשר לאופי המצעד - לא מאוד מדבר אלי, אבל אני גם לא אוהבת את הפוליטיזציה של הנושא. אני חושבת (באופן אישי) שנראות של ציבור אחד לא צריכה לבוא על חשבון נראות של ציבור אחר, ולהיפך. כלומר: שלחרדים (ולשאר אוכלוסיות שנפגעות מהעניין) יש לגיטימציה למרחב מוגן ממצעדי גאווה, כמו שלאוכלוסיה הלה"טבית יש לגיטימציה למרחב לקיים בו מצעד גאווה. לא חייבת להיות התנגשות. ברגע שהנושא (אופי המצעד, לא תוכן המצעד) הופך לפוליטי הוא מוצף בכל מקום, גם במקומות שבהם הוא אינו רצוי.

mri10

New member
עזבי פוליטזציה

פשוט תסתכלי על המצעד ותראי מה מתחולל שם. הקהילה הלהט"בית כמהה להכרה מכלל הציבור בנטייתם השונה. לא מדובר באירוע שנועד רק לחזק את הלכידות החברתית הפנימית,מארגני המצעד מכוונים גם כלפי חוץ. אני חושב שיותר חכם ויותר אמין וגם יותר אפקטיבי לדאוג לאופי מכובד וענייני של המצעד. נ.ב. יחסית לחרדי התנסחתי באופן מכובד.

מנומשת30

New member
ובכן, אני לא חולקת עליך

אבל אני גם לא מארגנת את המצעד.

כשאתה אומר "מכובד וענייני" מתבקש לשאול בעיני מי. וכאן נכנסת שאלת הנראות. מה שלגיטימי בעיניך איננו בהכרח מה שלגיטימי בעיני שכנך, ולהפך. אני יכולה רק לשער שיש כאן אלמנט מסוים של התרסה, אבל כאמור, אני לא מארגנת המצעד והאופי שלו לא לגמרי מדבר אלי. אז אני כנראה לא הדוברת האידיאלית בנושא.

אומר לך

הרמבם כתב על זה כולם נולדים סטרייטים !!

הקהילה ועבדתי במרכז תל אביב ואני מחוזר על ידם ,הגזימו בצורה מוגזמת ,בסופו של דבר זה יעורר אנטי כי כשמדברים על זה וכו אז יש כאלו שלא הולך להם עם נשים ואז מנסים ונתקעים!

הקהילה מאוד יצרית וכרגיל לעשות רעש שבסוף זה יהיה כנגד ,יצאת מאיזון נפשי החלטת שאתה גיי תהייה בבית לא מול עיני ,כנל לגבי עוד דברים שהכל בא לך לפנים מה שנקרא!

הם כבר עברו את השלב לעבר אנטי קצת אנשים מהפריפריה גם מרגישים פחד שלא להיות הומו וכו

מה שטוב לתל אביב לא נכון וטוב לשאר חלקי הארץ

גם לדעתי אין דבר כזה הוצו או לסבית

ובטח שלא נולדים עם זה...

אלו בסך הכל תפיסות מעוותות של ילדים מסכנים שעברו טראמות, או לא קיבלו את התשומת לב לה הם היו זקוקים

אבל אין דבר כזה הומו
זו סתם המצאה לגרום לאנשים לצאת מדעתם הלא מודרכת/מכוונת

mri10

New member
זוג נשרים זכרים

ניצפה בגן חיות התנכ"י מתנה אהבים זה עם זה.הם גם בנו קן יחד. נו,מה תגיד??

הומופוביה (מה שנקרא)

הרמב״ם קבע שכולם נולדים סטרייטים? נו, אם יש לנו מסקנה מלפני 800 שנה, היא חייבת להיות תקפה. המדע הרי לא ממש התקדם מאז.

לגבי מי בדיוק יצא מאיזון נפשי - ההומו או ההומופוב - אני חושב שכדאי לשאול איש מקצוע בן זמננו (כלומר, מהמאה הנוכחית).

והדבר הכי חשוב: הגיי יהיה גיי בכל מקום שבו הסטרייט יהיה סטרייט. גם אם זה מול עיניך. בעצם, במיוחד מול עינייך.
כי אתה מבין, כשהאחר מפריע לך בעין - יהיה הומו, אישה, ערבי, חרדי, אתיופי, וואטאבר - הבעיה היא בך. ושלך. והפתרון הוא שאתה תסגור את עצמך בבית כדי שלא לראות. לא האחר.

שתהיה שבת גאה ושמחה.

כולם נולדים סטרייטים? באמת?!

זאת חשיבה של ימי הביניים. התעניינת באמת בנושא, או שישר האמנת לרמב"ם שלך ללא הטלת ספק?
מטילה ספק רציני ביכולת שלך להטיל ספק.

הרבה זמן שלא כתבו כל כך הרבה שטויות בפוסט אחד

קשה לי להאמין שתוכל למצוא אמירה כזו אצל הרמב"ם.
אתה לא נהיה הומו כי "לא הולך לך עם נשים"
כולם ייצריים. הקהילה אולי פחות מנסה להסתיר את זה.
אתה באמת טוען שכל הקהילה חולת נפש?
למה לך מותר לנשק את אישתך ברחוב ולו אסור לנשק את בעלו?

אם אתה מפחד מהאנשי הקהילה, זו בעיה שלך. תתמודד...

ולסיום, תודה על העידכון הזה שלסבים ולסביות(כדברי הרגב :) לא חיים מחוץ לתל אביב.

מתי המציאו מכונת זמן והחזירו אותי ללפני 200 שנה? ואיך זה שיש אינטרנט? וחשמל?
משו לא מסתדר לי.

נוני1971

New member
אני טובע בים של טמטום

לעזאזל שוב אני מעלעל בין תבואות הגיגיי במהירות .
ובתור הדובר השני של קהילת המחטטים באף והמגרדים בתחת הציונית הפרו תימנית.החלטתי לעשות מעשה לקום ולהתגרד
ויחסית לאדם לא חברותי בעליל הבאתי שלשום את תמיכתי בהרצאת חיי בקונגרס הלאומי של פלאפל תדמור היוקרתית ה-4 בואכה ראשית חוכמה סלמה על מזרן עמינח
שם הבאתי טיעוניי באמיצות רבה כלפי הצטרפותינו למצעד הגאווה ה-16 לחיזוק ועידוד מעמד ההתבהמות כאשר מטרתנו היחידה היא להעצים את גבולות העצמיות
ותמיכה בחברינו הנתקעים במסדרונות השמרנות. שום מיעוט פוזאי לא ישאר לבד ללא תמיכתנו נקודה. יצא לי פוק הרנינו .
מלאכת השכנוע היתה קשה ומתישה אך רק לאחר סיבוב הבוהן בנחיר הימני וגירוד הקמיצה בפלח עכוזי השמאלי התרצו הנציגים והביאו ברכתם לכינוס תמיכה וקיבוץ גלויות מכל מושבי עמי הארצות בני עייש גדרה ועד גבול גאולי תימן . מסודרי אמונה נצעד בשבת הקרבה עלינו לטובה כתף מול נחיר עכוז מול קמיצה לחיזוק חברינו במדינת תל אביב ומכאן דרכינו קלה . ולא נשתוק ולא יפריעו בנו כל פורעי הראש, נשוב ונעודד סורה חושך היידה אור

אנחנו הגאים באף לחטט,נחטט . אנחנו המגרדים בתחת,נגרד
אוכלוסיה של מאות אלפי מחטטים ומגרדים לא מפחדים החלטנו לקום מהצל
יש לנו דגלים וחזון שבכל פינת רחוב נמצא פינת התגרדות אלקטרונית
למלעיזים נאמר אל תקלו ראש זיכרו את מאיר אריאל ז"ל
היידה ראבלושיין קדימה שרה הגיע הזמן ,
לקהילת הלהט"בית אנחנו איתכם נצעד לחגוג למען חופש הפרט

נקעה נשמתי

למעלה