ת"א- אשקלון

מצב
הנושא נעול.

shlulit

New member
ת"א- אשקלון ../images/Emo182.gif

ת"א- אשקלון

האם יש אוטובוס שמגיע מתחנת אוטובוס ת"א מרכז (ליד רכבת מרכז) לתחנה המרכזית באשקלון- זאת שליד האיצטדיון? ואם כן, איזה קו וכמה זמן לוקח ביום ראשון בסביבות 9:00 בבוקר. תודה מראש!

אייל xxx

New member
יש קווים שעוצרים בתחת המרכזית

ת"א- אשקלון

האם יש אוטובוס שמגיע מתחנת אוטובוס ת"א מרכז (ליד רכבת מרכז) לתחנה המרכזית באשקלון- זאת שליד האיצטדיון? ואם כן, איזה קו וכמה זמן לוקח ביום ראשון בסביבות 9:00 בבוקר. תודה מראש!
אשקלון שיש ליד תתחנת המרכזית איצטדיון הכדורגל אלו הקווים 300-311-301-310

shlulit

New member
נכון, ../images/Emo182.gif

אשקלון שיש ליד תתחנת המרכזית איצטדיון הכדורגל אלו הקווים 300-311-301-310
נכון,

השאלה היא אם הם עוברים בת"א מרכז או שאני חייבת להמשיך לת"א הגנה עם הרכבת ואז לעבור לתחנת אוטובוס בהגנה כדי לעלות על הקווים האלה

אייל xxx

New member
לא צריך בכלל רכבת רק את צרכה

נכון,

השאלה היא אם הם עוברים בת"א מרכז או שאני חייבת להמשיך לת"א הגנה עם הרכבת ואז לעבור לתחנת אוטובוס בהגנה כדי לעלות על הקווים האלה
את תחנת המרכזית החדש בתל אביב ושם יש קווים-לאשקלון 301-300-310-311

shlulit

New member
אני אסביר את עצמי. ../images/Emo182.gif

את תחנת המרכזית החדש בתל אביב ושם יש קווים-לאשקלון 301-300-310-311
אני אסביר את עצמי.

אני מגיעה מהצפון. עכשיו, כשיורדים בתחנה מרכזית ליד רכבת מרכז, התחנה קרובה יותר מאשר כיורדים ברכבת הגנה וצריך ללכת לתחנה מרכזית הגנה. השאלה שלי היא האם אפשר לעלות על הקווים הנ"ל בתחנה שליד רכבת מרכז, או שאין אותם ויש אותם רק בהגנה. (אני לא יודעת איזו תחנה זאת מרכזית חדשה)

אייל xxx

New member
אז פיתרון אחר קחי רכבת עד

אני אסביר את עצמי.

אני מגיעה מהצפון. עכשיו, כשיורדים בתחנה מרכזית ליד רכבת מרכז, התחנה קרובה יותר מאשר כיורדים ברכבת הגנה וצריך ללכת לתחנה מרכזית הגנה. השאלה שלי היא האם אפשר לעלות על הקווים הנ"ל בתחנה שליד רכבת מרכז, או שאין אותם ויש אותם רק בהגנה. (אני לא יודעת איזו תחנה זאת מרכזית חדשה)
אז פיתרון אחר קחי רכבת עד
אשדוד עד הלום ומי שם יש קווים של אגד 300-311 לאשקלון זה יותר מהר!

איליה.

New member
תשובה

אני אסביר את עצמי.

תשובה
אין קווים מתל אביב מרכז לאשקלון. כל הקווים מתל אביב לאשקלון יוצאים מהתחנה המרכזית של ת"א. כדי להגיע לשם, יש לרדת מהרכבת בתחנת ת"א ההגנה.

shlulit

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo182.gif

ת"א- אשקלון

מצב
הנושא נעול.
למעלה