יש קווים שעוצרים בתחת המרכזיתת"א- אשקלון![]()
האם יש אוטובוס שמגיע מתחנת אוטובוס ת"א מרכז (ליד רכבת מרכז) לתחנה המרכזית באשקלון- זאת שליד האיצטדיון? ואם כן, איזה קו וכמה זמן לוקח ביום ראשון בסביבות 9:00 בבוקר. תודה מראש!
נכון,יש קווים שעוצרים בתחת המרכזית
אשקלון שיש ליד תתחנת המרכזית איצטדיון הכדורגל אלו הקווים 300-311-301-310
לא צריך בכלל רכבת רק את צרכהנכון,![]()
השאלה היא אם הם עוברים בת"א מרכז או שאני חייבת להמשיך לת"א הגנה עם הרכבת ואז לעבור לתחנת אוטובוס בהגנה כדי לעלות על הקווים האלה
אני אסביר את עצמי.לא צריך בכלל רכבת רק את צרכה
את תחנת המרכזית החדש בתל אביב ושם יש קווים-לאשקלון 301-300-310-311
אז פיתרון אחר קחי רכבת עדאני אסביר את עצמי.![]()
אני מגיעה מהצפון. עכשיו, כשיורדים בתחנה מרכזית ליד רכבת מרכז, התחנה קרובה יותר מאשר כיורדים ברכבת הגנה וצריך ללכת לתחנה מרכזית הגנה. השאלה שלי היא האם אפשר לעלות על הקווים הנ"ל בתחנה שליד רכבת מרכז, או שאין אותם ויש אותם רק בהגנה. (אני לא יודעת איזו תחנה זאת מרכזית חדשה)
תשובהאני אסביר את עצמי.![]()
אני מגיעה מהצפון. עכשיו, כשיורדים בתחנה מרכזית ליד רכבת מרכז, התחנה קרובה יותר מאשר כיורדים ברכבת הגנה וצריך ללכת לתחנה מרכזית הגנה. השאלה שלי היא האם אפשר לעלות על הקווים הנ"ל בתחנה שליד רכבת מרכז, או שאין אותם ויש אותם רק בהגנה. (אני לא יודעת איזו תחנה זאת מרכזית חדשה)
ת"א- אשקלון![]()
האם יש אוטובוס שמגיע מתחנת אוטובוס ת"א מרכז (ליד רכבת מרכז) לתחנה המרכזית באשקלון- זאת שליד האיצטדיון? ואם כן, איזה קו וכמה זמן לוקח ביום ראשון בסביבות 9:00 בבוקר. תודה מראש!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.