ת`אמת!

א77

New member
חושבים עליך כזאת

רק אלו שמתרשמים מהערמותיך. הערמות שוא. הפגנת מידע בקיאותי כביכול. כתבת מתוך התוספות אפשר למצוא מגוון דעות השונות זו מזו. כל מי שקורא אף ללא עיון בתוספות, רואה כמה מערים הנך. או שהנך מרמה אחרים על בקיאות כביכול. או שהנך מרמה עצמך. כך או כך. אם מצאת הודעה שמאד מכבדת אותך, תלה אותה על תליון פתוח בצוארך. בכדי שכל החולקים עליך. כל שנמאסת עליהם, אולי ישתכנעו כי לפחות אם אין בך ידע, אלא בקיאות כביכול מסולפת, אז לכל הפחות שיראו שיש מי שמעריכים אותך מאד. אשריך. יש מי שמעריך אותך. אותי מעריכות, מעודדות ומעריצות שבעה חתולות שממתינות בקוצר רוח מידי יום בשעה 14.30 כשאני משחרר מחלון מטבחי לחצר ביתי את שיירי העוף. בושתי לספר על הערצה זו. אבל אם אתה גאה במעריך זה, אז לי יש שבע מעריכים. ובח"א מהרש"א תענית ז' ע"א אומר בד"ה ברזל בברזל יחד וז"ל: אסיפא דקרא סמיך וכו' וי"ל משום דאמרינן לעיל כל העוסק בתורה שלא לשמה נעשית לו סם המות דהיינו בלומד לקנטר כמו שכתבו התוס' וכו'. כוונת המהרש"א לתוספות המדובר. ואתה תמשיך לנסות להרביץ 'בקיאות' כביכול על כאלה שחושבים שאתה מי יודע מה. לא רק בתורה הנך שואף לאפס. גם במדע בה הנך מתיימר להתפאר הנך מרביץ רושם. אבל לא אני המדען שיוכיח שהנך כלום. מצדי בכל הפורומים תסתובב עם אותו תליון ותתפאר בגדלותך ובפירסום כתבות שטירמריות כפי שעשית. כאן אנחנו נמצאים.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

בינתיים ראינו מה חושב מי שקורא את דבריי, ההיפך הגמור מטענותיך. את הידע שלי גם אתה זכית לראות, ובהודעותיך הטוענות כי אין לי ידע במקום לנסות להפריך את טענותי אתה מוכיח למעשה כי לך אין את הידע הדרוש כדי להתמודד איתן. כל הכבוד לך על שאתה דואג לבעלי חיים, מוזרה לי הטענה שאתה מתבייש בכך, מדוע אתה מתבייש במעשים טובים שאתה עושה? התוספות חלוקות בדעתן ולא טוענות רק מה שאתה מנסה להראות, הרי בדיוק לאחר הכתוב "כל העוסק בתורה שלא לשמה נעשית לו סם המות" כתוב "מתוך שלא לשמה בא לשמה" אם ידיעותיך במדע נובעות מהתורה אין תימה על כך שהינך חושב שאיני מבין במדע, כי המדע, להזכירך, מסתמך על מחקרים ולא על התורה, ולכן כל מסקנותיך הקשורות למדע חסרות טעם וחסרות משמעות וכדי להעביר ביקורת על המדע או על נתונים מדעיים שמציג מישהו עליך ללמוד מהמחקרים ולא ממקורות שאינם קשורים למחקרים. אני מקווה שנהנית מה"שטירמר" שהזכרת, הרי ברוב כעסך לא הצלחת להפריך אפילו אחת מהטענות המוזכרות בו. ולגבי מה שכתבתי על אנשים שאינם עובדים לפרנסתם, קרא גם את מה שכתב הרמב"ם על אנשים שאינם עובדים (רמז: תורתם מתבטלת). כל טוב.

א77

New member
אל תכניס דברי לפיך

אני ראיתיך מרביץ רושם כביכול. אינך ייודע ספר כלל. הנך אולי מנסה להוכיח שאתה יודע משהו.ץ אבל זה שהנך מלקט זעיר פה זעיר שם כדי לסלף. הרי לא שהנך אפס, אלא במינוס. מי שחושב שהנך יודע זה בגלל שהוא לא בדק אחריך. הוא רואה שאת ה פראזיט משועמם המקליד וטמקליד. וזהו. השלמה שהבאת, הינה וודאי מתאימה להיות בכותרת השטירמר הנאצי. ללא ספק. הנך יהודי, ולכן לא אומר מה שאתה משקף בדבריך שטרחת לפרסם במקביל במספר פורומים נגד... ומי שעיניים לו, רואה נכוחה שאדם כמוך הטוען מאידך שרק רוצה ללמוד, ובטענה זו הוא רוצה ויזה לפורום. ומאידך הוא מתגאה שהוא יודע ללמוד... לא אתייחס לסתירה שבדבריך. לנבזות, לרמאות הנובעים משטות גרידא. לדוגמא, התוספות אמרו ברור את שאמרו, וכאן הרי לא הוצגו דבריהם, לכן זה התאים לך ולדבריך כביכול במדוייק. בזמן שכל הפותח בדברי התוספות, רואה כי הנך שקרןבמצח נחושה. דבריך המוקלדים בהמוניהם אינם נכונים כלל. היחידים שלא איכפת לך מנכונותם משקפים רק את פרסות החזיר השסועות שועטות קדימה. אבל החזיר פסול, טמא טמא טמא יקרא. ובא לציון גואל.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אתה מצחיק אותי בכך שאתה טוען שמי שלא בדק חושב שאני יודע, ההיפך הוא הנכון, כי הפרכה לדברי מעולם לא הבאת, אך לטעון טענות יודע אתה היטב, מי שלא בדק, הוא לכן, אתה. במה החזיר שאתה מרבה להזכיר קשור לעניין עדיין לא הבנתי, אך החזיר לידיעתך הוא בעל חיים אינטיליגנטי בעל חושים מחודדים המסוגל (בין היתר) גם לזהות סמים ולעבוד בשירות המשטרה, הרכבו הגנטי מאפשר שימוש בעורו ובאיבריו הפנימיים לצורך רפואת בני אדם, ובמקומות מסויימים בעולם משמש גם כחיית מחמד, אתה כה נהנה להציג את החזיר כבעל חיים בזוי, אך לא כך הוא הדבר, ואת החזיר דווקא אינך מבזה, וכנראה אינך שם לב את מי כן.

א77

New member
מי שמפרסם כאחת במספר פורומים

כתבה זו, הוא יותר מאנטישמי. לא נאצי כי יש לך ת.ז. כחולה. לא מעניינים מילותיך. לא בגלל בורותך ולא בגלל ידיעותיך המדולדלים,ולא בגלל שנאתך ליהודים. עפרא לפומייכי.

SupermanZW

Well-known member
אתה משקר

דברי המובאים בקישור ששמת פורסמו פעם אחת בלבד ובפורום "חופש" בלבד. אני לא שונא יהודים ולא תוכל למצוא הודעה אחת בה קיים אפילו רמז לכך, אתה שוכח שגם אני יהודי במוצאי. ההבדל בין דיונים על הדת היהודית (על כל פניה) לבין שנאת יהודים הוא שמיים וארץ ואין שום קשר ביניהם, אמונה שונה אין משמעה שנאה. אולם אתה דווקא שונא יהודים, ראיה לכך היא שאני יהודי (אפילו ע"פ ההלכה) ואתה שונא אותי. פינוקיו, הזהר שלא יצמח לך האף.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

לו היית מבין את הכתוב היית רואה שלא מדובר בשנאה אלא בתמיהה על מעמד וכבוד האישה ע"פ הכתובים שם.

א77

New member
ארשמח אם הנאמן למקורות ישתכנע

למחוק אותך כליל. כך נראה לי מן הצדק. כמו שמן הצדק הוא שאנשי דעת אמת אין מקומם להכנס ולהתריס בבני ברק. אבל עד שהוא יעשה זאת אני פה. ובנתיים לצערי נאלץ אני להתפלמס כביכול עם מתחזה ליודע. בזמן שאין בך תורה כלל.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אם אני כזה בור מתחזה מדוע הינך מתפלמס עמי, הרי הנני מתחת לרמתך, מדוע אתה מתייחס אלי ועוד מתכעס במידה אשר אינה מאפשרת לך לשלוט על עצמך, האם אתה נהנה או מפיק תועלת מכך? שמא אתה סתם משועמם.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

לו היתה אמך יודעת כיצד אתה מקלל את אמו הצדיקה של יהודי, היתה מתביישת בכך שילדה אותך, למזלך אמך אינה יודעת, אתה אינך מגיע לקרסוליה של אמי ואין לך שום זכות להתבטא עליה כך.

למעלה