תת רמה

mitmit286

New member
תת רמה

אני מתבייש מהרמה של עובדיי מ.ד.א ושל המיתנדבים שכל פעם מחפשים אחד את השני רמה שואפאת לאפס ובמיוחד לא מקובל שמיתנדבים מעבירים ביקורות על עובדים במערכת אני חושב שזה לא במקום . לפי דעתי יש להפריד את המיתנדבים מכול מה שקשור למוקדים בתחנות ולהפריד אותם מהעובדים כי עם כול הכבוד הם גורמים לבעיות ואפילו בעיות גדולות אני יכול להמשיך אך אני מעדיף לא לרדת ברמה שלכם עובד מ.ד.א {אני רושם את זה בבושת פנים}

E M S

New member
תתבייש לך בעצמך!!!!

אנחנו המתנדבים נותנים את כל כולנו במשמרות ואם זה בבנק הדם ועד לווי הנט"ן או הרגיל וגם תפעול עמדה נוספת במוקדים השונים או הגעה לאירועים אני חושב שגדוד המתנדבים של מד"א מגיע לו הערכה יותר גדולה ממה שהוא מקבל ממד"א כעט ושהיחס של העובדים אל המתנדבים ישתנה כי לדעתי היחס שלכם בדר"כ מזלזל אלא אם אתם מכירים את אותו מתנדב ואז יודעים מה יודע ומה הוא לא יודע ולא מזלזלים בו ועוד משהו: לכל הנהגים מתנדבי הנוער הם לאמתנדבים להכנת קפה לעובדים ולנהגים תבינו את זה אנחנו באים להתנדב ולא להכין לכם קפה

תגובה.!

כמה שלא רציתי להגיב אבל אני אגיב.. תראה. אני מתנדבת במד"א בערך חצי שנה.. וראיתי .. והכרתי את המערכת .. אנחנו מהתנדבים תורמים מהסדר היום שלנו אנחנו באים ומשקיעים תורמים את כל כולנו למערכת . ולא מקבלים בעד זה כלום ( הכוונה אצל עובדים כסף). אנחנו עושים את זה בתור אהבה למקצוע- רפואה. רצון לעזרה וכ´ו. למה להפריד אותנו מהעובדים? יש לכך סיבה?

E M S

New member
עדי עדי....

כמה שאני באותו ראש איתך אני נמצא במערכת מזה שנה וחצי אני מסכים עם גילת בעיננים עצומות אין כזה דבר להפריד את המתנדבים מהעובדים!!!! אנחנו אותו דבר כמו העובדים רק שהם עובדים ומקבלים כסף עבור המשמרות והם עושים את זה לצורך מחייה ואנחנו עושים את זה כי יש לנו אהבה למקצוע/למקום אנחנו נהנים לבוא להתנדב אחנו לומדים הרבה מהעובדים שהם עוברים קורס הרבה יותר אינטנסיבי ועם הרבה יותר חומר אבל בסופו שך דבר כולנו עובדים/מתנדבים באותו מקום מד"א אם זה על האמבולנסים הלבנים/הנט"נים/האט"נים/המוקדים/המנהלה/בנק הדם וכל דבר אפשרי כמעט המתנדבים עושים אין לנו בעיה בכלל אנחנו לא בוררים נסיעות אנחנו נמצאים במד"א למטרה אחת והיא לעזור לעובדים לעשות את העבודה לעשות את עבודת הקודש הזאת לכן אני לא מסכים עם mitmit286 אני לא חושב שצריכים להפריד אותנו ואני בטוח שמד"א לא יוכל להחזיק מעמד יום אחד בלי כל המתנדבים שלו אז תפסיק לדבר שטויות מתנדב נוער מד"א גאה במשך כשנה וחצי כל המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו"

תגובה.!

כמה שלא רציתי להגיב אבל אני אגיב.. תראה. אני מתנדבת במד"א בערך חצי שנה.. וראיתי .. והכרתי את המערכת .. אנחנו מהתנדבים תורמים מהסדר היום שלנו אנחנו באים ומשקיעים תורמים את כל כולנו למערכת . ולא מקבלים בעד זה כלום ( הכוונה אצל עובדים כסף). אנחנו עושים את זה בתור אהבה למקצוע- רפואה. רצון לעזרה וכ´ו. למה להפריד אותנו מהעובדים? יש לכך סיבה?

../images/Emo67.gif להפריד !!!

בהחלט יש להפריד (עם חומה) בין מתנדבי נוער ובוגרים אשר נותנים מעצמם גופנית ונפשית למען הזולת ולביין בן אדם שכמוך מר עמית רגב פארמדיק עובד מד"א בן 31.

mitmit אתה בושה למד"א../images/Emo46.gif

אתה לא תמצא עוד מישהו אחד שחושב כמוך, הרמה שלך (אני בטוח שממש נמוכה) ושל העובדים ממש לא יותר גבוהה משלנו . אז יאללה , רד מהעץ שטיפסת עליו. כי מה לעשות אתה מדבר שטויות,אנחנו המתנדבים שמשקיעים שעות!!! לעזור לכם. אבל כמובן תמיד יש טענות. אני מתבייש גם במי שנתן לך להיות א. מתנדבים. ב"אהבה" רם!!

חבל באמת חבל

שאתה רואה רק את השלילי בצד אחד שאתה לא רואה את השלילי גם בצד השני גם בין העובדים יש כאלו שלא יודעים מה הם עושים ומחפשים את כולם ודופקים הכל... ונכון שיש פעמים שמתנדבים גורמים בעיות (שביתות) אבל אתה מגזים-ואתה עוד קורא לעצמך אחרי מתנדבים בושה שאנשים כמוך יושבים במד"א גם מהצד של המתנדבים וגם של העובדים כולנו בעסק הזה ביחד לטוב או לרע- אנחנו לא יכולים בלעדיכם ואתם בלעדינו... אןלי קשה לך להודות אבל זו האמת... אתה באמת צריך לכתוב בבושת פנים-בושת פנים מהיחס שלך וההתנהגות שלך... לא מקובל שמתנדבים מעבירים ביקורת על עובדים? אין מה לעשות אנחנו מערכת אחת וכל מי שנמצא במערכת זכותו להגיב להעיר ולהעביר ביקורת-כן גם עליך ומה לעשות שאתה לא אוהב לקבל אחת!

PFM

New member
אין לי מושג במה בדיוק מדובר...

בס"ד נכון, מתנדבים עושים טעויות. ואני בעצמי מודה שפעם בטעות נעלנו אמבולנס עם מפתחות בפנים, ולצערי הנהג שאני מאד מכבד אותו בתור בן אדם ובתור מקצוען "זכה" בשיחה עם מנהל תחנה. הנהג היה די עצבני, וראו את זה, אבל הוא לא אמר מילה(לא מילה מעליבה, אלא בכלל שום דבר בסגנון: "תלמדו לפעם הבאה") לא לי ולא למתנדבת. ולדעתי זה רק מראה את אופיו של הבנאדם האמיתי. ברור שמתנדבים יעשו שטויות. קודם כל אתם, העובדים עוברים קורס 125 שעות ויודעים הכל(אתה באופן אישי עשית קורס פראמדיקים, עם כל הנוהלים וכדומה, אז מן הסתם אתה מתמצא בכל העניינים האלה ברמה גבוהה במידה משמעותית מרמתם של מדנבים). לעומת זאת מתנדב נוער שעושה קורס 60 שעות ומתנדב בוגר שעבר קורס 88 שעות, הם לומדים רק בסיסים! התכנית של הקורס לא כוללת לא את העברת טפסים למוקד, לא נוהלים(בד"כ), לא דברים מעבר להכי בסיסיים שיש ברפואת חירום... אז למה לדרוש מהם? אתה עובד מד"א- אז תשפיע, תעשה שנקבל הסמכה כמוך, ואז נתקדם יותר ולא נאכזב אותך... מצד שני תמיד עיצבן אותי הקטע: זה לא אתם מעלים אותנו לאמבולנס, אלא זה אנחנו עולים אתכם! אתם מרוויחים כסף(אמנם לא "פול כסף", אבל עדיין משכורת!), לעומת זאת אנחנו עושים את זה לא רק כי מעניין אותנו ועי זה כיף, ולא רק כדי להעשיר את הידע שלנו ברפואת חירום, אלא בשביל לסייע לארגון מד"א להתקיים ולהסתדר עם העומס. אתה שוכח אולי שאם שבוע אחד כל המתנדבים בכל התחנות לא יבואו למשמרות, אז הנהגים יצאו לבד, יסחבו לבד את הציוד לקומה שלישית בלי מעלית, יצטרכו להזמין אמבולנס נוסף ל"עזרה לנהג" בשביל להוריד גברת בת 90 ששוקלת פי שלוש משני הנהגים ביחד, לבד לבצע החייאה, לבד למצוא את הרחוב הקטן במפה, לבד לסדר את האמבולנס ולנקות את המיטה, לבד להשגיח על החולה\נפגע שלא ידרדר שם מאחורה... להמשיך?... אני לא אחדש ש-50% של מד"א זה מתנדבים. ואני בהחלט לא מבין את היחס הזה. אתה רוצה לקבל חצי מהמשכורת שלך כדי שבמקום המתנדבים ישבו איתך באמבולנס עובדים? סבבה, בכיף!!! במקום לחסוך עלינו יחסכו עליך! למי עשית רע? מקווה שתייחס למה שכתבתי בצורה רצינית... שבת שלום!
נ.ב.: ודרך אגב, לתשומת לבך. באיזור שלנו כזה דבר לא היה קיים בכלל.

paradan

New member
במקום להתנגח>

במקום להתנגח אחד בשני אפשר לחשוב על הסיבה האמיתית מאחורי הדברים, שהיא לדעתי מאוד מובנת אבל לא כל כך מוצדקת. ועד העובדים מסדר ימי כיף לילדים ופלאפונים לעובדים (וכו´) ולא מטפל בסוגיות האמיתיות שהכי מטרידות את אוכלוסיית העובדים - וסוגיות אלו הן כמובן סוגיות שכר, תנאי עבודה, תקני כוח אדם וכד´, סוגיות שמטרידות הרבה עובדים במדינת ישראל. אני לא מאמין שהבעיה היא במסירות או במיומנות המקצועית של המתנדבים (בכל הרמות) אלא הבעיה היא בעניינים שבין מתנדבים לעובדי שעות, משמרות בתקן (מתנדבים במקום עובדים), איבטוחים בהשתתפות נהגים מתנדבים ועוד דברים בסגנון. אז אני חושב שהאיגוד, ומעניין אם דבריך הם גם עמדתו, צריך להיתעסק עם העיקר ולא הטפל... ועמית, אתה מוזמן לתקן אותי אם אני לא בכיוון... דני

zobra

New member
מאיפה החוצפה לתקוף את המתנדבים

הרי אם לא היו מתנדבים הייתם מתחרפנים בימם כמו ימי שבת שאין כמעט מתנדבים בבוקר אתם מבקשים שנבוא אז אני רוצה לראות אותך מתפקד בלי מתנדבים.

למעלה