תת"פ מחפשות עבודה

rnavina

New member
אולי את עדיין יכולה

איפה במקלדת נמצאים הקווים האנכיים בכלל?

יודעת שאני יוצאת נעל בית בשאלה אבל אני חייבת לדעת

rnavina

New member
קוראים לקו פייפ (כמו מקטרת). באזור האנטר

אצלי במקלדת זה בין השווה/+ למקש שמוחק (זה עם החץ, לא delete). צריך ללחוץ על SHIFT. לא זוכרת אם המיקום זהה בכל המקלדות, אולי לא במקלדות של מחשבים ניידים.

נאנא3

New member
קשים חייו של מחפש העבודה

אני מבינה ומסכימה חלקית עם מה שאת אומרת אני לוקחת את הדיון למקרה הפרטי שלי ובכך מנסה להעביר נקודה מסויימת ובכל זאת אנסה להסביר מדוע יש לי קושי מסויים עם השחור לבן הזה - "אני צריכה לבחור בדיוק מה אני רוצה ושווה" האם מעסיק לא יכול לחשוב / להבין שייתכן שאהיה מוכנה להתפשר על תפקיד זוטר בחברה גדולה ויציבה הקרובה לי למקום המגורים לעומת חברה קטנה שלא ברור לי עתידה ועתידי בה המרוחקת לי ושם אצפה למשכורת גבוהה יותר בחברה מסויימת אתפשר על שכר כיוון שאני אמורה לרכוש נסיון חשוב בתחום ולכן השכר גמיש לי ישנם מצבים או תקופות בחיים בהן ההסתכלות על העבודה היא מעבר לחור שבגרוש ומבחינתי המעסיק מנסה להכניס אותי לתבנית מאד צרה ולכן אני תוהה בכנות האם אני צריכה לאמץ את דברייך או לתת צאנס למה שאני מאמינה אשמח להמשיך בדיון

לכן יש טווח

נגיד אם השכר שלי היום 15 ואני ארשום שהצפיות שלי הם 14 עד 16 אז גם מי שיכול להציע 13 יפנה אליי אם יאהב את קורות החיים שלי. ואם זה ארגון שיש בו המון הטבות לעובדים אז הם כבר יודעים את זה ויפנו אליי גם אם יכולים להציע רק 12 ויגידו לי - "אנחנו לא יכולים להציע שכר גבוה אבל יש לנו הרבה הטבות לעובדים" וכו. לעומת זאת מי שמחפש עובד בעד 10 שח לא יפנה אליי וטוב שכך(?) למה שארצה לעבור עבודה למקום שמשלם לי 5 א' שח פחות? לעומת זאת אם בדרג ניהולי השכר בתחום הזה עומד על 15 ובדרג פשוט עומד על 9 אני לא יכולה לרשום ציפיות 9-15 בהתאם לתפקיד. זה לא רציני. זה מראה שאת לא בטוחה כמה את שווה. הכי גרוע הוא שלפעמים יש כמה משרות פנויות באותו ארגון ויכולים לקבל פעמיים קורות חיים שלך פעם על משרה אחת עם ציפיות שכר כאלו ופעם על משרה אחרת עם ציפיות שכר אחרות בקיצור עזבו אותכם מלנסות לנחש מה המעסיקים רוצים ומה הם התכוונו תרשמו מה שבאמת נראה לכם מתאים ונכון וזה גם יוביל אתכם למשרה הכי נכונה ומתאימה לכם זו הפילוסופיה שלי.

rnavina

New member
מסכימה עם מה שכתבה הססנית בשרשור קודם

שאם כתבת טווח זה כאילו לכתוב רק את המספר הנמוך. אם את כותבת 14- 16 אז למה למעסיק להציע לך יותר מ-14?

הוא יזמן אותי לראיון

הרעיון הוא שאני אומרת 14 כי אני מוכנה לבוא לעבוד בשכר כזה אם לא יהיה לי הצעה אחרת מה הסיבה של המעסיק להציע לי 16? כי מקום אחר הציע לי 16 למשל

lda

New member
הרבה זמן לא חיפשתי עבודה אבל

כשכן, לי דווקא חשוב לתאם טווח ציפיות שכר על מנת לא לבזבז את זמני על ראיון לא רלוונטי. בכל מקרה לא הייתי "כותבת" שום דבר, לא במייל ובטח לא ע"ג הקו"ח. רק טלפונית או בע"פ. והשכר הוא פונקציה של התפקיד, יש סקרי שכר ברשת שניתן לקבל טווחים רלוונטים.

באיזה שלב מדובר?

מזמן לא חיפשתי עבודה (קישטה מרפי) אבל זכור לי ששאלת ציפיות השכר המחשילה באה ממש לפני חתימת החוזה אחרי כל הראיונות. אתן מדברות על להכניס ציפיות עוד בשלב שליחת קורות החיים? האם זו הדרישה?

rnavina

New member
כיום לדעתי מקובל לשאול על ציפיות שכר מאד מוקד

לעתים הבקשה מופיעה כבר במודעה, כלומר לשלוח ציפיות שכר ביחד עם קו"ח. לעתים בטלפון או בראיון הראשון.

למעלה