תתעוררו

mother goose

New member
תתעוררו

אני קורא לכל מי שעדיין נשארה בו טיפת אנושיות להתעורר, להתפכח, עובדים עליכם ובגדול. מאכילים אתכם שטויות ואתם ואתם לא קולטים. שלא יגידו לכם שאין ברירה וזו המציאות. המציאות היחידה שקיימת היא זו שלכם בלבד. כל עוד תמשיכו להשתעבד לליצנים שעומדים בראשה של המדינה, צפוי לכם סבל רב. רוצה שלום ? קבל אותו בפנים והוא יתגשם, למד לאהוב את כולם כי כולם אחים. הערבים רוצים חופש כמו כולם ועל זה הם נלחמים, מי נתן לך את הזכות למנוע מהם את החופש ? תהיה אחראי על המעשים שלך, תגשים את הדרך בה אתה רוצה לחיות. חייל שנמצא עכשיו בשטחים, נמצא שם מיוזמתו שלו, יש לו את כל הזכות להגיד לא לשפיכת הדמים הנוראה הזאת. חייל שיורה והורג אדם האחריות היא שלו בלבד, הוא יצטרך לחיות עם העובדה שהרג אדם, כמותו, שנלחם על החופש. החופש של שני העמים נלקח על ידי רודפי בצע אינטרסנטים. אם הם רוצים, שהם יעמדו שם וירו, ושלא ישלחו נערים צעירים שעוד לא יודעים כלום על החיים, יגידו להם שזו המציאות ואין דרך אחרת. יש דרך !!! אך כדי לגלות אותה צריך להתעורר - עכשיו !

חתחתול

New member
מי נותן לך את הזכות למנוע מהם חופש?

איך אתה מעז לשבת לך בשקט על אדמה לא לך, לאכול את הלחם והשומן שלך ולהשאיר הודעות באמצעות המחשב שחברת השפע שבה אתה חי אפשרה לך לקנות. כל זאת כאשר במרחק קילומטרים מעטים ממך ישנו עם אומלל שבסה``כ נלחם על החופש שלו ע``י זריקת פרחים על חיילים וחלוקת שוקולד וקונדומים חינם באוטובוסים בעוד חיילינו טובחים מדי יום אלפי אזרחים חפים מפשע שבסך הכל רצו להדליק נרות בכיכר רבין. אם נשארה בך עוד טיפת אנושיות, עזוב מהר את הארץ שאליה אינך שייך ותעזור בכך באופן פעיל למאבקם של לוחמי החופש החביבים עליך.

nir20

New member
תגובה לסמרטוט מצוי

סמרטוט אפס אין לך בושה....אה??? 2 חברים שלי נהרגו בשביל שאתה תוכל לישון בשקט בבית היפה שלך אני לא מכיר אותך ויש לי תחושה שאתה לא מבין בכלל מה קורה במדינה הזו אל תיתימר לחשוב שהם אוהבים אותך...כי הם לא. והחופש שלהם יבוא על חשבונך. מאחד שחשב פעם כמוך וששירת בשטחים במשך כמעט שנה וחצי

למעלה