תתמכו ביוזמת ג'נבה

ומה מבטיח הליכוד - ויתרים ללא תמורה

אני כאיש שמאל לא הייתי מפנה את גוש קטיף ללא תמורה משמעותית מהפלסטינים ולא מבוש אלא מה שרון לא רוצה לדבר עם הצד השני ויש צד שני רק צריך לקלף את הקליפה מתחת לקליפה יש מאות אנשים הצמאים לדו שיח. היות ושרון עצר את הטרור מה הן האפשרויות שלהם פרט למו"מ? ואת זה שרון לא מוכן לעשות לקלף את הקליפה משמעו חיסול עראפת לשם מה הוא אמר שעראפת לא חסין יותר ?

אתה לא יודע לקרא ... " שמאל לוחם"

אני איש שמאל כמובן אבל יש גם שמאל שלא בעד הערבים אלא שמאל שחושב שמדינה פלסטינית הוא הפיתרון לסיכסוך אבל לא דורש את טובתם של הפלסטינים אלא פטריוטי וציוני. א - אם תוכיח שאפשר לבצע טרנספר . ב - אם תוכיח שזה יפתור את הבעיה. אני איתך

מפלגת יחד הפכה לא ציונית

סרבנים ערבים תומכי ערבים הומואים לסביות יחד מיצגת את כל אלו זו לא המפלגה שאני הכרתי בעבר הם נידחקו לשוליים של השוליים של המפה הפוליטית הנפילה שלהם ל 6 מנדטים אומרת הכל בבחירות הבאות הם יחזרו לגודל הטבעי שלהם לגודל של ר"צ 3 מנדטים ועם קצת מזל לא יעברו את אחוז החסימה אז ליכודניקים תפעלו להעלאת אחוז החסימה יש לכם סיכוי טוב למחוק את אוהבי הערבים הללו

nuna4

New member
מה הבעיה שיח"ד מייצגת הומואים

ולסביות? יחד פועלת למען צדק חברתי...זה כולל גם מלחמה למען זכיות הלהט"ב

היא הפכה למפלגה סקטוריאלית

שמושפעת באופן קיצוני מבוחריה כי הם כבר לא רבים והיות שיש לה בוחרים ערבים היא חייבת לתמוך בעמדתם זו הבעיה אבל בבחירות הבאות הכל יסתדר אני מקוה שהם יעלמו כמו מק"י

nuna4

New member
ואז מי ייצג את אותם המיעוטים

המקופחים כמו להט"ב? שינוי? פחחח...

אני רק אומר מי הם. ואיך צריך להתיחס

אליהם הם תומכים בערבים כי יש להם מצביעים ערבים וכמה יהודים מבולבלים שגם תומכים בערבים כמו גוטרמן

the man is back

New member
למה בכלל צריך מפלגות שייצגו הומואים

???? אז למה אין מפלגות שמייצגות: נקרופילים. זאופולים. סאדו-מאזוכיסטים. ביסקסואלים.

nuna4

New member
צריך מפלגות שייצגו הומואים כי הם

מופלים בחוק אם קבוצות נקרופילים זאופוים וסאדו מזוכיסטים מרגישים שהם מופלים בחוק אז אני תומכת בהקמת ארגון שילחם עבורם... בקשר לביסקסואלים, יח"ד תומכת בהם ובשאר הלהט"ב (לסביות הומואים טרנד ובי סקסואלים.

the man is back

New member
../images/Emo6.gif מופלים בחוק? אני לא חושב שהם

מופלים
מי מפריע להומואים להכניס אחד לשני בתחת ומי מפריע ללסביות ללקק?

nuna4

New member
גיחי גיחי...אני יודעת שקשה לך להבין

אבל אנשים לעיתים שואפים ליותר מסקס...נגיד....חתונה..... (כן אולי קשה לך להבין שלהט"ב זה לא רק מצחיק ואיכס..אבל לא כולנו הומופובים).

the man is back

New member
../images/Emo6.gif נונצ'קה, את יודעת מה, שישארו

ביחד - מפלגה שבהחלט ראויה לייצג אותם.

ואז מחר תכתוב

שאתה מצטער ושעשית טעות ושאתה לא חושב שצריך לחתום על היוזמה? חחחח.. ואז תנסה להחתים אותנו על איזוהי יוזמה חדשה שאתה תומך בה ויום למחרת תתיחרט..

הגבולות

הנה הגבולות שבהן תהיה ישראל - המדינה היהודית, ופלסטין - המדינה הערביית.

למעלה