תתחדשו : )

doritost

New member
תתחדשו : )

זכיתם ביהלום חדש לפורום . אני בן 16 וחצי, מהצפון הרחוק (לא הקוטב..) . אני נמשך לשני המינים אבל מעדיף כמובן את המין היפה .... הגברים . אני די בתחילת דרכי בעולם הביסקסואלים (עד לא מזמן הגדרתי את עצמי הומו) ונראה לי שאני יכול להשתלב פה די בסבבה . אני בארון ואני דיי משתעמם מלספר לעצמי על בחורים חתיכים אז אם מישהו רוצה - יש לי הרבה אינפורמציה על אנשים באמת יפים באיזור חח . שיהיה לכם סוף שבוע רגוע . דוריטוסט .

mld

New member
ברוך הבא :)

שמחה שהצתרפת. גם אני חדשה פה.. אז.. נהיה חדשים ביחד! :) או משו.. =/ אקיצר, תהנה.

Paranoid Eyes

New member
קולולולולולולולולו../images/Emo124.gif

ברוך הבא! איך קוראים אותך מוד'לה? :)

Paranoid Eyes

New member
קולולולולו P:

אפשר להשאיר לך את השם מוד'לה? סתם סתם.. דורי איט איז! אז מה, מתי הבנת שאתה נמשך לשני המינים?

doritost

New member
חח פשש סחטין על הישירות ...

אממ......טוב, תוך הבנה שאתה מתכוון לשאלה הזאת ברצינות אני אענה ... ממש ממש מגיל צעיר . הייתה לי תקופה שנמשכתי רק לנשים . הייתה לי תקופה שנמשכתי רק לגברים . היום אני נהנה משני העולמות . (נשמע כאילו מישהו/י נותן/ת לי) וזהו זה נראה לי.

Paranoid Eyes

New member
כן הבנתי שעד לא מזמן חשבת שאתה הומו

כרגע, באיזה תקופה אתה נמצא? מה אתה אוהב יותר? ובאופן כללי למי אתה נמשך יותר? *אני בחורה אגב* :)

doritost

New member
קודם כל - מתנצל מעומק נפשי על הטעות..

אכן בחורה. חח דבר שני, כרגע אני לא ממש מקבל ככה שאני יכול להיות גם וגם לפי המצברוח חח . אבל באופן כללי אני נמשך יותר לגברים .

doritost

New member
אממ....שאלה קשה.

טוב, מצד אחד - להיות עם בחורה זה הכי כיף בעולם ... כי בנות זה עם שחוץ מלתת המון גם אוהב לקבל המון . ואני בהחלט אחד שנותן . כל הזמן . אני הכי רומנטי והכי יוזם והכי אוהב לתת בעולם . ובנות שמקבלות תשומת לב והשקעה גם נותנות יותר בחזרה . וזה די נחמד . מצד שני - עם גבר עוד לא הייתי . כאילו מבחינה מינית היה (לפני הרבה שנים כשהיינו ממש קטנים. *אהמ" פדופיליה *אהמ*) אבל אני די בטוח שגם גברים אוהבים לקבל . ואני אשמח לתת ... חח אז אם אני צריך לבחור - אני חושב שבינתיים אישה . לא יודע למה . אולי בגלל הבורות שלי עם גברים . כנראה .

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo9.gif

לפעמים אני מתבאסת שאני כזו גדולה. בע. בקיצור, איך הכרת את מי שהיה לפני כמה שנים?

doritost

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אממ...זה היה שכן שלי. כשהיינו ממש ממש קטנים . כיתה ד' אולי . נשמע קצת סוטה ת'אמת . אף פעם לא דיברתי על זה עם אף אחד . רק בבלוג שלי כתבתי על זה . זהו .. לא משו שכיף לדבר עליו כל כך חח.

Paranoid Eyes

New member
וואו

ד'?!?! אפשר קישור?
*מעפעפת* מעניין אותי לדעת מה עושים בכיתה ד' :O

למעלה