תתביישו לכם !

ILsurfer

New member
תתביישו לכם !

לכל אוהדי הפועל,תראו איזו רמה הקבוצה שלכם פיני בלילי תפס את איבר מינו לכיוון יציע הכבוד של נתניה לאחר שער היתרון השני. התקשורת כולה שתקה. שיתבייש לו,שיתביישו בהפועל !!!

../images/Emo46.gifשתוק יא ביתריסט אפס!!!

שלא תעיז להגיד מילה ואפילו חצי מילה רעה על פיני (נשמה כפרה שלי עיניים שלי!!!), כי אני יהרוג אותך

pentagon89

New member
ברור שהתקשורת תשתוק!

כי זה שקר! זה אמיר שלח השקרן הזה משקר לתקשורת!! בסוף הם התחבקו..(אני בכלל לא מבין למה בלילי ירצה בכלל לגעת בו..) אז עדיף שלא תדבר!!

prince01

New member
גם אם כן אז......

פחחחחחחחחחחחחח הבנאדם גדול, ותדע אחי שכדורגל זה כדורגל... תמיד צוחקים ועושים שטויותים אז לא צריך כמו איזה אידיוט לקחת כל דבר ברצינות... לדעתי אם הוא עשה את זה אז הוא גדווווולל .... חחחחחחחחח

ILsurfer

New member
תגובות

פיני הומו.נקודה. ואת תתחבא מאחורי הפורום כי אם נפגש במציאות אני יזיין לך ת´צורה. וכן,עושים מזה עניין כי אם נגיד שחקן של נתניה היה עושה את זה היה מרחיקים אותו לאיזה עשר משחקים.

למי אמרת להתחבא מאחורי הפורום???

לי?? אחי תזהר אתה לא יודע עם מה אתה מתעסק, לא בא לי להתחיל עכשיו אבל תרגיע עכשיו ומהר!!!! עכשיו אנימציע לך הצעה ידידותית לפני שאני שולח אותך למיון, תעוף לכל הרוחות מהפורם שלנו כי אנחנו לא צריכים ערסים כמוך. דרך אגב, בחיים שלך אל תאיים עלי או על מישהו אחר מהפורום הזה כי אף אחד פה לא מפחד ממך!! ביי ביי שחף האדום והמורעל!

דיי נו...

תפסיקו לריב...
זה לא בטוח העניין שסיפרת עכשיו, לא צילמו את זה, השופט לא ראה את זה, ולכן לא מתייחסים לזה. זה לא משנה באיזו קבוצה משחק השחקן שעשה או לא עשה את המעשה. מכאן ועד לקלל את אותו השחקן, או את השחקן שטוען שהוא עד למעשה, הדרך ארוכה, אז בבקשה בנים, להרגע.
ענתי

אני רגוע... אבל לא כדי לאידיוט הזה

כשאני לא יהיה רגוע, כי אז יכולים לקרות לו דברים לא נעימים! ביי ביי שחף האדום והמורעל!

גם אני פעם חשבתי ששרשורים נמחקים...

כאילו, שרשורים על קללות, אבל לא אצל על האש
חוצמזה שהוא צודק, פייס איט, כדורגל בארץ בלי קללות זו צביעות
.

prince01

New member
חחח.... אני מת על זה...

אין, אין ! אני חולה על הוויכוחים והריבים האלה..... זה מעניין, וזה גם נחמד!!! אני בצד של שחף!!!!!!! ולמה ששרשורים ימחקו, זה כל הכיף.. אבל כמובן בהגבלה מסויימת.... נ.ב - התמונות כבר נשלחו לעל האש בקרוב הם יופיעו בגלריה.... שיהיה לכולכם לילה טוב!

רואן

New member
מה יש להתבייש ,טוב עשה בלילי ../images/Emo140.gif

היתה שמועה אצל אוהדי נתניה שלבלילי אין זין !!! ובלילי בסה"כ רצה להזים שמועה זדונית זאת. דרך אגב יש שמועה לא פחות זדונית אצל אוהדי בית"ר י"ם שלאבו-קסיס אין תחת !!!

למעלה