תתאפקי נטע, תתאפקי..

תתאפקי נטע, תתאפקי..

גם אם נורא מדגדג לך באצבעות לכתוב תגובה, תתאפקי, כי את יודעת שזה לא יעשה לך טוב.. זה משהו שהייתי צריכה להגיד לעצמי עכשיו. מכירים את זה שלפעמים אתם קוראים באינטרנט באחד הפורומים איזו הודעה שמקפיצה לכם את הפיוז ואתם חייבים להגיב? לי זה קורה הרבה פעמים וכמעט בכל המקרים האלה אני מצטערת שבכלל הגבתי, כי טוב לא יוצא מזה. התגובות שמגיעות אחר כך פוגעות יותר וגורמות לי להרגיש רע. אז עכשיו בפורום אחר ראיתי התחלה של דיון ואני מחזיקה את עצמי בכוח לא להגיב למרות שחלק מהתגובות שם פשוט מעלות לי את הראש לדם...
אני יודעת שתגובה שלי שם רק תעשה יותר גרוע. אז עדיף להתאפק ואולי אפילו לא להכנס לאותו פורום בתקופה הקרובה עד שאותו דיון יירד לפחות לעמוד האחורי (לפי רמת הפעילות של הפורום הזה זה ייקח לפחות חודש אם לא יותר).

BellA עלמה

New member
מכירה

ופועלת לפי מה שמרגיש לי נכון. אם זה עיניין עקרוני בנושא ש"מקפיץ לי את הפיוזים" אני אגיב. אם זה "סתם" משהו שולי שלא כלכך עקרוני לי אבחר להתעלם {נראה לי שאני יודעת אל מה את מתכוונת
}

מוכר מאוד ../images/Emo4.gif

יש פורום שפעם הייתי כותבת קבועה בו והשנה ממש הפחתתי כתיבה בו, יותר קוראת, פחות כותבת כי בכל הזדמנות היו מוצאים איך לקחת את מה שכתבתי למקום כל כך לא נכון, ולסובב את זה כאילו כתבתי משהו אחר ואז הייתי ממש מותקפת, שזה לא נעים בכלל... אז מעדיפה כמה שפחות לכתוב שם דברים אישיים ויותר כלליים (וגם איכשהו את הכלליים לוקחים למקומות לא נכונים).

למעלה