תשפטו אתם

ענתש

New member
../images/Emo140.gif טוב, זה אינטרנט, לא תמיד

מקבלים תשובה בדיוק על מה ששואלים... וסליחה אם נשמעתי לך תוקפנית או משהו, פשוט זה נושא שמאד מאד כואב לי בחיים, דרכת על יבלת. כלומר, הסיטואציה של ילד בריון שנדחף (לפעצמים תוך כדי דחיפה ממש פיסית של ילדים אחרים) והאמא שלו עומדת מהצד וחושבת שזה חמוד מוכרת לי בעיקר מג'ימבורים וכאלו... וזה ממש מרתיח אותי עד שורשי שערותיי. אני מבינה שדיברת על סיטואציה אחרת לגמרי, אבל בכל זאת זה הוציא ממני את הקיטור ואת כל הכעס על אזלת ידי שלי לטפל בילדים מעצבנים שכאלו בדיוק כשזה קורה. גניבת תור, לא משנה כמה היא חיננית או "משתלבת" היא מעשה של בריונות בעיניי - פשוט כי חוויתי יותר מדיי כאלו בחיי. אני מסכימה עם המסקנה שאפשר להעיר על זה גם בדרך הביתה ולא בדיוק ברגע ההתרחשות אבל אני מבינה גם את האמא שנפגעה בשביל הילד שלה והעירה לך. אני גם חושבת שמצד הילד המעשה מאד מובן וטבעי - מאפשרים לה לא לעמוד בתור (כי לא מתנגדים לה) אז למה שהיא תעמוד בתור ? אין בזה שום רוע מכוון מצידה. אני חושבת שזה תפקיד ההורה להסביר לה שמה שהיא עושה ובגלל זה התרעמתי על תגובתך בסיטואציה. אני קוראת את מה שכתבת ומבינה שיש עוד דרכים להתמודד עם זה ויכולה לכבד את זה בהחלט.

vered4

New member
נראה לי שלעוד כמה כאן היבלות באותו

מקום
מסיטואציה תמימה שתוארה כאן, ישר אני רואה את אלה שעומדים עם המכונית באמצע הנתיב "רק לרגע"
זו גם בעיה של אינטרנט, שזה מוציא את כל החוויות האישיות שלא תמיד לגמרי רלוונטיות.

אפרתש

New member
להעיר ומיד

למרות שכבר היו תגובות רבות, נראה לי חשוב להוסיף את קולי. אני משתגעת שבכל פעם שאני עם נגה באיזה מתקן או משהו, יש ילדים שמנסים להתגנב. וזה לא חינני בכלל. כמו הנהגים שחושבים שהם נורא מתוחכמים כשהם מצליחים לעקוף מהשוליים. אלא ואלא "מצליחים" במשימה רק בזכות העובדה שכל אלה שסביבם נוהגים בנדיבות ואדיבות. אם כולם יעקפו את התור זה כבר לא יהיה חינני, אלא בלגן. ולא צריך לחכות שאיזה ילד יריב איתה. שאר הילדים נחמדים ואדיבים, וזו לא סיבה לנצל אותם.

למעלה