תשעה באב עלק

קצת רגישות חברתית לא תזיק לך

שחR

New member
האנלוגיה לשואה מיותרת

את המתים בשואה אי אפשר להקים....בעצם אולי המשיח יכול... להתאבל על חורבן בית נו טוב... אפשר ! לדעתי עדיף לבנות בית חדש במקום להתאבל עליו לנצח. גם ימי זכרון ואבל צריך לדעת לבחור, בלי בורות ודיעות קדומות. ההסטוריה שלנו רוויות אסונות ומלחמות, רצוי להתרכז בעשיה ולא לחקות למשיח לפחות איפה שיש ברירה. הדבר היחיד שאפשר ללמוד המהיסטוריה, זה שאי אפשר ללמוד ממנה. העתיד הוא שחשוב וחובה עלינו לשאוף לשנותו כדי לצמצם כאבים ולתקן עוולות. במקרה הזה החלטה אחת של שר השיכון ואפשר להפוך יום כואב ועצב לשמחה, אני בעד שיבנה בית המקדש. אז קדימה לעבוד...

שפי אחת

New member
שחR - אתה באמת מאמין

שאפשר לבנות בית חדש עם אותה קדושה של הבית שנחרב? מזל שאתה לא מוסלמי...אוטוטו צום הרמדאן

שחR

New member
לא יודע מה זה אותה קדושה

אם רוצים ומתגברים על ההבלים המשיחיים, והתניות בלי מצואתיות, אפשר גם אפשר לבנות בית מפואר ולהפכו לקדוש ביותר...בימינו. לרווחת האנשים המאמינים.

בעקרון את צודקת

רק ההבדל הוא שכנראה נוח לדתיים להתאבל על חורבן בית שני. בסה"כ, מבחינתי אין בכלל מקום להשוואה בין חורבן הבית וההשלכות לבין נסיון הנאצים להשמיד עם /גזע שלם. מכיוון שחורבן הבית משוייך לאפקט דתי, יש כאן <עוד> ניצול ציני של הדת... כמעט כמו ביום כיפור.

זה מדהים כמה אתה אוהב ליצור אש...

תמיד ההודעות שלך מחפשות להרגיז ולעצבן מגזר זה או אחר.. מעניין מה זה משרת אצלך.. יום טוב וצום קל..

א פרסקי

New member
תיראי להרגיז לעצבן וכו...

זאת גם דרך להזכיר את היום לפתח דיון כמו הפרסומת של הכנרת גבר ערום מתקלח וכתוב הוא מתקלח והיא יורדת הכוונה היתה לכנרת אבל ....... המבין יבין... צריך לפעמים לקרא בין השורות

kleo patra

New member
חה חה מה זה קשור?

אוזנים לכתל!!
אכלת כבר א.צהרים? רוצה תירס?

א פרסקי

New member
תיראי תירס ...

לא אני צריך לאכול..... אולי מישהי אחרת... חחחחחח אוזניים לכותל.... והפפארצי מוכן...... שמעתי שיש סרט עם מצלמה נסתרת

שחR

New member
עכשיו אני מבין, למה לא היתה אתמול התוכנית

לרדת בגדול חחחה

kleo patra

New member
הא, הנה אתה...../images/Emo3.gif תתחבר למסג2

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שחR

New member
את מתיחסת סימן שהפוסט מעניין ונוקב

זה הכי כיף בפורום , ליצור דיון ער ומעניין. הבעיה עם נושא דתי, שאי אפשר להתווכח עליו, ממש טאבו, וזה ממש בומרנג שפוגע בדת. מי שבוחר להתרגז ולהתעצבן זאת בחירתו, אני באתי להביע עמדה בדרכי הביקורתית עם הומור, המילה הראשונה בשאלה שלך היא גם התשובה

למעלה