תשמעו

DIDGIN

New member
תשמעו

אף אחד לא שלח לי את הפרטים שבקשתי בקשר למשחק. אף אחד גם לא הסביר למה. המועד של ה10 בחודש שקבענו עבר. אם מישהו כן רוצה שנעשה את המשחק אז שישלח לי את הפרטים שביקשתי (מידע והסטוריה על הדמות על פי קווים מנחים).
 

naring

New member
אני אגיד לך בדיוק למה!../images/Emo46.gif

דבר איתי על הדמות שלי. אני הייתי שולח, אתה פשוט אמור להסביר לי את כל הדברים.
 
שמע

היסטוריה אני יכול לכתוב כמו כן גובה משקל שם אלוהות וכו' אבל כל הדברים שתלויים בספר כגון: ציוד, נשק,שריון, מגן, שיקויים וכו' וכו' אני לא יכול כי אין לי את הספר אז או שמישהו יעזור לי או שאני לא ישחק
 

mishmishi

New member
כנ''ל...

הזמנתי ספר... הוא פשוט לא הגיע.... לכוכבי כסף נפל המחשב..... זאת לא אשמתי... אבל אני אשמח לשחק!
 

DIDGIN

New member
אז אולי כדאי שנעשה את זה פרי פורמי

ככה לא נצטרך חוקים ונתונים שלא לכולם יש.
 

naring

New member
פרי פורם=חופשיטה, ללא חוקים מוגדרים

מה זה אומר? אתה מנסה לעשות משהו והשהם אומר אם הצלחת, אין כזה דבר "נק"ן", "נק"פ", דרגות, כשרונות וכו'. הבנו?
 

BluePrint

New member
"כמו של DDN" זה לא בדיוק...

יש FreeForm, יש Tlking In Character (מה שאני אוהב לקרוא: Free Forum), יש Play By Post ויש... עוד הרבה. "המשחק של DDN" הוא אף אחד מאלו, זה יותר הכלאה בין PBP לTIC מאשר FreeForm. אבל לא בשביל זה אני כאן. אפשרות שאני רואה לניהול משחק ברשת, כשלא לכולם יש את חוקי השיטה המבוקשת, היא להמציא חוק בסיס קל לניהול, שייתן נקודת התייחסות ויקל על השה"ם את מלאכת האילתור. לדוגמא: אפשר "לגנוב" את רעיון השימוש בקוביות מרובות (שהופיע במספר שיטות) ולקבוע לפי כך את רמת הדמויות. כל דמות מוגדרת ביכולותיה לפי כמות הקוביות הניתנות לה לבדיקת הצלחה, ושה"ם קובע מספר מטרה לכל מקום בו נדרשת בדיקת אקראיות. -א' עם מיומנות קרב 4ק6, נלחם נגד ב' עם 3ק6: שני הצדדים מגלגלים, ובעל התוצאה הגבוהה יותר מנחית את המכה הפוגעת. (נזק אפשר להשאיר לדמיון) -בשביל לפרוץ מנעול צריך לעבור את מספר המטרה 13, אז דמות עם רק 2ק6 בפריצת מנעולים, לא תצליח לעשות זאת. או שאפשר לשחק על בסיס 100 עם רק "קוביה אחת"... אבל דעתי משוחדת באיזור הזה.
 

DIDGIN

New member
הממממ

אם תוכלו לשלוח לי לינק להודעה בה DDN פרסם את החוקים זה יהיה נחמד.
 
למעלה