תשמעו

nik19864

New member
תשמעו

כל הכבוד למושל שמביא לנו לארץ להקות: יוראי היפ, נאזארת וכעת מאנפרד מן ואולי בקיץ יס יבואו...אבל מה שעוד הייתי רוצה שיקרה זה שיקירנו מושל יביא לפה לא רק להקות בריטיות אלא גם אמריקאיות, והכוונה היא לא למטאליקה או רובים ושושנים אלא...הנשרים למשל...

OzzzzzY

New member
רעיון טוב...

יאללה מושל , בקיץ הזה אנחנו רוצים לראות את האחים אולמן...

נראה לי שלא ריאלי

ללהקות אמריקאיות יקר יותר להגיע לכאן, ופחות משתלם- כי השוק האמיקאי גדול מאוד ומספק את להקותיו שלו...הלהקות האנגליות אינן מסתפקות בהופעות במדינתם בלבד, כי היא קטנה יותר וגם נחשבת לשוק פחות טוב..אז הם מתרחבים...ויש שמתרחבים אפילו לפה... אם אינני טועה, באופן כללי היו פה הרבה יותר להקות אירופאיות/בריטיות מאשר אמריקאיות...ממטאל ועד פרוג, מרוק קלאסי ועד דאנס/טראנס

melancholy man

New member
והאמת היותר פשוטה היא

שאין בארץ מספיק קהל לרוק אמרקאי, בוב דילן למשל (או לאונרד כהן) שהם אמנים אמרקאים למהדרין (כן כן, כהן קנדי) שיש להם קהל בארץ, הופיעו כבר פה, למרבה הצער, לאולמנים למשל, אין מספיק קהל בארץ, בטח לא יחסית למקומות אחרים. להקות (ואומנים) אמרקאיים, שמצליחים מחוץ לארצם, כמו למשל ברוס ספרינגסטין (או דילן או יאנג) בהחלט מופיעים בשאר העולם, לא פחות ולעיתים אפילו יותר מלהקות בריטיות. אגב, למקרה שלא שמתם לב, הלהקות היחידות שמגיעות לכאן הן להקות שהמופע שלהם פחות או יותר מת ועבר למתכונת של מופעי נוסטלגיה למעריצי מזדקנים או זקנים, להקות שמופיעות לפני קהלים גדולים באיצטדיונים גדולים לא יגיעו לכאן, בעיקר בגלל עליות הביטוח הגדולות בארץ היום וגם בגלל שהשוק הישראלי קטן מידיי. כאשר היה כאן קצת יותר אופטימי הצליחו להביא לפה הופעות טובות, אבל זה עבר, מה לעשות.

למאנפרד מאן יש קהל מעריצים פה??

הלהקות הללו, האמריקאיות והבריטיות כאחד, כשמגיעות לישרל מביאות אנשים הרוצים לראות הופעה של להקה קלאסית- גם אם הם לא מכירים אותם בכלל...אותם האנשים שבאו לנזרת', אלו שיבואו למאנפרד מאן (אני נזהר לגבי יוריה היפ, כי הם באמת היו פופולריים במיוחד פה), יבואו גם לאולמנים וגם לנשרים וגם לכל להקה אמריקאית שתבוא...

melancholy man

New member
כן אה

אותם אנשים יבואו גם לסטונס, העניין הוא שהמופע של הסטונס עולה מאות אלפי דולרים ואיכשהו 3000 איש (במקרה הטוב) באמפי ווהאל לא מכסים את ההוצאות. מנפרד מאן, כמו נאזרת' או יוריה היפ (שבעקבות העליה מרוסיה הפכו ללהקה מאוד פופלרית פה) הם מופעים קטנים יחסית בעולם, בניגוד לאולמנים או לנשרים (שאת דעתי עליהם כבר כתבתי פה פעם ואחסוך להולדן את התגובה
) הם לא מופעים יקרים ושמחים להופיע איפה שיש קהל (אפילו קטן) שמוכן לראות אותם. הצ'אנס לראות פה מופעים גדולים מאמריקה הוא בערך כמו הצ'אנס לראות מופעים גדולים מבריטניה (לא קיים)

מסכים בצער רב

הבוס (לשעבר, WHATEVER, בשבילי הוא, ולא ברוס ספרינגסטין, ישאר תמיד הבוס) צודק, למרבה הצער. הבעיה המרכזית כאן אינה של העדפת הקהל לרוק אמריקאי או בריטי (אם כי יהיה זה בלתי שפוי לחלוטין מצידי לטעון כי בארץ יש אהדה זהה לשני צידי האטלנטי) אלא של יכולת המפיקים להביא מופעי ענק לארץ. ישראל אינה המקום הפופולרי ביותר על הגלובוס (אלא אם כן אתה פעיל חמאס המחפש מקום להתפוצץ בו), היא אינה הנקודה הרווחית ביותר על פני כדור הארץ הקטן שלנו (אלא אם כן קוראים לך גלעד שרון ולחברים שלך קוראים דודי אפל) והיא בכלל לא כזה "שוס" בין הגויים. אם יקום המפיק שיצליח להביא לארץ הקודש את להקת הקודש - האולמנים (יותר סביר מבחינת עלויות) או הנשרים (כמעט בלתי יעלה על הדעת) - אני הראשון שילחץ את ידו, ואף אנשק את זקנו. עם זאת, נראה לי, ואולי זה רק בעיני רוחי, שהופעה של האולמנים/הנשרים/לינרד סקינרד ובוודאי דילן/יאנג (כפי שהוכח בעבר, גם במופעים של אמנים פםחות נחשבים בפורום זה כמו רובים ושושנים, מדונה וכו')) תמשוך קהל רב ותעורר ענין בקרב העם היושב בציון. נותר רק להתפלל. נקווה שיבוא היום ומשיח צדקנו יגיע רכוב על חמור לבן (דווין אולמן על גבו של רוני ואן זאנט?!), אמן סלה.

melancholy man

New member
הלוואי והיית צודק

קודם כל כתבת פעם ראשונה על רוני ואן זאנט שאני מסכים (חמור
) טוב נו לפחות אנחנו על זהו המשיח בין שני יהודים זה די הרבה
לו היו מגיעים ארצה האולמנים (אמן כן יהי...) אני הייתי מגיע במיטב הג'ינסים שלי ועטוף בדגל ג'ורג'יה, אני אפילו מוכן לגדל זקן לצורך הארוע (שערות ארוכות יהיה בעיה אבל נעבוד על פאה או משהו...), לצערי אני אתה ועוד איזה חמישים אנשים מהפורום הזה ניהיה היחידים באולם בצוותא לצורך המופע והאולמנים לא יטוסו 10 שעות, יביאו את כל הציוד שלהם רק בשביל מפגש פורום, לזה מספיק הלסי על הגיטרה, הגמד על הקלידים גנווב בבאס ונוושי על החליל במופע קאבר למיטב להיטי פרפר נחמד. העניין שהלהקות הגדולות של אמריקה הן להקות גמדיות במקומתנו, אני לא יודע כמה עותקים של האפרסק נמכרו תמורת שקלים או לירות, אבל אני מוכן להמר שזה היה הרבה פחות מנגיד האלבום של האחיות פיק כל עוד שמות גדולים מאמריקה מעוריים פה עניין בערך כמו להקת הרבנות הצבאית (ואולי פחות) הצ'אנס להביא אותם הוא לא קיים, להקות אמרקאיות שבדרך נס (או הורים יהודים) כן מעוררות פה עניין, כמו דילן יאנג וספרינגסטין(ולדעתי גם הנשרים שלך) לא יגיעו בזמן הקרוב ארצה מפאת הסיבות שרשמת, שילוב של שני אלו ימנעו מאיתנו לראות את המיטב של הפסים והכוכבים אלא אם ניקח מטוס אל מעבר לאטלנטי

חחחחחח :):):)

אבל תודה שזה היה הקונצרט הכי שמח אי פעם. - אתה בפוזה שנשמעת לי כמו תאומו של ג'רי גרסיה זצו"קל (כבר הכי מצחיק בהיסטוריה). - אני הייתי מביא את זושה והג'וניורים בתלבושות גלימות KKK. - הלסי בלסי וקרחתו הנוצצת היו מנעימים על גיטרה. - הליידי מחוללת. - נוש מחללת. - גרימבל מנפנף באטרף בפנקס שחרור. - על הבמה האולמנים מבואסים ממיעוט הקהל (ואין כמו באסה לשיפור הבלוז). - רון מיברג (נראה לך שהוא יחמיץ את זה?) יושב שיכור על הבאר ובוכה לכולם כמה קשה לו עם משככי כאבים. - PASTERAN יקריא איזה פואמה היתולית מפרי עיטו - הקצב יקבל מכות מהפייפרית שלנו. נשמע לי פיצוץ! קבענו?

melancholy man

New member
רגע

אתה רוצה להגיד שאתה לא רון מיברג???
בהחלט קבענו!, באותה הזדמנות אני מוכן להעביר הרצאה מפורטת על "קורטני לאב חיה ומורשתה לתרבות המערב" למען יקי.

melancholy man

New member
אפילו בתקופות הכי קשות שלנו

לא הייתי מאחל לך להיות אראל סג"ל...
. מה שכן, אם תאות להצטרף להלסי בפריטה עלי גיטר, אני מוכן להצטרף גם (אחרי עשר שנות המנעות) ונעשה כבר להקה דרומית כמו שצריך

קיר קמט

New member
כמו שצריך?

בלהקה דרומית הם בדרך כלל אשכרה יודעים לנגן
בכל האהבה האפשרית, בכל זאת
האולמנים כבר לא תהיו.

melancholy man

New member
רגע תיקון למשפט הראשון

...טוב נו לפחות אנחנו מסכימים על זהות המשיח ובין שני יהודים זה די הרבה...

*תרומתי הקטנה לעניין המשיחיות*

ובכן, אני לומדת באוניברסיטת תל אביב ("וואו, שיגעון"). סביר להניח אם כן, שאני הראשונה לראות אם איזה חמור לבן חונה ליד בית התפוצות, תוך כדי ליחוך העשב רווי הכימיקלים שבצידו... אם תהיו נחמדים (ואתם כבר- נחמדים), אני מבטיחה לשמור לכם מקומות בשורה הראשונה של מופע המילניום... *הפופקורן על חשבונכם הפרטי* *לא יינתנו הנחות לחברי הפורום* *נא להגיע בלבוש צנוע* נתראה באחרית הימים!!!! נ.ב. "יס" באים לארץ?!?!? |מתעלפת|

melancholy man

New member
המשיח כך אומרים

יצא מבית הכנסת הנוראי ליד גילמן (זו תיהיה בפעם הראשונה להוויתי שמישהו נכנס או יצא מהמקום הזה). אגב, סינתיה, זה אני או שבית הכנסת הזה נראה כמו, איך נאמר...קרמטוריום? ואגב, כמו שאמר מושל yes מגיעים לארץ רק בתור חברת שידורי לווין.

זה לא רק אתה... ../images/Emo3.gif

בית הכנסת הזה (שאכן מעלה בי זכרונות "לא כ"כ רעננים" מפולין), נקרא "צימבליסטה". ואני יצאתי ונכנסתי משם, כבר כמה פעמים. :) נ.ב. "יס" *לא* באים? |מתעלפת שוב| |מתעוררת ותובעת את 'תפוז' על עוגמת הנפש|.

למעלה