איני בקיא ברוק אמריקאי כמו שאני בקיא ברוק בריטי (שגם זבה לא משהו..אבל ניחא)...יש להקות אמריקאיות שאינן מצליחות אך בכל זאת קימות? או שהמסחור האגרסיבי של כל דבר שם לא מאפשר מצב כזה? בכל מקרה, להקה שמעמדה הנוכחי כמו מאנפרד, רק שהיא מארה"ב, תביא אותה כמות קהל כמו מאנפרד או נזרת'...אבל בגלל שיקר להביאה מארה"ב הרחוקה- זה לא ריאלי
אז ככה קודם כל מי שמפיק ומביא את כל הלהקות הללו לארץ הם חברת הפקות בשם "בראס פרודקשיין". ולא אני התפקיד שלי במערכת הוא רק ליעץ להמליץ ולפרסם את המופעים ואת כל זה אני עושה ללא תשלום ובהתנדבות בלבד כרגע המגמה המסתמנת היא להביא להקות שהיו פופולריות בשנות ה70 אז אני יכול לבשר לכם על המופעים הבאים שיתקימו בקיץ: לאחר מנפרד מן יגיעו לארץ ביולי להקת סמוקי כן אילו ששרים "מי זו לעזאזל אליס" "אפגוש אותך בחצות". "סיכות ומחטים" ועוד להיטים שמי שהיה בשנות השבעים יודע על מי אני מדבר אחר כך יהיה מופע גלאם רוק ענק בהשתתפות שימו לב טוב.... להקת SLADE ולהקת SWEET מופע משותף של שתי הלהקות שהיו בשנות השבעים נושאות הדגל בכול מה שקשור לסצנת הגלאם רוק באירופה . בקשר להבאת אומנים ולהקות מארצות הברית אז ככה ישנם כמה סיבות שלהקות אילו לא מגיעות לכאן הסיבה הראשונה היא סיבה כלכלית גרידא - כסף עליות הפקה להביא להקות מארצות הברית היא עצומה ולא בטוח שיבוא מספיק קהל כדי לכסות על העליות שלא לדבר על רווח כספי כל שהוא למפיקים שנית בגלל המצב הביטחוני והפיגועים בארץ להקות לא ששות להגיע לכאן ואם הן כבר רוצות להגיע לכאן חברות הביטוח מערימות קשיים גדולים מאוד בכול מה שקשור לעליות פוליסת הביטח עד כדי כך שזה לא משתלם מבחינה כלכלית להביא את הלהקות לארץ הלהקות שכן הגיעו לארץ כמו אוריה היפ נצרת ומנפרד מאן הן להקות שאנחנו יודעים היטב שיש להם קהל מעריצים גדול מאוד בקרב הקהילה הרוסית בארץ העליות להביא אותם לא בשמים וברגע שאנחנו יודעים שיש לנו דרישה של לפחות 2000 כרטיסים האפשרות להביא את הלהקות הללו הן יותר מסבירות לעומת זאת להביא להקה כמו yes או dream theater שהיו מגעים רציניים ביותר להביא אותם לארץ ואני לחצתי קשות והמלצתי להביא את הלהקות הללו לארץ עלו על שירטון בגלל העליות הכספיות האדירות. רק לשם המחשה כדי להביא את להקת dream theater לארץ נידרשנו להפקיד לא פחות מ200.000 דולר מראש זאת אומרת שרק כדי לכסות את העלות הזאת אנו אמורים למכור כרטיס במחיר של 200 שקלים ולצפות לפחות ל5000 איש שיבואו וזה רק לכסות את העלות ואם חברת ההפקה רוצה גם להרוויח קצת כסף אז מין הסתם הסכומים יעלו ל250 ואפילו 300 שקל לכרטיס ולכן הסיכון בהבאת להקות שכאלו הוא עצום ועלול לגרום לחברה הפסדים ניכרים ואפילו לפשיטת רגל אני מקווה שזה מבהיר לכם קצת את המצב . לסיום אם את רוצים לראות את dream theater בהופעה יש לכם שני דרכים לעשות זאת אחת לטוס לטורקיה או ללונדון ולראות אותם שם כמו שאני עשיתי והאפשרות השניה פשוט לבוא לאולם הסנימטק ביום חמישי ה6.5.04 בשעה 24:00 ולראות מופע שלם שלהם על המסך הענק של הסנימטק במסגרת ערב שאני מפיק אותו שניקרא "מי ירה ברוק המתקדם" מרתון הקרנות ענק של כל להקות הפרוגרסיב משנות השבעים לפרטים נוספים והזמנת מקומות כמו תמיד כנסו לאתר שלי www.progrock.co.il אורך המרתון כארבע שעות וכול זה במחיר של 30 שקלים בלבד שווה לא??. שלכם moshel
לא יודע כמה מעריצתים יש בארץ לYES, אבל יכול להיות שזה לא פחות. אבל בקשר לדרים תיאטר, יש להם המון מעריצים פה... ואפילו אנשים כמוני שלא מעריצים כנראה יילכו לזה... סימוכין מההיסטוריה ב2001 רצו לבוא לפה חבר'ה בשם Red Hot Chili Peppers... כרטיס עלה 279 שקל, והמקום, פארק הירקון, היה בתפוסה מלאה. אז זה אפשרי!
מושל אחי, אתה תותח! SMOKIE באים לארץ? להקה טובה! ההורים שלי במיוחד מטורפים עליה, וגם SWEET ו-SLADE שאני מטורף עליהם ואת שתיהם היכרתי דרך אבא שלי ששמע אותם עוד ממזמן...רק מה? אם זה יוצא בסביבות סוף יולי ולכל אורך אוגוסט אז כנראה אני לא אהיה שם כי אני אהיה בטירונות...איזה באסה...
להביא לארץ להקה מקבילה למאנפרד מן, דוגמת LOVIN SPINFOOL שהיא להקה אמריקאית...ואולי עם עוד קצת מאמץ אולי אפילו אפשר יהיה להביא את הג'פרסונים או את קרוסבי סטילס נאש ויאנג