תשמעו...

באיזו דרך נוכל לתקשר ב"לייף" ???

אדרבה תציעי רעיון... המכשיר תקשור היחיד שלי הוא הסלולרי והאינטרנט שבו... בהשתתפות רבה בצערך/צערי.. יהודה.

י'הודה

איך אתה בכלל מדבר מהפלאפון באינטרנט? כל הקדמה הזו כל כך קשה לי. בכל אופן אני כאן עכשיו אם אתה עדין ער. יש רק צ'ט אחד שאני יכולה להכנס אליו משום מה, הצט של במה חדשה אם אתה מכיר. ו... עוד שאלה: למה כל פעם שמופיעה לי הודעה ממך כתוב צוות הפורומים של תפוז. אתה איש חשוב כזה? אתה יכול לדבר באיסיקיו? נעה

תשובות.....

א. ישנה אפשרות להכנס לאתרים שתומכים סלולריים דרך המכשיר רק שהכתיבה והתקשור בדרך זו די קשה.. תאמיני או לא- לא ראיתי עדיין איך נראה הפורום של תפוז במחשב.. ב. יכול להיות שמשום כך מופיע "צוות וכו`", אני אמנם "חשוב" אך לא נראה לי שבקטע הזה זו הסיבה... ג. אין לי מחשב, וממילא אין לי איסיקיו.. חבל.. דוקא נהנתי מהעוצמה שבך.. צריך לחשוב על דרך אחרת.. יהודה.

וודאי !!

איזו שמחה.. רק עכשיו שמתי לב להודעות שלך.. כנסי ב-2 ללובי או שתכתבי כאן שעה אחרת.. יהודה.

אודי

רק עכשיו התעוררתי וראיתי את ההודעת שלך. אני יוכלה עכשיו להכנס אבל תכנב לצט הימני, נראה לי שכתוב עליו צט מתקדם. תגיד לי אם אתה יכול אני עכשיו על המחשב נעה

רק עכשיו ראיתי.. כנסי לצ`ט הפשוט..

לחדר לובי ואם עמוס אז לחדר חרדים בשם נעה... אני יהיה שם עד 6 בערך בעז"ה.

לפגוש אותך

ב8.20? לא הבנתי... מה עושים עכשיו? ותגיד אתה לא יכול להקים חדר לבד כדי שלא יהיו כל כך הרבה אנשים? נעה

מה..

יהיה הסוף איתנו?.. תכתבי לי את שעה שבה תוכלי להכנס לאיזה חדר שאת רוצה ואני אשתדל מאד...

אולי ננסה בדרך אחרת?

בהתחשב שזו לא עובדת, אני לא רואה את ההודעות שלך ואתה לא רואה את שלי, זה נהיה כזה פרויקט. יש רעיון? נעה

פשוט הוא..

שהרעיון המוביל כרגע הוא שיחה טלפונית... רק שזה לא נראה שייך כאן בהתחשב בעובדה שכל העולם כאן.. וזו היתה כוונתי לעיל "לא בפורום הזה.." אי לכך כנסי בכ"ז לצ`ט לחדר שתבחרי בשעה שנוחה לך. תרשמי לי כאן ואשתדל מאד להיות שם בעז"ה.. יהודה.

זהו בדיוק הענין.. שאין לי תמיכה

למסרים.. תחשבי על זמן אחר עדיף היום. אפילו מידי.. תפתחי שורה חדשה.. יהודה.

למעלה