תשמעו....

michalas

New member
תשמעו....

אין לי בכלל בעיה עם בריטני, אני חושבת שהיא ממש אחלה, היא חמודה והכל וגם יש לה שירים טובים. אבל למה אתם כל כך מתעסקים בחיים הפרטיים שלה?? זה מה שמעניין אתכם?? תתעסקו במוזיקה שלה! ומה אתם כל כך שונאים את ג´סטין??? אתם לא באמת מכירים את הסיפור האמיתי , כל מה שאתם יודעים זה מהעיתונים ואתם בטח יודעים כבר שהם יעשו הכל כדי להרוויח כסף.... אני לא באה לתקוף אתכם או משהו, פשוט נראה לי שיותר הגיוני שבפורם של בריטני ספירס תהיה התייחסות גם למוזיקה שלה...לא נראה לכם??

טוב.. עכשיו קראי את..

כשאין לך מושג על מה את כותבת, אל תכתבי!!! אנחנו נדבר על כ-ל דבר שקשור לבריטני.. אנחנו מדברים הרבה על המוסיקה, פשוט אין הרבה על מה לדבר כיוון שהיא עכשיו עובדת על אלבום חדש.. אני לא אהבתי את ג´סטין גם לפני שהוא יצא עם בריט.. אף אחד לא שונא אותו כי הוא יצא עם בריטני, וכולם כתבו את זה!! היה לך כל כך משעמם אז באת לכתוב כאן הודעה חסרת תוכן לחלוטין??? זהו.. ואני לא עצבני עליך או משהו, אבל אל תכתבי משהו שאת לא יודעת!!

Dirrrty

New member
קראי גם את שלי...!

את באמת לא מבינה... אני באמת שונאת את ג´סטין! וזה באמת פורום על בריטני ואנחנו מתים עליה ומדברים עליה בלי סוף... וכאילו... כל דבר שנאמר פה זה עליה... אבל אם בא לנו לרשום על התיעוב שלנו כלפי ג´סטין (ונראה לי שהוא היה קשור אליה איכשהוא... דהההההההההה!!!!) אז מותר לנו לכתוב עליו... ואם את אוהבת אותו אז זו דעתך... הכל מקרה... יש הרבה שלא אוהבים אותו גם בלי קשר לבריט... כמוני.. למרות שאני שונאת אותו גם עם קשר אליה! חפיף... אז יאללה ביי לכם... וברוכים הבאים לפורום! (יא איזה כיף להגיד את זה...חחח)

יש משהו בדבריך...אבללללל

אבל.. הם-בתור מעריצים...מתעסקים בכל מה שקשור לזמרת,מהמוזיקה-עד לחיים הפרטיים. אם זה מה שמעסיק אותם. אז למה לא? אף אחד לא מת מזה תאמיני לי. גם אני לא מבינה איך אפשר לשנוא אדם שלא מכירים מבפנים. אבל בתכלס..הכל בגלל אהבה שלהם כלפי בריטני..מין..איך אני יגיד את זה. הם יענו מגינים עליה. אני לא חושבת שיש בזה משהו רע. שידברו על מה שבא להם. מזה מזיז לך? אם זה מזיז לך..אז אל תיכנסי לפה יותר. אל תרגישי מאוימת ממה שאני רושמת. אבל אם זה לא מתאים לך..אף אחד לא אמר לך להיכנס. הם מדברים על מה שמעסיק את בריטני..לא מה שמעסיק אותך.

למעלה