תשמעו...

• פותח הנושא M M X
  • פורסם בתאריך

M M X

New member
תשמעו...

היום שמעתי את הסיקס דיגריס.... דיסק ממש משונה.... אני לא יודע איך להסביר אבל הוא דיי חרא.... שקט מידי....

wiz

New member
כן, חרא זאת הגדרה מדוייקת.

לדעתי זאת קונספירציה של רודס...

NiGa

New member
WIZ נמאס לי!!!

בוא אני אסביר לך משהו: יש ג´ון, ג´ון ומייק בלהקה נכון?... הם כבר יחדיו 15 שנה נכון? יש לך קלידן חמוד, אבל ש... לא הייתה להם יותר מדי ברירה והם נשארו איתו... פתאום מישהו ש הם חושבים שהוא תותח עולם, אז הם לוקחים אותו... עכשיו רגע אתה אוהב את ג´ון, ג´ון ומייק... ואת הסגנון שלהם הם אוהבים את רודס והסגנון שלו מה זה אומר?... רודס לא גרם לדיסקים האחרונים שלהם להיות ככה! זה פשוט התירוץ שלך לזיין ת´שכל על זה שמור היה יותר טוב בעיניך! עובדה - 6DOIT שונה לגמרי מ SFAM - כלומר בכל מקרה היה בא השינוי, כי אין דיסק של דרים שדומה לקודמהו!! אין מלעשות! אותו דבר על כל מי שאומר שבגלל שריניאן, FII יצא דפוק לכולכם: בדיוק אותו הסבר! חוצמזה ש FII הוא דיסק ענק, זה גם לא תלוי בשריניאן בכלל! הלוווווו - יש עוד 3 כותבים בלהקה, שאם הם לא היו אוהבים את זה - הם לא היו עושים את זה! תכניסו למוח שלכם! אני לא אומר שאתה חייב לאהוב את רודס, אני רק אומר שאל תמציא שטויות לא עליו ואם כבר אז גם לא על שריניאן (שבמקרה אני לא ממש אוהב אותו) מובן!??! צ´יאאאאאאאאס!! ועכשיו לעניין: זה מומלץ לכל אחד שאוהב משהו כלשהו של דרים, ואז שומע דיסק אחר ופתאום לא אוהב: אני א-ף פעם לא שמעים דרים משמיעה ראשונה ואמרתי שזה יפה... איכסה! פול מי אנדר ומטרופוליס?! איזה שירים מגעילים! 10 ימים של חרישה אחרי זה, נדבקתי לאלבום... אותו דבר עם כל אלבום אחר שלהם! את כ-ו-ל-ם בלי יוצא מן הכלל פשוט שמעתי פעם ראשונה ואמרתי איכס! עד עכשיו היו סוסים, פתאום מגעיל?! ככה גם 6DOIT, אבל לאט לאט אני מגלה אותו... הוא דיסק ענק!!! פשוט ענק!!! חוצמהשיר ה-5 שהוא מוזר, וחלק מהקטעים ב 6DOIT היצירה, לא האלבום (כלומר הדיסק השני), הוא פשוט ענק!!! כלומר הצעתי: לחרוש עליו! אם אהבת דרים עד עכשיו - אל תוותר ותחרוש עליו! תחרוש אפילו שאתה שונא! זהו... אחרי חרישה, אם עדיין לא תאהב, תוכל לומר שאתה באמת לא אוהב...

mr oysterhead

New member
זה מאוד פשוט

מייק פורטנוי, שסיים את עבודתו בחבובות בתור מתופף עצבני וקשוח. היה צריך לעשות משהו רגוע ואז הוא החתליט שהם עושים את FII. אבל אז הוא אמר יאללה בוא נעשה דיסק בנזונה כדי שלא יהיו בעיות והם עשו את SFAM. ואז נפלה לו לבנה על הראש והוא הפך להיות פוסי. ואז הוא החליט שהם עושים את 6DOIT. אגב הלבנה שנפלה עליו הייתה גרמנית, בגלל זה הראשי תיבות של הדיסק החדש נשמעים כמו מילה גרמנית. למאמרים מיד!!!

wiz

New member
ואני מסיים בזאת להגיב להודעות שלך.

רודס לדעתי הרס את דרים "הישנים", שום מגילה שלא תרשום תשנה את דעתי. הוא נגן מעולה - אבל שרניאן ומור היו הרבה יותר טובים לדעתי. על כל אלבום יכולתי לומר בשמיעה ראשונה אם אני אוהב אותו או לא. במשך הזמן התחושות רק התעצמו - לכאן או לכאן. את 6DOIT שמעתי מספיק, כדי לדעת שאני לא אוהב אותו. תאמין לי שאני לא מדבר באוויר. ובקשר לקונספירציה - חבל שאתה לא מבין ציניות... ואני עדיין לא אוהב את רודס. תחיה עם זה.

NiGa

New member
לא מבין בציניות אוי באמת...

לא חשבתי שאתה רציני... פשוט זה שאתה לא אוהב אותו זה דבר אחד, אבל איך יכול להיות שהוא הרס להקה שלמה!? יש עוד 3 נגנים שכבר ביחד FULL שנים, והם החליטו להביא את רודס והם החליטו לעשות את SFAM ו 6DOIT!

NiGa

New member
ואם כבר...

רודס [URL='http://'] הוא[/URL] דרים ת´יאטר... תחיה עם זה! !

בן לי

New member
אני לא ה - מומחה בכל מה שקשור לדרים

אבל עד כמה שאני יודע כמעט בכל אלבום הם מחליפים את הקלידן שלהם.

NiGa

New member
לא להגזים...

היו להם 3 קלידנים קווין מור, החליט לעזוב אחרי הדיסק השלישי דיי בלית ברירה, דרק שריניאן נכנס ללהקה, לאלבום הרביעי ולצ´יינג´ אוף סיזנס... הם רצו כבר אז את ג´ורדן רודס אבל הוא לא היה פנוי שהתפנה רודס, הם פיטרו את שריניאן ושכרו אותו - והוא איתם ב 2 האלבומים האחרונים

בן לי

New member
אממממ

שמעתי אותו כבר כמה וכמה פעמים ועדיין אין ל י דיעה יותר מדיי מגובשת עליו. אני חושב שבדיסק הראשון יש כמה קטעים נחמדים אבל השיר האחרון בו ממש לא מוצלח (במילים עדינות...). בקשר לדיסק השני: עדיין לא הקשבתי לו יותר מדיי ואני באמת לא יכול להעביר ביקורת. בכל מקרה, יש שיר אחד שממש מזכיר את טול באופן מחשיד ומוזר. דבר אחרון, לדעתי זה מיותר שהם הוציאו את האלבום כדיסק כפול. לדעתי הם יכלו להוריד משהו כמו עשר דקות ולהכניס הכל לדיסק אחד.

NiGa

New member
המממ

אני גם לא אוהב את השיר האחרון... הוא כאילו נחמד אבל... מוזר... מה קשור כאילו?! אבל הדיסק עצמו פצצה כל אחד!! הדיסק השני יש בו את ה"שיר 5" שלו.. אם אתם מבינים יש שם את אחד הקטעים שאני לא ממש אוהב... אני לא זוכר איך קוראים לו לדעתיזה זה שלפני סוליטרי של... אבל לא זוכר

tomato

New member
אני לא חושבת שזה נכון לקטול אותו..

או את הקלידן. בדיסק השני הוא מביא אותה בסולו מדהים. הוא שונה מהישנים של דרים, זה נכון אבל לדעתי הוא מעולה.

NiGa

New member
זה שהוא מעולה זה בטוח!

הבעיה של אנשים פה זה שכאילו הם חושבים שהוא משנה לדרים את הסגנון והם לא אוהבים את זה... מבחינה אישית הוא תותח עולם אין עליו לא שריניאן ולא מור ברמה שלו... אבל סגנון זה משהו אחר...

tomato

New member
אני מסכימה בקשר לקלידן..

ולסגנון התכוונתי לאלבום עצמו.

theriddler

New member
כן...גם ב SFAM

למי שראה את ה DVD עם הCoMmEnTeRieS (פורטנוי אמר שם על איזה ריף ב HOME......) שטויות...לא כזה נורא לי יש שיר שנשמע כמו ytse jam....אבל ממש דומה ... הממ...רגע....שכחו מזה.....זה YTSE JAM....טעות שלי....

eCio

New member
SDOIT is great!

I realy don´t get you... SDOIT in my opinion is their most ambitious effort, especially the first CD. The first CD is not very Dream Theaterish, it is more Pink Fluidish, and it is a tour-de-force from begining to end, left me speechless this CD has the power to lift you in the air, kick you in the head, that let you float slowly back to ground... by the time it reaches its end you are quiet breathless, i literaly needed a break before i moved on th the second CD! it is quite a strong effort. the second cd is DT from start to finish no doubt about it, but i liked SFAM better. Anyway STOID is just what DT needed, extanding the envlope, exploring the outer limits, and they did it quiote seccesfully if i might say! כתבתי באנגלית כי זה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית. לכל מי שכתב שרודס הרס את דרים אז שיפסיק לזיין את השכל, רק שתדעו שהדיסק הראשון היה פיתוח של מייק וג´ון את ג´ון, רודס אומנם תרם המון אבל זה היה רעיון שלהם לצאת קצת מהשגרה.

NiGa

New member
אתה מלך!!

סופסוף מישהו עם אהבה ללא תנאים לדרים :)

למעלה