WIZ נמאס לי!!!
בוא אני אסביר לך משהו: יש ג´ון, ג´ון ומייק בלהקה נכון?... הם כבר יחדיו 15 שנה נכון? יש לך קלידן חמוד, אבל ש... לא הייתה להם יותר מדי ברירה והם נשארו איתו... פתאום מישהו ש הם חושבים שהוא תותח עולם, אז הם לוקחים אותו... עכשיו רגע אתה אוהב את ג´ון, ג´ון ומייק... ואת הסגנון שלהם הם אוהבים את רודס והסגנון שלו מה זה אומר?... רודס לא גרם לדיסקים האחרונים שלהם להיות ככה! זה פשוט התירוץ שלך לזיין ת´שכל על זה שמור היה יותר טוב בעיניך! עובדה - 6DOIT שונה לגמרי מ SFAM - כלומר בכל מקרה היה בא השינוי, כי אין דיסק של דרים שדומה לקודמהו!! אין מלעשות! אותו דבר על כל מי שאומר שבגלל שריניאן, FII יצא דפוק לכולכם: בדיוק אותו הסבר! חוצמזה ש FII הוא דיסק ענק, זה גם לא תלוי בשריניאן בכלל! הלוווווו - יש עוד 3 כותבים בלהקה, שאם הם לא היו אוהבים את זה - הם לא היו עושים את זה! תכניסו למוח שלכם! אני לא אומר שאתה חייב לאהוב את רודס, אני רק אומר שאל תמציא שטויות לא עליו ואם כבר אז גם לא על שריניאן (שבמקרה אני לא ממש אוהב אותו) מובן!??! צ´יאאאאאאאאס!! ועכשיו לעניין: זה מומלץ לכל אחד שאוהב משהו כלשהו של דרים, ואז שומע דיסק אחר ופתאום לא אוהב: אני א-ף פעם לא שמעים דרים משמיעה ראשונה ואמרתי שזה יפה... איכסה! פול מי אנדר ומטרופוליס?! איזה שירים מגעילים! 10 ימים של חרישה אחרי זה, נדבקתי לאלבום... אותו דבר עם כל אלבום אחר שלהם! את כ-ו-ל-ם בלי יוצא מן הכלל פשוט שמעתי פעם ראשונה ואמרתי איכס! עד עכשיו היו סוסים, פתאום מגעיל?! ככה גם 6DOIT, אבל לאט לאט אני מגלה אותו... הוא דיסק ענק!!! פשוט ענק!!! חוצמהשיר ה-5 שהוא מוזר, וחלק מהקטעים ב 6DOIT היצירה, לא האלבום (כלומר הדיסק השני), הוא פשוט ענק!!! כלומר הצעתי: לחרוש עליו! אם אהבת דרים עד עכשיו - אל תוותר ותחרוש עליו! תחרוש אפילו שאתה שונא! זהו... אחרי חרישה, אם עדיין לא תאהב, תוכל לומר שאתה באמת לא אוהב...